Dzisiaj jest 06 sie 2025, 11:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bleszk@ BWS pisze:
meblorz ty w ogóle nie masz podanego wieku a za 9 dni mam 15 :lol:

Eeeee no, to już masakra będzie, świat jest Twój.
Dlatego przed oddaniem nawet karty motorowerowej, uczniowie powinni przechodzić jakieś testy psychologiczne :|
Bo już mi tu wieje kozakiem nie tylko na forum, a jak widzę takich pogromców szos na 12 calowych felgach to mnie krew zalewa.

Ogarnij się chłopie, bo tym co piszesz, reprezentujesz swoją osobę (żeby już w to wychowania nie mieszać), a jak narazie, to nie wydaje mi się, żeby te 9 dni do 15 lat mogło cokolwiek zmienić w Twoim podejściu do niektórych spraw.

Przepraszam, ale musiałem. Sam jestem gówniarz i do niejednego mógłbym tu mówić tato, ale nie mogę patrzeć na to już.

Doppler S3R.

[center]~~~~~~Speedfight II LC~~~~~~

> LeoVince 70 Titanum HM.
> Stage6 Sport Pro Vario
> Stage6 Pro Pas
> Stage6 Double Layer
> Stage6 Hard
> Zaw. tył: Sebac High Performance
[/center]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
powinienem cały temet zgłosić do struża forum ale nei zrobie tego bo niedość ze ty:
bleszk@ BWS
to jeszcze dostanie szymonkopa

i co to za idiotyczny temat ani jeden wydech się nie nadaje zx jest wydechem do seri a doppler do sporta
pod ten cylek minimum Yasuni R

i się tak nie wymądrzej i nie krytykuj czyjejś wiedzy
bo sam mniej wiesz...(wystarczy popatrzeć na twoje posty) Się o garnij nie jesteś w podstawówce
w tamtym temacie mogłeś napisać ze rozważasz wybór wydechuu i filtra... po co zakładałeś dwa??
filtr ci dużo nie da a obojędnie jaki wydech wybierze to filtr doda tyle samo...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2