Witam serdecznie. Pewnie niektórym się już nudzi od czytania moich tematów no ale nadal nie wiem co może być w moim keewayu. Otóż chodzi o to, że nie chce przekroczyć tych 45-50km/h. Ma na prawdę fajne przyspieszenie do 40 - potem lekko się buja do 50. Chodzi o to, że nie chce ich przekroczyć, ALE jeżeli wjadę na lekką górkę i z niej zjadę skuter pięknie wejdzie na obroty i jedzie 80km/h. Nie zwalnia na prostej , mogę hamować do 65 i z powrotem wkręcić się na 80km/h. Jednak gdy zwolnię do 55 to już skuter ma problemy z przyspieszeniem. Chodzi o to, że skuter na prostej ciężko się rozpędza i jedzie tylko 50, z lekkiej górki już się bujnie do 80 byle by przekroczyć limit 60km/h bo jak to przekroczy to ma już fajne obroty takie jak powinna mieć 70ccm. Nie rozumiem tego skutera. Powie mi ktoś o co może w tym chodzić? Pewnie ktoś powie, że to wina gaźnika ale jeżeli by to była gaźnika to by się dusił co nie? Mogę wymienić jedną część albo gaźnik z filtrem na 19mm albo coś z układu napędowego tylko nie mam pojęcia co
Keeway Ry6 2t Cylinder 70ccm wm motor Wariator wm motor, 4 g rolki Sprężyna centralna - miałem dwie włożone malossi (żółta) i oryginał i na każdej jedzie 45-50 Wydech laser xpro 5
|