Dzisiaj jest 25 lis 2024, 13:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway Hurr
Siemanko powieddzcie mi czy to jest normalne w tych silnikach ze mohe udawać ze zmieniam biegi bo nie jezdzilem na niczym innym z horizontalem. a podejrzewam ze o moze byc sprzęgło a nie chce rozbierac jeli nie jet to konieczne. na filmiku chciałem pokazać kilka problemów. Mam dellorto 17,5 dysza 80 cyl wm motor 70 i sportowy wydech i jak na moje oko powinno byc lepsze przyspieszenie a tu jest prawwie zerowe, nawet bedz regulacji napedu wyaje mi sie ze powinno byc lepiej, nie moge wyrehulowac gaznika i z opoznieniem reaguje na manetke, i na niskich obrotach przerywa, i na samym początku do jakiegos stopnia nie reaguje na gaz prawie. Macie filmik mam nadzieje ze wiecie o co moze chodzic.

Nakrecilem problem:
https://www.youtube.com/watch?v=g0d4ZHpEWag

keeway-hurricane-by-bula-xd-t298583.html
Zapraszam XD

http://tablica.pl/oferta/keeway-hurrica ... 4jWTH.html Sprzedam

Ostatnio zmieniony 29 cze 2013, 10:03 przez pologramatyk112, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Skuterem chcesz udawać, że niby zmieniasz biegi? hehehehe dobry żarcik :D Jeżeli sam nie umiesz wyregulować napędu i gaźnika to oddaj do kogoś.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway Hurr
Bardo chetnie ale do kogo:P?? Ale czy np w roxie da sie tak zrobić?? czy nie bedą spadały obroty np przy 30km/h jak puszcze manetke gazu?? a ogłądałes filmik??

-- 10 lip 2013, o 20:44 --

dobra z tymi bieami zrobilem wina sprzegla ale tu zas nowy problem. kupilem tec evo racing zalozulem na niebieskich sprezynkach zrobilem twist control kreci mniejsze obroty niz na seryjny i ledwo rusza probowalem regulowac sprezynkami ale nic nie dawało. najlepsze ze skter ni tylko jest slabszy na starcie ale ciagle. na serii (troche zuzyte sprzeglo) chodzil o wiele lepiej. WWg jest to moim zdaniem dziwne kupuje tuningowe czesci a on zamiast mocniejszy to slabszy wwytlumaczy mi to ktos prosze bo mnie juz kur**ca bierze.

-- 14 lip 2013, o 18:52 --

pomoze ktos???

keeway-hurricane-by-bula-xd-t298583.html
Zapraszam XD

http://tablica.pl/oferta/keeway-hurrica ... 4jWTH.html Sprzedam

Ostatnio zmieniony 29 cze 2013, 10:03 przez pologramatyk112, łącznie zmieniany 1 raz

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
pologramatyk112, bo kwestia w tym, że nie umiesz dobrze podregulować skutera..

Facebok'owy Project Bike xD.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]