Dzisiaj jest 15 lut 2025, 0:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd: Coś co ma 4 kółka..
Skubańce i tyle..
Asaroth, pewnie na dniach cena wzrośnie ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Darex, Statoil nie podniesie. Na orlenach itp. jest po 5,20, a i tak nie wzrośnie bo nikt nie będzie u nich tankował skoro można te 10 gr. na L taniej.

Obrazek

Tytuł:

Asaroth, kurde to ja nie wiem, u mnie jak wzorśnie u jednego to zaraz wszystkie stacje mają podwyżki.. Nawet te "boczne" bez żadnego szyldu..

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Darex, Odkąd otworzyli u mnie Satoil to strasznie on namieszał w cenach paliw w Białej. Jakiś miesiąc, dwa temu były momenty, że sprzedawali benzynę 95 za 4,80. Były to promocje od 1 do 3 dni. U nich na stacji olbrzymie kolejki, a na reszcie stacji w Białej pustka. To jest dyskont paliwowy więc cen też nie zrobią wysokich przez co trzyma inne stacje "krótko" :D.

Obrazek

Tytuł:

Asaroth, to dobrze masz.. u nas lipa, jak jeszcze zdrożeje to rower między nogi i wiksa xD

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
U mnie wacha skacze 5,09-5,19, ale od dłuższego czasu tak stoi po drodze na studia też bez zmian :mrgreen:

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziwi mnie dlaczego tak stoicie za PO, wszystko podrożało, dużo się zmieniło na gorsze a wy jesteście za tą partią. Moim zdaniem niedługo będzie koniec tej partii. Zauważcie nawet jaka była frekwencja na wyborach. Na PO nawet nie zagłosowała połowa ludności także raczej nie popierają tych rządów a innych jeszcze bardziej.
Nie głosowałem i jestem tylko obserwatorem a jeżeli miał bym głosować to raczej nie zagłosował bym na partie która jest zbudowana na kłamstwie. Miała być druga Irlandia :lol:
A teraz coś dla rozrywki :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Iv1-CCTKI#!

Obrazek

...:::Wszyscy z Wawy i okolic-Wbijać:::...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://kwejk.pl/obrazek/559984

:mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilos895, Myślisz, że jak by przykładowo PiS wygrał to na nastepny dzień od razu ceny by poszły o połowę w dół ?

Jest kryzys i w każdym kraju wzrasta koszt utrzymania, a pensje stoją w miejscu. Ja się cieszę, że PO podniosło VAT bo być może to uratuje nas przed bankructwem. W takiej Grecji nie podwyższali wydatków i nie cieli kosztów i teraz stoją na pograniczu bankructwa.

Aha, często porównujecie pensje Polaków do np Niemców. Tam jest wyższa bo ich gospodarka jest o wiele lepiej rozwinięta ( 8 pod względem wielkości na świecie ). Niedawno minęło dopiero 20lat odkąd Polska się normalnie może rozwijać, Niemcy zachodnie rozwijają się tak już od 66 lat. I co najważniejsze Niemiec jest pracowity, a Polak w 80% przypadkach to leniwa dupa co tylko narzeka na wszystko, zwłaszcza na płacę, a jego praca skupia się nie na wykonywaniu swoich zadań tylko gadaniu, siedzeniu, sms-ach co często np. podczas budów.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Asaroth, oj tak u nas zamiast robić to się obijają a potem "co taka mała pensja?" u nas droga miała być miesiąc temu oddana a po asfalcie ani śladu nawet podkładu nie wyrównali tylko rowy pokopali i śpią :roll:

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Asaroth, Tego się nie spodziewam ale bez przesady. Do puki są przygotowania do euro to ludzie jeszcze mają jako tako prace a później będzie kryzys jak w Grecji tylko że oni jeszcze żyją z turystów.
Piszesz tutaj o rozwinięciu gospodarki a kto zamknął stocznie? Zobacz ile firm upadło za czasów rządów PO.

Nie dziwcie się że polacy się obijają, robią za grosze przy szpadlach zarabiając 6/7zl/h. Też chciałbyś tyle zarabiać?

Obrazek

Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 21:30 przez kamilos895, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
kamilos895, Niestety rzad nie ulatwia poczatkujacym ktorzy prowadza jakas dzialalnosc gospodarcza,wielu upada bo podatki itd sa masakryczne,zadnych ulg na start.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan No właśnie a państwo powinno jeszcze ułatwiać i pomagać a nie zabierać. Co z tego że podwyższyli ceny paliw jak był taki moment w wakacje że paliwo z 5,29 zeszło na 4,99 z tego względu że stało w zbiornikach, dodam że wzrosło mi na samochodzie oc o 300zł więcej przy tym samym pakiecie i zniżce. Przy tych podwyżkach da się zauważyć że jest coraz mniej samochodów na drodze a w autobusach tłoczno że niema gdzie siąść.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 21:50 przez kamilos895, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilos895, Nie wprowadzą u nas euro, nie martw się. Grecja to bankrut, w przeciągu najbliższych tygodni ogłoszą to oficjalnie. Jeżeli dalej zamiast robić będą siedzieć i się obijać to nigdy nie dostaną więcej niz 6/7 zł. Najpierw trzeba włożyć żeby moc wyjąć, nigdy na odwrót. Nie uważam, że od strony PO nie ma zaniedbań ale wątpię żeby jakaś inna partia by coś zrobiła.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Asaroth, tylko że nie wiesz jak by było gdyby inna partia rządziła. PiS rządził- było państwo policyjne (ale za apliwo mniej płaciłem)- PO rządzi-każdy ma swoje zdanie (ja mam negatywne) ale nigdy samodzielnie nie rządziło PSL i to mnie ciekawi jak wyglądałaby Polska pod ich rządami. Przyjmuję taką zasadę że ocenia się tych którzy rządzą/ rządzili i PO oceniam negatywnie- nie bez powodu doktorzy/profesorowie mówią, że PO jest partią dla ludzi bogatych.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hehe tylko że to nie od tego zależy. Firmy wygrywają przetargi i łudzą się kto taniej zrobi drogę. Firma musi jakoś to wszystko pogodzić i zabiera pracownikowi gdyż za paliwo musi zapłacić, za materiał także a pracownik musi gdzieś pracować i dlatego robi za te nawet 80zł dniówki byle mieć na chleb i podatki.
Jeżeli myślisz że jak się będzie starał to zarobi więcej to się mylisz. To działa inaczej, jeżeli ci się nie podoba to wypierdzielaj-tak to działa. A kilku roboli do takiej roboty się znajdzie także ja też bym się nie przykładał do roboty za takie pieniądze.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, Co do cen paliwa to w okresie rządów PiS-u dolar miał bardzo słaby kurs i stąd między innymi udało się zejść do tak niskiej ceny także to nie jest tylko ich zasługa.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przykłady zresztą były- chińczycy :D . Polskie prawo jest takie że wygrywa najtańszy i nie koniecznie najlepszy a szkoda, sam mam do czynienia z przetargami to wiem, jacy partacze wygrywają ale co zrobisz...

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja wam powiem tak paliwo same w sobie nie drożeje tylko akcyza. Moim zdaniem to na alkoholu i papierosach powinni zwiększyć akcyze. A dlaczego? Ponieważ byłyby same plusy
m.in mniej nałogów

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asaroth, to mamy tak: kurs dolara
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 5/Kurs.jpg
za to cena baryłki ropy była wyższa, teraz mamy wyższy kurs dolara ale baryłka ropy obniżyła się (było nawet poniżej 100 dolców) a ceny ciągle rosną więc nie ściemniaj mi bo akurat w tej kwestii mam wiele do powiedzenia :D .

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 152 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna