Dzisiaj jest 24 lut 2025, 5:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 458 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Honda Prelude http://otomoto.pl/honda-prelude-okazja-C15541781.html

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Ja bym szukal w Honda Civic V generacji audi a4 (bardzo cieżko kupic w tej cenie) i wiadomo VW PASSAT B4 i Golf lecz nie chcesz. Nie kupuj francuzow. Albo poszukaj forad mondeo prod.od 93 roku mielismy to super auto polecam 1.6 16v

Kamek46 napisał : pasażer przy dohamowaniach "leci na mnie :twisted: ", jeśli jest to pasażerka to można uznać to jako plus, gorzej gdy jest to kolega :ups:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja kupiłem sobie na 1. autko Hondę Civic V w hatchback'u (3d) poj. 1.3 75 KM b+g i powiem szczerze że przy masie tego autka jak na tą pojemność jest to rakieta :) Pali tyle co nic, świetnie się prowadzi, nie duże rozmiary pomocne szczególnie w mieście, bardzo elastyczny silnik, mało awaryjna (jak narazie nic sie nie zepsuło przez te 6msc.). Poprostu jak na pierwsze autko ideał! :P

Trzeba tylko uważać na nadkola przy kupowaniu bo jest to słaby punkt tego autka, lubi w tym miejscu rdzewieć.

:::Życie motocyklisty liczy się w kilometrach, a nie w latach:::

SPRZEDAM! Zbiornik oleju do Yamahy Neos/MBK Ovetto

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Opel nie bo ma silniki takie jak idź i nie wracaj a do tego blachy ma takie że pożal się Boże.
BMW nie bo w tej cenie nie znajdziesz sensownego egzemplarza.
Forda nie bo też rdzewieje jak głupi i jest po prostu słaby.

Mogę powiedzieć tak- Renault jest dobry jak nie ma elektroniki, silnik 1,2 8v na pełnym wtrysku w ogóle się nie psuje (mam takiego), jedynie to padł mi centralny zamek ale można kupić zestaw do centralnego zamka i ja u mechanika w sumie zabuliłem 150zł za naprawę. Demonem prędkości to to nie jest ale 6l/100km spali benzyny więc nie jest źle.

Kolejne auta godne polecenia do japońskie- Honda Civic może być po przejściach u młodego gościa, coś z Mazdy (np 323) bądź Nissana (Almera bądź Primera) i również jeździsz spokojnie bez stresów.

Co do niemieckich aut- Audi 80 to stara technologia i już czasy świetności ma za sobą, A4 może jest i dobre ale za 5000zł kupisz coś sensownego? Wątpię. Tak samo i te stare Mercedesy- najeżdżone po 500 tys km albo i lepiej. Myślę że najmniej dobitym autem bedzie VW Vento- młodzież raczej nimi nie jeździ więc minimalizujesz ryzyko kupna gówna.

Jeszcze można coś popatrzeć ze Skody bądź Seata (Fabia, Cordoba, Ibiza), mają niskie ceny i przyzwoicie są wykonane ale nie wiem czy Fabię dostaniesz w tej kasie- Felicja to odpada bo też rdzewieje.

Co do włochów- na Alfę to trzeba też przygotować trochę gotówki na naprawy, Fiat Punto jest nawet nawet autem.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak na tą cenę polecam Audi 80 B3 , B4 niezawodne a za tą cenę wyrwiesz egzemplarz w bardzo dobrym stanie

"Tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi"

Był chinol , jest apcia :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
jarek337, heh wiesz co mówisz?

ojciec kupił typowo do pracy golfa 3 1.9d za 4200zł i jedyne co zmienił to klocki. w zimie -20 pali od dotknięcia, nie kopci lux samochód. co prawda jakoś bogato wyposażony nie jest ale daje radę ;]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass95 pisze:
jarek337, heh wiesz co mówisz?

ojciec kupił typowo do pracy golfa 3 1.9d za 4200zł i jedyne co zmienił to klocki. w zimie -20 pali od dotknięcia, nie kopci lux samochód. co prawda jakoś bogato wyposażony nie jest ale daje radę ;]

Tak wiem co mówię 5 tyś jest stanowczo na auto za mało. No nie oszukujmy się ale za tą kwote kupi się od 90 do 95rok i choćby ze względu na wiek auto ma już sie prawo sypać . Jak już za tą flote sie kupuję to najlepiej od znajomego czy coś aby nie władować się w jakiś kanał .

czarekcw pisze:
Fiat Punto
o nie powiem pewna babka przyprowadziła punto po lifcie zderzaki fajne i w ogóle tylko , że biały 2/3 . Dała 6 tys + jakieś opłaty a auto wypas 1.2 16v jak się nie myle i odrazu po kupnie zmieniała wiadome sprawy rozrząd filtry wszystkie a przy okazji swiece bo nie pracował na jednym . Punto nawet fajna sprawa bo nawet fajnie sie zbiera a ten wygląd cudo zero rdzy i za tą flote 99 rok :)

http://www.polskajazda.pl/Profil,Italje ... ster/54034

Obrazek

"Twoja racja mój spokój"

Tytuł:

Pojazd:
moja siostra kupiła sobie FIATA PUNTO 1.6 tylko sie nie smiejcie bo BMW 3 e-36 1.6 nie mowiąc juz o jakiś piżdzikach małych odpier.... 180km/h moment łapie kupiła 95r w benzynie wyposazenie; el szyby KLIMA wspomaganie i tyle nic wiecej nie potrzeba a dała 3900 w ładnym stanie a jeszcze lepiej bys wybrał PUNTO 1.4 TURBO 136km tam to jest rakieta jeszcze wieksza nie latałem takim wynalazkiem ale latam 1.6 i wiem cos sie dzieje
PS. Mój stary ma teraz na sell FIATA PUNTO 1.1 b+g 97r mały silniczek malo pali no tylko troszke wolny ale brat wycisnoł 160km/h + opony zimowe i alu felgi 15 calowe od BMW

RS'ka na Full Sporcie Airsal 70cc Zapraszam!!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=89475

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: e60
Konrado pisze:
Mi jakoś przypadł do gustu Lanoś 1,6 16v 106 km ( Ma niezłego kopa )

nieeeee... ;/

Cytuj:
-Opel Omega

min 2.0cc bo ciężka buda, ale wtedy już nie taka tania fura.

Cytuj:
honda civic 5 gen. malo pali, śmiga pieknie a sie nie psuje

x2

jarek337 pisze:
auto do 5 tys zł to tylko i wyłącznie skarbonka .

głupoty pieprzysz. gówno widziałeś to nie gadaj ;]

Łuki95 pisze:
Może Clio II przed liftem :)

nie francuz bo inne rozmiary kluczy muszą być i mało kto chce robić.

JawoR pisze:
ja bym odrzucił wszystkie e36 i golfy z miejsca, z wiadomych powodów.

bardzo mądry jesteś widzę.. z tych samochodów widziałeś tylko spaliny.. dużo tego fakt, ale czy to źle ? B5 i astry też.. a astry to dopiero wieśniactwo.

polecam mazde 323f 1.6 16v, toyote celice 1.8, honde civic 1.6 16v i opla vectre b 1.6 16v. Małe silniki, a przyjemne

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Tomel-JZK pisze:
bardzo mądry jesteś widzę.. z tych samochodów widziałeś tylko spaliny.. dużo tego fakt, ale czy to źle ? B5 i astry też.. a astry to dopiero wieśniactwo.

Ty też inteligencją nie zaświeciłeś. Nie miałem na myśli, że z powodu, że tego auta jest dużo na polskich drogach, staje się gorsze. Tak widziałem, spaliny, kupa dymu, a w dodatku ledwo jeździ, bo to dobite szroty, przez 18'latków stanowiące znaczą część na rynku i właśnie takie samochody to skarbonki. Widzisz różnicę miedzy B5 a np Golfem 3, to zupełnie inna półka. Astra - wieśniactwo? Wolałbym jeździć Astrą czy Passatem niż e36 czy też ów Golfem, na prawdę.

Myśli ktoś jeszcze jak ja? :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 13:58 przez JawoR, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 636 `02,
JawoR pisze:
Tomel-JZK pisze:

Ty też inteligencją nie zaświeciłeś. Nie miałem na myśli, że z powodu, że tego auta jest dużo na polskich drogach, staje się gorsze. Tak widziałem, spaliny, kupa dymu, a w dodatku ledwo jeździ, bo to dobite szroty, przez 18'latków stanowiące znaczą część na rynku i właśnie takie samochody to skarbonki. Widzisz różnicę miedzy B5 a np Golfem 3, to zupełnie inna półka. Astra - wieśniactwo? Wolałbym jeździć Astrą czy Passatem niż e36 czy też ów Golfem, na prawdę.

Myśli ktoś jeszcze jak ja? :mrgreen:

mysle tak jak ty :cool:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tomel-JZK, Powiedz mi co takiego innego jest w Clio 1.4 ? :lol:
Kto tego nie chce robić ? ;]
Przecież to jest "stary" silnik :) a nie żadna laguna 1.9 gdzie co chwilę siada turbina :)

Był
- Peugeot Trekker
- Aprilia Sr
- Piaggio Nrg
- Mbk Booster
- Yamaha Aerox

Tytuł:
**

Pojazd:
Ja to bym wybierał z tych.

:arrow: Opel Astra
:arrow: Seat ibiza/Toledo
:arrow: Pasat B5
:arrow: Renault Laguna 1
:arrow: Mazda 323f und 626
A powiedzcie dlaczego Honda tego już nie kupują.Jeszcze ode mnie tak ci powiem dozbieraj i kup coś pożądnego :d

My Aprilia SR'R :

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... d469b6be03

Komentować :P

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
jarek337 pisze:
Tak wiem co mówię 5 tyś jest stanowczo na auto za mało. No nie oszukujmy się ale za tą kwote kupi się od 90 do 95rok i choćby ze względu na wiek auto ma już sie prawo sypać . Jak już za tą flote sie kupuję to najlepiej od znajomego czy coś aby nie władować się w jakiś kanał .

Jak poszukasz, to znajdziesz golfa II w niezłym stanie, i będzie jeździł.. Owszem, stary samochód, sypie się, lecz da się jeździć. Części nie drogie, w miare łatwo dostępne (choć z roku na rok coraz mniej, z wiadomych powodów)
Passat B3, czy B4 jak się znajdzie, też auta nie do zajeżdżenia. Rok 1993-1996 ale tam poprostu się nie ma co popsuć.

Wypisujecie Passata B5, nie rozumiem Was, chcecie kupić passata B5 za 5000 zł ?.. Chyba anglika..

Szukaj Hondy Civic, młodzież jeszcze nie ogarneła bardzo tych samochodów jak np. Gofa III.. VW Vento też jest ciekawą propozycją :)

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 15:13 przez seku145, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, też myśle jak ty

A może ten ,mój tata takiego kiedyś miał tylko że 3l

http://moto.allegro.pl/super-peugeot-60 ... 23464.html ten to 2,5 l diesel

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 15:22 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: X-type 3.0/Astra Turbo
ja mam takiego puga :), bardzo przyjemne auto :D, wszystko co mogło się już zepsuć to się zepsulo, naprawiłem to i w miarę śmiga :), ostatnio siadła popmpa wstryskowa boscha... koszt naprawy 2tyś..., ale ma zmienione oprogramowanie silnika i ciśnienie doładowania, więc ma ok 160KM, więc zapie***la załkiem konkretnie :D... Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać 97r. przejechane coś kolo 200tyś :)... spalanie 7,6/100 :O

GALAXY pisze:
coś mi sie wydaje że masz 2t (mój derbi ma to samo) :)

quap pisze:
kielbaski z gazowego grilla sa dobre

Sprzedam: http://otomoto.pl/yamaha-yz-125-zarejes ... 93269.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pierdo lamento. Golf III i koniec. Widać że wszyscy z was to młodzi napaleni od razu na 500 KM. Rodzice mieli Golfa III 1,9 td, 75km w kombiku, Co teraz każdy sobie pomyślał? - jak to jedzie, na pewno ledwo co itp. Nie! Te samochody są bardzo mocne aż sam byłem zdziwiony i do tego spalanie do max 6 litrów (ropa) w kombi. Na twoim miejscu kupiłbym Golfa III hatchback 1,9 TDI 90 km. Przejedź się takim 90- konnym to zobaczysz że to ci wystarczy.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
głupoty pieprzysz. gówno widziałeś to nie gadaj ;]

masz racje w dupie byłeś i gówno widziałeś ;]

Tomel-JZK pisze:
nie francuz bo inne rozmiary kluczy muszą być i mało kto chce robić.

hahahaha pośmiałem się trochę .... nie wiesz nie mów ....

Tomel-JZK pisze:
dużo tego fakt, ale czy to źle ? B5 i astry też.. a astry to dopiero wieśniactwo.

hmm i znowu pada słowo wieśniactwo , bo nie ma zwieśniaczonych samochodów są tylko ludzie którzy je wieśniaczą i tak jak czytam takie opinie to wydaje mi się , że ludzie tacy jak ty wieśniaczą te auta . alu-kołpaki i te sprawy :] wiesz o co chodzi ;)))

seku145 pisze:
VW Vento też jest ciekawą propozycją

rdzą się za często pojawia w tych modelach nawet stoi jedno na osiedlu takei zielone ciemne , wygląd ok ale progi i nadkola w słabym stanie . ale i tak na to składa sie wiele czynników .

JawoR pisze:
Wolałbym jeździć Astrą czy Passatem niż e36 czy też ów Golfem, na prawdę.

x2

bmw tez fajne statki ale większość jest już wysłużona , jeszcze te w gazie....

http://www.polskajazda.pl/Profil,Italje ... ster/54034

Obrazek

"Twoja racja mój spokój"

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 16:06 przez jarek337, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
jarek337 pisze:

seku145 pisze:
VW Vento też jest ciekawą propozycją

rdzą się za często pojawia w tych modelach nawet stoi jedno na osiedlu takei zielone ciemne , wygląd ok ale progi i nadkola w słabym stanie . ale i tak na to składa sie wiele czynników .

heh, znajdź, mi samochód z 1992-1995 które nie ma rdzy :) To jest normalne :)
Oczywiście, są samochody w lepszym i gorszym stanie, lecz znaleźć bez śladów rdzy, czy zaczątków rdzy samochód z tego rocznika raczej ciężko wychwycić :)
Nadkole w rdzy, bo przeważnie w te miejsca auta są bite, lecz oczywiście nie tylko to jest powodem.
Ogólnie vento jest ciekawą propozycją do 5000zł :) Nie jest to jakieś piękne auto, lecz silnik ma dobry :)

U mnie pod blokiem, koleś jeździ passatem B2.. :D Ogólnie wizualnie tragedia, myszy każdą szpraką przejdą :D Ale jeździ.. W środku skóra.. ;]

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 16:14 przez seku145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
francuzy inne klucze? hahaha LOL

dobra ok

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 458 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Następna