Dzisiaj jest 24 maja 2025, 7:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
pawelkgw pisze:
Intel core e8400 podkręcony z 2x3.0 na 2x3.8.

Ja mam E8500 .. Jak podkręciłeś swojego? ;]

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Sie jaracie jakie setupy macie w Pc, a i tak na PC nie pogracie :mrgreen: :mrgreen: Wszystkie te wasze kompy są za słabe ( w tym mój też :mrgreen: ) Nie znacie Rockstara? Dowalą takie wymagania, że na PC będzie mogła grać tylko NASA :roll: :lol:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja niedawno zacząłem w sa grać a tu juz V.
A ja mam procesor 1,2, więc moge tylko pomarzyć. I dysk trwardy 37,2Gb.
W końcu ma ponad 9 lat.

szwedo22 pisze:
klucha95 napisał:
tęgi, szybki;
sorry ale to się zawsze wyklucza ;P szybki to był bruce lee .

Obrazek

Ostatnio zmieniony 04 lis 2011, 19:25 przez iciu125, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Się chwalicie tymi komputerami. Nie mogą dać niesamowitych wymagań, bo Rockstarowi jak i każdej innej firmie zależy na jak najwyższej sprzedaży. IV była masakrycznie źle zoptymalizowana więc sądzę, że jeśli w V poprawią tę kwestię to będzie ona miała podobne wymagania. Co i tak nie zmienia faktu że na konsole wyjdzie z pół roku wcześniej jak to miało miejsce z IV. Więc szpanujcie dalej prockami 10x10GHz a ja już zdążę ją kilka razy przejść na plejce :mrgreen:

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Ostatnio zmieniony 04 lis 2011, 20:37 przez FiRe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
Mimo słabego zoptymalizowania IV chodziło mi na max. detalach na takim secie:
Athlon II x4 x640 3.0GhZ
ATI HD5570
2x2GB Ram
Zasilacz Cooler-Master 500w.
Więc mam nadzieję, że V też mi pójdzie.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No dokładnie, spuszczacie się nad kartami och ach 1GB, a szynę macie 128bit i koniec jazdy.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Hehe widziałem że po 400 czy 500zł można Xbox 360 kupić (ale nie wiem jak z tym towarem), kurde myślę powaznie nad kupnem Xbox'a choć wolałbym PS3 ale w tej kwocie to nie kupię nic sensownego. I po co komu uaktualniać PC? :mrgreen:

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
HAHA ktoś będzie miał 3Gb i sie osra bo Mu GTA V odpali :D LOL 128bit 56gb\s przepustowości i te 3 gb pracuje tak jak zablokowany tłumnik.

Zobacz mojego Runnerka.
Honda x8r [*]

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
VDamiaNV pisze:
No dokładnie, spuszczacie się nad kartami och ach 1GB, a szynę macie 128bit i koniec jazdy.

Do tego ddr3 i przepustowość poziomu 50 :roll:

Tym razem może się postarają i wymagania mogą być podobne do IV ale zoptymalizowanie i płynność dużo lepsze ... W końcu trochę tej krytyki ich "może" zmobilizuje :wink:

Ostatnio zmieniony 04 lis 2011, 22:22 przez Piórek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Kolejne informacje:

"Do momentu, w którym Rockstar wreszcie poda jakieś konkrety na temat GTA 5, sieć będzie aż roić się od plotek na temat tej gry. To normalne. Tym razem mam dla Was naprawdę MNÓSTWO informacji. Całkiem wiarygodnych, trzeba dodać.
Zacznijmy od tego, kto jest źródłem tych - niepotwierdzonych, podkreślam - informacji. To pewien użytkownik oficjalnego forum GTA, który twierdzi, że uzyskał je od redaktorów brytyjskiego pisma skupionego wokół PS3. Magazyn ten ma ponoć przygotowywać specjalny materiał o najnowszej grze Rockstara do styczniowego numeru. W związku z tym kilku jego pracowników widziało półgodzinną prezentację gry.

Cóż, to mogą być informacje wyssane z palca... Ale mogą też takimi nie być. Ciężko powiedzieć. Zobaczmy, jak brzmią te plotki.

- Gra na pewno ukaże się na PS3 i 360 (co nie znaczy, że na inne platformy nie)...

- ...i wyciśnie z tych konsol ostatnie soki. Świat gry ma być OGROMNY. Los Santos jest podobno cztery razy większe niż Liberty City z GTA4. A do niego dochodzą jeszcze przecież okoliczne tereny - plaże, farmy, góry i tak dalej. Podróż samochodem z centrum miasta na jego obrzeża może zająć - bagatela - 15 minut.

- Ogromne miasto to jednak nie wszystko. Tym razem dostaniemy także mnóstwo dopracowanych wnętrz budynków, od supermarketów, przez komendy policji i szpitale, po sieć kanałów pod miastem.

- Miasto naprawdę żyje. Pełno w nim ludzi zajmujących się swoimi sprawami - biegających, podrywających kobiety, uciekających przed policją, myjących samochody i tak dalej.

- Główny bohater ma około trzydziestu lat i jest Afroamerykaninem.

- Znacząco poprawiono - w stosunku do poprzedniej części - mechanikę i animację strzelania.

- W grze jest o wiele dużo więcej wspinania.

- Tak, w grze są zwierzęta. Na razie wiemy o psach i bydle.

- Są także samoloty.

- Samochody mogą być ulepszane i reperowane. Co więcej, pojawi się także benzyna. Tak, tak - będzie trzeba regularnie napełniać bak. Co ciekawe, ze zniszczonego samochodu będzie mogło ciec paliwo. Jeśli wtedy strzelić w jego ślad ciągnący się za pojazdem, dojdzie do eksplozji.

- Zrezygnowano z randkowego aspektu gry.

- W kwestii broni spodziewać się możemy wszystkiego tego, do czego GTA nas przyzwyczaiło. Poza tym będzie można wykorzystywać także elementy otoczenia jako broń.

- Znikną stare minigierki, a pojawią się nowe. Na razie potwierdzono: koszykówkę, siłownię, siłowanie się na rękę, hazard, walki w klatkach, triatlon, regaty, pływanie canoe, wspinaczkę linową, skoki spadochronowe (zarówno BASE jumping, jak i skoki z samolotu). I to jeszcze nie wszystko, na razie jednak plotki mówią tylko o tych.

- Zauważyliście siłownię? Tak, wróci możliwość zmiany wyglądu bohatera - pod względem masy mięśniowej, jak i fryzury, ubrania itp. Nie będzie można, co oczywiste, zmienić płci, rasy czy wieku.

- Mogą wrócić misje z włamaniami do domów (jak w GTA: San Andreas).

- W grze nie pojawią się dzieci.

- Ludzi można teraz używać w charakterze żywych tarcz albo zakładników.

- Policja będzie bardziej "realistyczna". Jej zachowanie ma być bliższe temu w "rzeczywistym świecie". Policjanci dostaną także nowe narzędzia do ścigania przestępców: psy, tarany, gaz łzawiący, a także specjalne wyposażenie przeciw zamieszkom.

- Pojawią się umiejętności związane np. z daną bronią czy jazdą na konkretnych pojazdach. Ulepszać się je będzie po prostu korzystając z nich.

- Niektóre bronie będą mogły być ulepszane albo nawet "wykonywane samodzielnie".

- Będzie więcej efektów pogodowych itp., w tym nawet wstrząsy sejsmiczne.

Przypominam jeszcze raz: to tylko niepotwierdzone plotki. Niemniej już teraz możemy pospekulować. Podobałyby się Wam takie zmiany i nowości w serii?"

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
gvt,
grafa gta 4 i nawiąznie do SA - dla mnie bomba tylko te wymagania ;/

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak już tak to czytam to albo porządnie to zoptymalizują na pc albo będzie następne GTA IV , że kompy od razu po wydaniu nie będą ogarniać... Ja już pewnie się pożegnam z grą :/ Czwóreczka szła na wysokich detalach suwaki na około 30 i rozdzielczość mała... I było średnio 28-30 czasami jak pusto dochodziło do 50 fps.

Więc tu będzie pewnie wsio minimum i mniej niż 30 fps :/

Ale ogólnie jak będzie tak jak piszą to powinna być miazga ;] 15 minut jazdy przez miasto :O No kurde to to będą w końcu miasta :D Oby nie spierdzieli z wymaganiami to GTA wróci do dawnych czasów ;P

Ostatnio zmieniony 05 lis 2011, 22:26 przez Piórek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chyba będzie trzeba sobie sprawić xbox 360 albo ps3, bo o kompie pod gta v moge raczej pomarzyć. :mrgreen:

Colibrox:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=281403
Hrr:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=342383
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nowa porcja info:
"- Pasma górskie nie są możliwe do przekroczenia, jednak można się wspiąć niemal na sam ich szczyt.
- Los Santos jest jedynym głównym miastem w grze. Nie oznacza to jednak, że nie ma nic innego do zwiedzenia. Los Santos jest o około 50% większe niż Liberty City, do tego na terenach wiejskich znajduje się sporo mniejszych miasteczek.
- Na pewno nie zawiedziemy się na rozmiarze świata gry. Można spodziewać się śniegu, pustyń i wiele więcej.
- Miasto Los Santos jest większe niże całe GTA IV. Jest ono największym i najważniejszym miastem w grze. W przeciwieństwie do San Andreas, nie będziemy podróżować między miastami w celu wykonania misji ograniczonej do danej lokacji. Miasta w V będą miały strukturę inną niż jakiekolwiek GTA do tej pory. (ciekawe co to dokładnie oznacza)
- Poza Los Santos znajdują się przynajmniej 2 miasta, które są rozmiaru Alderney z GTA IV. Nie są one położone blisko siebie ani blisko Los Santos.
- Tym razem w grze zabraknie włoskiej mafii.
- Samo Los Santos ma rozmiar równy stanowi San Andreas.
- Wysokość gór przekracza maksymalną wysokość na jaką mogą wznieść się samoloty, co powoduje, że nie ma możliwości ich przekroczenia.
- W samym Los Santos znajdą się 3 lotniska, więcej pojawi się ich poza miastem. Świat gry będzie ponad 2-krotnie większy niż ten znany z Red Dead Redemption.
- Powrócą sklepy AmmuNation, jednak będą one niedostępne dla gracza. Podobnie jak w IV, w broń będziemy zaopatrywać się w "podziemiu". Ponownie będziemy mieli okazje skorzystać ze strzelnic, a związane z tym minigry zostały poprawione i sprawiają jeszcze więcej frajdy.
- Każdy samolot, jaki został pokazany w trailerze (poza samolotami pasażerskimi komercjalnych linii lotniczych), jest dostępny dla gracza. Zabraknie jednak jumbo jetów pokroju AT-400.
- Wspomniane wyżej samoloty pasażerskie, które są pilotowane przez NPC, potrafią osiągnąć większy pułap niż samoloty, za których sterami zasiadamy my.
- W grze znajdzie się 5 hrabstw, z których największym jest Los Santos. Ogólnie, Los Santos zajmuje 1/3 mapy, której rozmiar, jak już wyżej było wspomniane, wynosi jakieś 2 razy więcej niż mapa z RDR.
- Powróci gra w kręgle. Będzie ona wykorzystana przy kilku misjach.
- "ENEMA" jest występująca w grze marką odzieżową, której odpowiednikiem w realnym świecie jest "MANGO". (bynajmniej nie to z Gdyni )
- Występują pory roku. Główny wątek będzie trwał dłużej niż rok.
- Safehouse'y nie będą konfigurowalne, jednak będą zdolne spawnować różne auta, helikoptery, łodzie i samoloty.
- Bronie będą miały możliwość konfiguracji.
- Podobnie jak i samochody.
- Istnieje możliwość zmiany ubioru bohatera, ale nie można modyfikować jego wyglądu.
- Pojawi się możliwość podróży z pustyni prosto na tereny zaśnieżone.
- Mount Slippery jest jednym z najwyższych szczytów w grze. Nie będzie powrotu Mount Chiliad znanej z San Andreas.
- Jedną z broni jest uzbrojona w materiały wybuchowe, zdalnie sterowana ciężarówka, która została nazwana "RC Tour".
- W grze pojawią się tereny wiejskie, pustynie i szczyty górskie. W grze nie pojawi się ani San Fierro ani Las Venturas.
- Północna część mapy jest ograniczona przez pasmo górskie Tetas Grandes, które bazuje na Los Padres National Forest.
- Pojawią się dzieci głównego bohatera, jednak nie będzie możliwości zabicia ich. Nie wiadomo, czy pojawią się poza samymi cutscenkami.
- Główny bohater ma dwójkę dzieci, chłopca Daniela i dziewczynkę Skyler. Mają oni około 10-ciu lat i są za małe aby zrozumieć kryminalną przeszłość swojego ojca.
- Nasz bohater jest rozwiedziony, żona sprawuje pełną opiekę nad dziećmi.
- Gra będzie zawierała osiągnięcie "Desert Bus".
- Pojawią się ukryte paczki znane z poprzednich części GTA. Tym razem będą to Sasquatche, w naszym kraju znane jako Wielkie Stopy. W sumie pojawi się ich 100 i każde będzie miało czerwoną poświatę oraz będzie wydawało odgłosy podobne do gaworzenia.

Hrabstwa jakie pojawią się w San Andreas:
W grze || w realnym świecie
Los Santos County || Los Angeles County
Valais County || Orange County
Santa Hueso County || San Diego County
Brigham County || San Bernardino County
Santa Catarina County || Ventrua/Santa Barbara County
Trecena County || Riverside/Imperial County

W grze pojawią się ośnieżone szczyty górskie. Większość z nich znajduje się w Brigham County, które jest drugim największym hrabstwem w grze.

- Próba opłynięcia gór spowoduje jedynie nieustające pojawianie się kolejnych ich rzędów.
- Wschodnią granicą mapy jest pustynia Yucca, która rozciąga się w nieskończoność. Biegnie przez nią pojedyncza droga. Zbyt daleka podróż w głąb pustyni spowoduje, że na ekranie pojawi się wiadomość oznajmiająca, iż nic tam nie ma.
- Zachodnią i południową granicę mapy stanowi Pacyfik.
- Południowo-wschodnia granica mapy jest przedstawiona jako granica amerykańsko-meksykańska, w grze nazwana po prostu "Granicą". Jej przekroczenie spowoduje uzyskanie 5-ciu gwiazdek, które znikną o ile gracz od razu zawróci. Po wkroczeniu na stronę meksykańską nie uświadczymy niczego poza pustynią.
- Psy pojawią się w grze, jednak zawsze będą ze swoimi właścicielami.
- Wątek główny skupia się na meksykańskich kartelach narkotykowych, a głównie na dwóch zwalczających się: X1 i Cholula Cartel oraz ich "armii": Los Illuminados.
- Gangi murzyńskie powrócą jako "Families Alliance" lub też samo "The Alliance" (przymierze). Kolory, które noszą to czarny i zielony. Ich wrogami są "Mafioso Alliance", którzy noszą niebieskie ciuchy. Trzeci, mniejszy murzyński gang to "The Tracers", odegrają oni najważniejsza rolę w grze.
- Pojawią się: mafia koreańska, Yakuza oraz wzmianki o Irlandczykach, Triadzie i Ruskich.
- Główny bohater ma na imię Ray, ma 53 lata, jest ojcem dwójki dzieci, rozwiedziony, były kryminalista działający na terenach Liberty. Ray niedawno przeniósł się do Los Santos. Rozwiódł się kilka tygodni po przeprowadzce. Z powodu jego kryminalnej przeszłości, pełna opieka nad dziećmi została przyznana jego byłej żonie.

Co ciekawe, zarówno oryginalny post zawierający te informacje, jak i kolejne, zawierające również te przecieki, ale napisane przez innych użytkowników, są bezustannie usuwane. Czy to świadczy o ich prawdziwości? Czyżby ekipa GTAForums, która jak wiadomo, żyje w dobrych stosunkach z R*, została zmuszona do tego?

Przy okazji obejrzyjcie sobie to porównanie GTA: San Andreas vs GTA V na przykładzie nowego trailera piątki."

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
gvt pisze:
Główny bohater ma na imię Ray, ma 53 lata, jest ojcem dwójki dzieci, rozwiedziony, były kryminalista działający na terenach Liberty

Od początku tego gościa obstawiałem :P Na trailerze jest w 40sekundzie "chyba".

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
Nawiązując do GTA
mam pytanie

czym różni się GTA IV od Gta Episodes from Liberty City

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Tytuł:
Awatar użytkownika

To są dodatki do GTA IV. W the lost and damned jesteś członkiem gangu motocyklowego a w the ballad of gay tony "pomocnikiem" takiego typka :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
gvt, Dodatki, ale nie potrzebują podstawowego GTA IV :).

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie wiem jak na pc ale na xboxa była to jakby osobna gra.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
gvt pisze:
Nie wiem jak na pc ale na xboxa była to jakby osobna gra.

no pc tez jest oddzielnie znaczy gta 4 i gta episody a w tych epizaodach jest Gay tony / lost and Damned

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna