Dzisiaj jest 28 lut 2025, 18:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
**

Pojazd:
Witam z takiego powodu że forum www.aerox.pl jest wyłączone (może ktoś wie dlaczego to niech napiszę) przeniosłem się tu i mam kilka pytań o aeroxie. :)
Jak są mocowane lusterka ? Do kierownicy jakoś czy na gwint ? i gdzie jest ten gwint ? Jak na gwint to jaki ? Ile mogą kosztować 2 nowe lub używane w bardzo dobrym stanie ? nie koniecznie oryginalne. Może jakiś link ?
Druga sprawa to jak jest w aeroxach z kierunkami bo oglądałem na sprzedanie aeroxa i nie ma ani z przodu ani z tyłu. Z tyło ma jakoś dziwną lampę z białym kloszem (nie diodowa tylko na żarówkę) w niej nie ma kierunków. Jakie można założyć ? Gdzie są oryginalnie mocowane ? Bo tam są jakieś tuningowe plastyki. Z przodu jest taka inna lampa w niej nie ma kierunków i kierownica jest oryginalna i nie ma obudowy i licznika(nie ma założonego bo to ten koleś co sprzedaje to ma tylko mu się nie chciało tego szukać). Czy kierunki są na stałe z obudową do kierownicy ? Jaki jest jeszcze sposób na te kierunki ? Bo z wytchnięto łapą na roxie to dziwnie.
Do tyłu to widziałem strzałki na allego w przystępnej cenie. A co proponujecie na przód ?

Dzięki za przeczytanie bo się trochę rozpisałem :D :D
I za odpowiedź :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Siema gwinty w aeroxie są normalne Prawy gwint i są one w korpusach dzwigni hamulców .. Koszt takich lusterek to 30zł na allegor (łezki ).Kierunkowsakzy w aeroxie są w obudowaie licznika i kierownicy tylnei zaś wystaja z nadkola przy lampie .Do podłaczenia trzeba schemat bo na forum nikt ci nei wyjaśni od ręki

Tytuł:
**

Pojazd:
A masz może taki schemat ?
A jak tam plastiki są inne jakieś tuningowe i nie mam miejsca na kierunki ( na razie nie mam kasy na lampę led) to trzeba wycinać ? nie ma innego sposobu ? albo jakieś inne kierunki ? Widziałem takie malutkie przyklejane na allegro ale nie wiem czy nie są za słabe. :?:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]