Dzisiaj jest 31 sty 2025, 23:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Według Ciebie szkoda potu na te konkursy, a mogę się założyć, że długo, długo przed rozpoczęciem konkursu już siedziałeś na forum i oczekiwałeś na pytanie. Napewno oczekiwałeś pierwszy. Raz na wozie, a raz pod. Raz się wygrywa,a innym razem przegrywa.
Trzeba umieć przegrywać z godnością, a nie kłócić się....... Bo to nic nie daje, a tylko świadczy o osobie.

Konkursy są fajne, potrzebne, urozmaicają i ożywiają życie forum. Zdecydowanie wpływa to bardzo pozytywnie na jego działalność.

Oby było więcej konkursów, miejmy nadzieję, że bedą się odbywały częściej.

Juz teraz z niecierpliwością czekamy na kolejny/e :D

Fajnie, że wygrałem ściereczkę do kasków i etui na świece. Napewno bardzo się przyda w nadchodzącym sezonie.

Zobaczymy jak sonax będzie sie spisywał na nowy kasku Shiro hehehe :wink:

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak dla mnie to jest trochę nielogiczne :) zadać jedno pytanie i oceniać 3 odpowiedzi. Przecież wystarczyło przepisać odpowiedź poprzednika i już ma się 2 miejsce ;).

Myślałem, ze pytań będzie więcej, a za każde będzie przyznawany tylko 1 punkt.

Cytuj:
Pytania pojawią się w niedzielę 12.02.2006 między 18:00 a 18:15.

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
Smuggler - celna uwaga. Następny konkurs zrobimy z większą ilością pytań.

Właśnie o to chodzi w tym konkursie. Każdy mógł sprawdić stronę Shiro. Co do przepisania to może masz rację.

Coś będzie trzeba wymyślić...

Może lista np. dwanaście pytań. Tylko jedna prawidłowa odpowiedź jest liczona. Za każdą odpowiedź 1 punkt. Wygrywają III osoby z najwyższą ilośćią punktów. Co myślisz o takim konkursie?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie wyluzujcie konkurs to zabawa, a nie gra o złote gacie :!: Bedą następne może pójdzie Wam lepiej , a teraz nie rozpaczac i sie kłócic tylko przyjąc porażkę z godnością i uśmiechem na ustach. :wink:

:arrow: www.sbteam.pl
:arrow: www.motogp.com
:arrow: www.motogp.pl
:arrow: www.rossifumi.it
:arrow: www.rossimania.com

Lech Poznań 4ever

Poznań '56

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja uważam, że jest to dobry system (obecny). Jeżeli przepisuje się odpowiedź poprzednika to zawsze istnieje ryzyko błędu jakie popełniła ta osoba. Poza tym zazwyczaj konkurs trwa tak krótko, że każdy pisze odpowiedź w przekonaniu, że jest pierwszy i nie ma zbytnio kiedy przepisać odpowiedzi.

EDIT: Niezależnie od formy konkursu zawsze będzie istniało ryzyko przepisania odpowiedzi.

Zresztą co i jak co do konkursu, jest mi w sumie (chyba :D ) obojętne, bo tak czy owak zawsze będę brał w nim udział :wink: bez względu na formę, pytania, nagrody i wszystko inne, bo przecież ma to być przede wszystkim dobra zabawa (i tak należy do tego podchodzić) itd, a nie mordeczy wyścig czy coś w tym rodzaju :wink:

Ostatnio zmieniony 12 lut 2006, 19:50 przez Kuba 89, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Junior pisze:
Może lista np. dwanaście pytań. Tylko jedna prawidłowa odpowiedź jest liczona. Za każdą odpowiedź 1 punkt. Wygrywają III osoby z najwyższą ilośćią punktów. Co myślisz o takim konkursie?

Myślałem, że właśnie w ten sposób to będzie funkcjonowało i dlatego zdziwiłem się, że konkurs skończył się tak szybko ;).

Dodatkowym plusem będzie to, że szanse będa bardizej wyrównane i bardziej będą liczyć się wiadomości niż szczęście :).

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Smuggler pisze:
Junior pisze:

Myślałem, że właśnie w ten sposób to będzie funkcjonowało i dlatego zdziwiłem się, że konkurs skończył się tak szybko ;).

Dodatkowym plusem będzie to, że szanse będa bardizej wyrównane i bardziej będą liczyć się wiadomości niż szczęście :).

Tylko żeby nie były to jakieś wyrafinowane pytania, bo nie każdy ma tak dużą wiedzę żeby odpowiadać na trudniejsze pytania, a osoba taka (niezbyt obcykana w tych sprawach) chciałaby wziąść udział w konkursie, i co wtedy ???

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym proponował jakiś nie co inny konkurs.
Nie taki gdzie liczy się szybkość neta i refleks, ale taki gdzie trzeba się wykazać umiejętnościami w jakimś fachu.
Np. Junior zapodaje jakiś produkt ze sklepu i trzeba napisać jakiś tekst (opis, zachętę do kupna), rysunek (grafikę, zmodyfikowane zdjęcie) lub coś w tym stylu. Po ukazaniu się produktu każdy ma powiedzmy tydzień za zrobienie swojej pracy. Po czym ustalamy godzinę i każdy prezentuje, a Jurek następnego dnia ogłasza wyniki.
To była moja propozycja.

Tytuł:
*

Pojazd:
łeeeeeeeeeee a ja zapomnialem :oops: o takiej zabawie ;) ;) Gratulacje DLA ZWYCIEZCOW jak i ORGANIZATOROW ;)

Heh nastepnym raze trzeba bedzie napisac : NIE EDYTOWAC POSTOW, bo cio niektorzy tego nie rozumieja :/ :/

Pozdrawaim i do nastepnego konkursowania :P :P

Popieram konkurs nastepny moze byc na inwencje tworcza :D

Stage6 & Metrakit &Polini :D Matrix :P
>>>>>>Trance Music<<<<<<

>>>....:::SPEED BOYS TEAM:::....<<<<<<
=>=>=>=>=>XC-ZONE<=<=<=<=<=

Tytuł:
**

Pojazd:
Ciekawe propozycje :D Co do pierwszego (12 pytań) to należałoby wysyłać na e-mail'a do Juniora :P Wtedy wykluczymy przepisywanie :wink:

Idea f3stus też jest OK :D Coś nowego - może się sprawdzić. Szefostwo musi "przetrawić" wszystkie pomysły :wink:
Jaki by nie był, jestem na tak 8)

P.S.
focus-team pisze:
Dobra byłem 4. Gratuluje zwycięzcą

Focus, przykro mi mówić, ale wyszedłeś na ..........kłamcę :? Na początku pisałeś, że jesteś 3 i walczyłeś o potwierdzenie tego, a w/w poście piszesz, że byłeś 4 :shock: Czy to nie wygląda na kłamstwo :?: :?: :?: Najpierw zastanów się co piszesz i nie kłam, bo kłamstwo ma krótkie nogi - przykład powyżej :evil:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łe kurcze zapomniałem na śmierć o tym konkursie. :cry: :(

Zip SP Race...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli już to bardziej bym się skłaniał ku proozycji Smuglera niż f3stus...... Jakoś nie z bardzo ona do mnie przemawia :\

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
SIMONWARKA pisze:
Ciekawe propozycje :D Co do pierwszego (12 pytań) to należałoby wysyłać na e-mail'a do Juniora :P Wtedy wykluczymy przepisywanie :wink:

Przecież na forum pokazuje się czy ktoś poprawiał błąd. Poprawił = dyskfalifikacja, nawet jeżeli chciał poprawić wyraz w sensie ortograficznym.

Co do maili to protestuje, bo serwery mailowe zależnie od obciążenia potrafią 'potrzymać' wiadomość (szczególnie wieczorami). Wtedy szybkość zależy nie od refleksu uczestnika, ale od owego serwera.
Dużo lepszym sposobem jest forum, poza tym konkurs wtedy jest bardziej jawny. Absolutnie nie chce posądzać Jurka o stronnictwo.

Kuba 89 pisze:
Jakoś nie z bardzo ona do mnie przemawia :\

A to niby czemu? Mi się wydaje, że to ciekawy pomysł i można się wykazać wiedzą i umiejętnościami.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja sądzę ,że ten konkurs był fajny. I nie chodzi tu o to kto był pierwszy, a co do focusa to widać, że nie lubi przegrywac i za wszelką cene chce być najlepszy, a teksty w stylu "jeszcze mnie stać na ściereczki", świadczą o Tobie samym jak siebie reprezentujesz... Ogółem fajny konkurs i ciesze się, że mogłem wziąść udział, naprawde fajna zabawa, a co do tych edycji posta to w sumie nie wiedziałem czy tak mam odpowiadać jak było źle, dlatego prośba do Jurka, żeby najlepiej zrobić mały regulamin, żeby uniknąć nie porozumień w następnym konkursie i agresji jakie przedstawił nam focus... :oops:

www.SBTEAM.pl

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nio właśnie wiedzą i umiejętnościami !!! Jeżeli ktoś jest niezbyt czy średnio obcykany w tych dziedzinach to co......???

Przyjmijmy praca graficzna dotycząca jakiegoś produktu. Ja np. nie umiem obsługiwać programów graficznych i co w takim przypadku......????

Zresztą sam juz nie wiem, mam mętlik w głowie. Może by to jakos wypośrodkować, tylko jak ??? Żeby liczyło się szczęście, spryt i wiadomości (ale bez przesady niezbyt trudne :wink: :D ).

Ostatnio zmieniony 12 lut 2006, 21:28 przez Kuba 89, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najlepszy jest konkurs w którym wszyscy by mieli równe szanse !!
I w którym, każdy by się mógł świetnie bawić...a nie kłócić i narzekać...

Junior pisze:
Dafkiz przepraszam za pomyłkę z wynikami! Za to masz od nas nagrodę pocieszenia! :wink:

Właśnie to przeczytałem, ale jak mam to rozumieć ?? :P

www.SBTEAM.pl

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Myślę, że praktycznie wszyscy będą na swój sposób zawsze zadowleni poza Focusem.... :wink: hehehehe

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Z miasta gdzie dresiarze są najniższą jednostką społeczną
Pojazd:
kurde, co za pech !!! myslalem ze to bedzie okolo 21 30 i specjalnie przyszedlem na dol do hotelu i wyyucilem pare euro zeby wziasc w nim udzial!!!! :cry:

p.s gratuluje zwyciezcom!!!!! :wink:

Mlodinio gwiazda bułgarskiej i okolic

<<<Leader Of The Pack>>>

www.sbteam.pl

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kuba 89 pisze:
Nio właśnie wiedzą i umiejętnościami !!! Jeżeli ktoś jest niezbyt czy średnio obcykany w tych dziedzinach to co......???

W moim mniemaniu ma być to raczej popis talentem pisarskim, niż operowanie zawiłym językiem fachowym. Chodzi o to, żeby coś przedstawić z jak najlepszej strony tak, żeby ktoś inny 'niezbyt ocykany' zrozumiał co jest danym produktem, dlaczego warto go kupić i tak dalej.
Taki krótki opis jak na lekcje języka polskiego, coś jakby reklama. :P

Kuba 89 pisze:
Przyjmijmy praca graficzna dotycząca jakiegoś produktu. Ja np. nie umiem obsługiwać programów graficznych i co w takim przypadku......????

To kartka papieru, wycinanki i inne co tam przedszkolaki noszą w teczkach. Jak dla mnie to świetna zabawa. A co do wykonania to forma i wykonanie może zostać nieco pomienięta, ale zawartość merytoryczna będzie ważniejsza.
Kuba 89, idąc Twoim sposobem rozumowania:

Cytuj:
Nie ma internetu, ale chciałbym wziąść udział w konkursie...

Nie będę zaciekle bronił swojej formy konkursu, bo może faktycznie jest niegodna uwagi. Bynajmniej mi się podoba, ale nie musi każdemu. :wink:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Z miasta gdzie dresiarze są najniższą jednostką społeczną
Pojazd:
mam prosbe do ziomkow!!! jestem wlasnie na kompie i i chetnie bym pogadal, lecz nie moge zainstalowac gg!! wpiszcie adres np. czatu na ktorym bysmy mogli pogawedzic!!! :lol:

pozdro

Mlodinio gwiazda bułgarskiej i okolic

<<<Leader Of The Pack>>>

www.sbteam.pl

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna