Dzisiaj jest 04 gru 2024, 7:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam
Posiadam Kymco vitality 2t rocznik 2007 , mam +- 1000 zł do wydania na części , nie interesuje mnie żadna zmiana pojemności , zero propozycji żadnych cylindrów . Najbardziej by mnie interesował tłumik , aktualnie posiadam fabryczny , który po 6 latach wygląda wiadomo jak może wyglądać , w tejże chwili w skuterze jest wszystko fabryczne . Oprócz tłumika polećcie jakieś wario itp które dało by mi na przyśpieszeniu i v-maxie. Chciałbym również zmienić tą wielką :puchę: (filtr powietrza) na jakiś stożek , podobno nic nie daje , ale kwestia optyczna która jest dla mnie bardzo ważna. Oprócz mechaniki , chciałbym kupić opony MICHELIN BOPPER na przód i tył ale to już poza tym 1000 zł na części , opony idą z innego funduszu . ale się rozpisałem , myślę że pomożecie , LEWA !

Ps. jestem pierwszym właścicielem , jeżdżę od 6 lat i od czasu do czasu coś w nim grzebie , także drobne rzeczy mogę zrobić sam , pzdr

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]