Dzisiaj jest 20 lip 2025, 7:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
ten filmik to naprawde jakis evo ja na moim secie jade po prostej troche za litera T w TEMP... mam polini evo cylek a reszte jak chcecie to nizej

Mój rox ==============> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1738796#1738796 ZAPRASZAM !!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No mi też nie wydaje się, że to jakiś fake. Przecież jak odpuszcza gaz przy przyśpieszeniu to nawet wskazówka nie drgnie tylko cały czas idzie do przodu, a powinna raczej trochę wolniej iść. Racingi nawet tak nie przyspieszają licznikowo a napewno nie Malossi Sport.

Keeway <3
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 58&start=0
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Heh :D wiec juz wiemy, moj evo ma podobne przyspieszenie wiec jakis sport niemozliwe zeby tak jechal...

Mój rox ==============> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1738796#1738796 ZAPRASZAM !!!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
albo licznik ma zepsuty :p

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szanowny autorze tematu po czym możesz stwierdzić jaką moc miały wcześniej te cylindry? Byłeś na hamowni? Co do filmiku pisze tam że sport po portach.Wzorowany na jakich kanałach? Bo porting to nie tylko rozwiercenie okna wydechowego.
Kumpel miał streeta i latał jak szatan, bez żadnego porta z laserem wyciągnął 115.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
i tam jest gaźnik 19 a nie 12

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Paniger, owszem latałem :P Ty wiesz jak :D
Co do tematu jestem skłonny uwierzyć jeśli podasz mi skan wykresów z hamowni, bo na oko ... to chłop w szpitalu umarł. Wszystko zależy od docierania, setupu, nawet od jakości paliwa, a jeśli nawet nie umiesz regulować to nie pisz bzdur.

SR na Racingu by KORH:)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kilka uwag co do czytania ze zrozumieniem tegoż postu.
Cytuj:
Kwestia filmiku jest to malossi sport po portach + porting karterów + opisany setup jak na filmiku w opisie(skuter budowany kilka lat temu, po prostej dochodzi do literki "p' w napisie TEMP

Marketing
Cytuj:
zobaczcie kilka wstawek Stage6 streetrace z podaną mocą

Łukasz2212
Cytuj:
Dzięki za rozwianie wątpliwości co do tego że street realnie jednak ma te kuce tylko tak przeczuwałem bujają się na jakimś tam zakresie obrotów

ghost
Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem, nie mam skutera ;) robiłem znajomemu

użytkownicy którzy mają evo być może lata im jak przedstawiony sport w filmiku, za pewne nie wieżycie ale to buja się na seryjnym wale jak również tajemnica drzemie że był robiony na świeżo, kupiony w 2006roku jako nówka i jako nówka zrobiony tuning na świeżych partsach. Możliwe ze to evo to z nazwy macie :)...

Podsumowując Street jednak jest dobrym cylindrem sklepy internetowe piszą totalne bzdury marketingowe średnio ma 11PS przy 10tyś obrotach. (seryjny wydech tyle nawet nie wykręci).
Czy warto wsadzać jeśli się nie ma osprzętu? myślę ze tak bo "pracuje jak seryjna jednostka 50ccm" z zapasem mocy, którą można w późniejszym czasie rozbudować.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2