Dzisiaj jest 21 lis 2024, 23:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Ciekawa sprawa, jak to jest z tymi ,, podrabianymi am6 ", że kto ma to poleca, a kto nigdy nie jeździł hejtuje ? Prawda taka że nawet jak by ten silnik był nie wiadomo jakim shitem to am6 fortuny nie kosztuje, możecie sobie wsadzić am6 w keewaya, triggera czy inny tego typu i macie dużo świeższy i nie oszukujmy się - ciekawszy z wyglądu motocykl. To nic, że po takim zabiegu okazało by się, że wywaliliście chajs w błoto bo moto jeździło by tak samo jeśli nie gorzej, ale nie musieli byście budzić się z krzykiem w środku nocy, bo mieli byście napis ,, made in italy " na silniczku.

Warto najpierw się przejechać, a dopiero później oceniać.

Peace

P.S Tak, jeźdżę triggerem, gówno wiem o życiu :*

Ostatnio zmieniony 10 lut 2013, 21:55 przez oski34, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
oski34 pisze:
Ciekawa sprawa, jak to jest z tymi ,, podrabianymi am6 ", że kto ma to poleca, a kto nigdy nie jeździł hejtuje ? Prawda taka że nawet jak by ten silnik był nie wiadomo jakim shitem to am6 fortuny nie kosztuje, możecie sobie wsadzić am6 w keewaya, triggera czy inny tego typu i macie dużo świeższy i nie oszukujmy się - ciekawszy z wyglądu motocykl. To nic, że po takim zabiegu okazało by się, że wywaliliście chajs w błoto bo moto jeździło by tak samo jeśli nie gorzej, ale nie musieli byście budzić się z krzykiem w środku nocy, bo mieli byście napis ,, made in italy " na silniczku.

Warto najpierw się przejechać, a dopiero później oceniać.

Peace

P.S Tak, jeźdżę triggerem, gówno wiem o życiu :*

Polaczek robaczek xd

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dominicum pisze:
jesteś śmieszny udajesz eksperta a sam gówno wiesz prawda jest taka chińskie skutery/motorowery to gówno ładnie wyglądają jak są nowe i nic więcej.

heheszki. Nie jestem fanem chińskich produktów,czy Ty to rozumiesz? Mówię tylko,że jakość ich wykonania jest bardzo dobra jak na te czasy. Wiem bo rozbierałem prawdziwe AM6 i silnik xraya.

seb94 pisze:
motori minarelli a nie morini

fakt,przejęzyczenie,dzięki za poprawkę

bartox555 pisze:
O, fajnie że masz tyle motorków, mogę Cię dotknąć?

Jeżeli umyjesz łapki to tak,chyba że przyjedziesz swoim am6 to będę mógł chociaż popatrzeć ? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kamilolo pisze:
IceTX, Ten gsx1100 to taty ?

Tato nienawidzi motocykli typu ścigacz :mrgreen: Ja za to uwielbiam,chciałeś coś dodać jeszcze zazdrośniku :mrgreen: ?

Dominicum pisze:
a takim chińczykiem robisz 10k i szlif

mój TX ma 12k w kołach bez ani jednego remontu :twisted: Mówcie,że jest podróbką,może jest ale wszystkie części pasują,jak się coś spieprzy to mogę założyć od "prawdziwki" nie? :mrgreen: Moc ma wystarczającą jak na 50cc.

seb94 pisze:
I znowu cisniesz z tym ze cpi porobi markowca, wiec powtorze jeszcze raz - to jest kwestia wielu czynnikow

Tak,wiem o tym.Nie napisałem,że tzr czy rs czy HM. Samemu mi się udało odjechać sendzie w serii i rs w serii.

Kamilolo pisze:
I zmień profilowe bo na tego paszteta patrzeć nie można

Nie Ty o tym decydujesz jakie mam profilowe. Ps. Twoje jest jeszcze śmieszniejsze. Fajny kask masz. To jakiś Shoei Crossowy? :mrgreen:

Dominicum pisze:
Więc mi nie opowiadaj głupot fanie chińskich jednośladów.

Nie jestem fanem absolutnie. Po prostu wykonanie jest bardzo dobre jak na chiński produkt,moc wystarczająca po odblokowaniu,chlodzenie cieczą.. czego chcieć więcej? Jak się coś spieprzy to tak jak pisałem jest przecież brother am6 i części pasują. więc nie ma się co pultać. Am6 to am6 z tym że na gorszych częściach co poniektórych. tak jak pisałem gdzieś tam, wały korbowe są identyczne bo porównywałem,pozdrawiam i nie spinaj się tak,fajnie że masz tzr z prawdziwym am6 ale nie najeżdżaj tak na ludzi. Moglibyśmy się ścignąć,wtedy moglibyśmy popolemizować :roll:

Kamilolo pisze:
Kup coś "markowego"

A na Avatarze co masz? Panie am6 :D china 4t air cooled ?

DO AUTORA:
Słuchaj użytkowników,którzy z tym silnikiem nie mieli nic wspólnego,nigdy go nie rozbierali,nie przejechali się itp. Pozdrawiam :cool:

Obrazek

SPRZEDAM SM NA MHR TEAM 80 > http://tablica.pl/oferta/keeway-tx-sm-a ... 2vBg9.html

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 12:15 przez IceTX, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może jakość ich jest dobra jak na te czasy ale nadal jest to gówno. Każdy jeden china bez wyjatków jest to dziadostwo. Porównaj sb aeroxa np; 2001r z nowym chinolem nawet nie ma co porównywać bo nigdy nie dorównają ich niezawodności i dokładności złożenia plastików i innch pod zespołów . Tak jak napisałem wcześniej jakość wykonania odbiega i to lata świetlne. Skąd to wiem bo moim pierwszym jednośladem by chinol i w życiu bym go nie kupił nawet jak by mi dopłacali.

Jedno życie, jeden cel Śmigać YAMAHĄ TZR

Zapraszam http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=328657

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 13:41 przez Dominicum, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dominicum pisze:
Skąd to wiem bo moim pierwszym jednośladem by chinol i w życiu bym go nie kupił nawet jak by mi dopłacali.

A mam pytanie do Ciebie. Rozbierałeś silnik z X-Raya? Jeździłeś chociaż X-Rayem? Widziałeś jak pracuje zawieszenie? Co miałeś za moto made in china?

Obrazek

SPRZEDAM SM NA MHR TEAM 80 > http://tablica.pl/oferta/keeway-tx-sm-a ... 2vBg9.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeździłem x-rayem, nw jak u cb ale zawieszenie się sprawdza podczas jazdy a nie patrząc na nie. Według cb x-ray to nie china? Jak nie to nw w jakim świecie ty żyjesz bo na pewno nie w Polsce.

Jedno życie, jeden cel Śmigać YAMAHĄ TZR

Zapraszam http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=328657

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 14:30 przez Dominicum, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dominicum pisze:
Jak nie to nw w jakim świecie ty żyjesz bo na pewno nie w Polsce.
Inteligentny pocisk. Oczywiście,że china i silnik też jest china,z tym że ma na prawdę dobre wykonanie,lekko odbiegające od AM6. Zaoszczędzili na sprzęgle i zapłonie na przykład. Ja nie chcę mówić,że xray jest lepszy od tzr bo nie jest,ale to na prawdę bardzo fajny pojazd. w X-Rayu było inne zawieszenie niż w TX50. U mnie zawiecha sprawdza się idealnie,jestem bardzo zadowolony - pracuje podobnie jak w DT50,śmiem twierdzić,że nawet tak samo :cool:

edit. Dodam też,że Keeway to bardzo fajna alternatywa dla ludzi,którzy mają pozwolenie od rodziców tylko i wyłącznie na nowy motorower a nie mają tyle do dyspozycji,żeby kupić markowca. Ja nie chcę twierdzić,że jest lepszy od tzr czy coś,bo to dwa inne pojazdy.
Sam nie lubię tych skośnookich,ale na prawdę tu pokłony dla nich bo na prawdę bardzo fajnie skręcili TX'a.

reedit.Pamiętaj,że na jakość jazdy ma wpływ wiele czynników,prawidłowe docieranie itp.
Musiałbyś się przejechać po prostu moim,po prawidłowej regulacji itp. Na prawdę jest rewelacja jak na 50cc. Ja od siebie mogę śmiało polecić TX'a :)

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 14:45 przez IceTX, łącznie zmieniany 2 razy

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2