Dzisiaj jest 01 lut 2025, 7:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam !
Mam pytanie do tych którzy posiadają wariator Hebo Next Generation ! Otóż, jak sprawuje się wam to wario ??? Dużo wam dało ??? Ja sam je niedawno zamówiłem (oczywiście w sklepie Mieloch ) do mojego Piaggio Typhoon 50ccm i nie wiem jak się będzie spisywało !

co wy ludzie ! nie ma nikt tego waria ??

Obrazek

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ztego co wiem to bardzo dobre wario
ii powiem szczeze ze zalezy jaki masz tun ile wazysz ale to wario daje około 10 max do 15 km i przyspieszenie
niespotjkałem sie jeszcze zeby ktos nazekał jedynie ktos maił problem z regulacja ":)

CZĘ100CHOWSKI KLUB SKUTEROWY http://www.skuterczwaklub.fora.pl/

Tytuł:
*

Pojazd:
ja mam to wario w aeroxie i dalo mi duuzo, problemow w sumie jako takich nie mialem z regulacja, ostatnio wyciagnalem 105km/h:D:D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
podawajcie ile wam jechał przed i po założeniu waria !!! no i czy przyspieszenie mocno wzrosło ??? :)

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Ja mam taki wariator i nie narzekam ale co do predkości to nie pomoge bo linke prędkościomierza zakładałem razem z wario!!Samo wario bez wiekszego tuningu to bardzo duzych efektów nie da!!Ale napewno bedzie płynnie przyśpieszał i lepsza reakcja na gaz kiedy nie dasz gazu to bedzie sie wkrecał i bujał!!!Polecam z czystym sumieniem zrobiłem juz chyba z 4 tysiaki i nie ma śladów zużycia!!pozdrawiam

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
właśnie dzisiaj go dostałem, niedługo będę montował, ale cały czas mówcie coś o tym wariatorze. Jak go zamontuje to dam znać co i jak ! :lol:

[ Dodano: Sro Cze 06, 2007 5:54 pm ]
Przed chwilą zamontowałem to wario i jestem pod wielkim wrażeniem. przyśpieszenie ma fenomenalne, V-max mi nie wzrósł został taki jaki mam, pewnie dlatego że założyłem pośrednie rolki 4,1g może gdybym założył 4,9 to miałby lepszy. Ogólnie jestem szczęśliwy z zakupu w sklepie Mieloch i polecam wszystkim ten wariator, możecie brać w ciemno !!! :grin:

[ Dodano: Czw Cze 07, 2007 1:07 pm ]
mam jeszcze tylko taki problem że ma strasznego muła przy ruszaniu a jak dostanie te 10 km/h to rwie jak głupi !!! Co to może być ??? :roll:

Obrazek

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]