Dzisiaj jest 25 kwie 2025, 9:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Katana AY 50 LC
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siema :) Dostałem sobie za free zatartą katanę z 97 roku. :D Skuter jeździł trochę bez płynu w chłodnicy i jest strasznie słaby no wiadomo zatarty... Dobra wszystko rozebrałem i zobaczyłem coś dziwnego :mrgreen: Otóż do filtra powietrza szła taka rurka i on brał sobie powietrze jak by z ramy .... Ale trochę to się poje** i che to zlikwidować i porostu bd sobie brał powietrza sam obok podnóżki. Macie taki patent :) ? Możecie mi powiedzieć jaki tłok polecacie ? Wossner np ? Bd to seria skuter poprostu naprawię go i handel. A kiedyś czytałem tutaj o króćcu ssącym ? Tam jest coś napisane i nie wiem czy on zablokowany czy nie ? Sorki za nie wiedzę ale mam w domu Hondę i jest trochę inaczej :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
tzn tak

tą rurkę od filtra możesz wyjąć

u mojego kuzyna w sr taka była i szła do podłogi no i po jeździe w deszczu zachłysnął się wodą

co do tłoka to wossnera raz że chyba do takich małych silników nie robią to dwa że to są tłoki drogie i raczej do crossów takich wyczynowych maszyn

polecam vertex'a i meteora

to takie 2 dobre firmy

co do króćca to suzuki nie stosowało tam blokad ale zobacz bo może być jak w sr morini na gaźniku że była taka blaszka zwężka czegoś takiego szukaj

jak coś znajdziesz to zarzuć foto

aha i ta katana jest blokowana na przełożeniach o ile to nie wersja WR lub telefonica moviestar

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oglądałem króciec i jest ,,czysty". Dzięki za wyczeroującą wypowiedź .. :) Ale stwierdziłem że katana remontuje i idzie na allegro ... Postanowiłem że zostawię Balika bo 100 cm wiedź jest inaczej :mrgreen:. Gaźnik wyczyszczę mam jakieś dysze w domu to wstawię trochę większą i starczy tuningu xd jeszcze raz dzięki

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR 600 F3
z dyszami to uważaj

na serii najlepiej serię zostawić

na serii po założeniu większej będzie go raz że zalewać

a 2 że po wyregulowaniu pójdzie spalanie w górę a osiągi się minimalnie zwiększą

także nie warto

jakbyś stożek zakładał to wtedy tak

a chodzi ci to już?? jakie osiągi ??

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]