Dzisiaj jest 25 lut 2025, 7:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Peugeot Trekker
Troche o skuterze siedzi w nim Airsal Racing 70 ac,wario polini hi-speed i stozek
Chcem zeby ogolnie skuterowi nie brakowało mocy na wyzszych ale rowniez zeby rwał na koło.
Mam do wydobru wydechy takie jak LeoVince ZX Tecnigasa RSII Kevlar i Stage6 Pro Replica
Ktory bedzie pasował najbardziej?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pojazd: znowu SR Custom
najwięcej mocy uzyskasz na rs2

Obrazek
SR CUSTOM
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... sc&start=0

*

Pojazd: Derbi Gpr,GP1
Ja mam cylinder stage 6 i 50ccm i wydech leonevince zx r wszedzie gdzie czytałem to ten wydech pasuje do Derbi gp 1open tylko po zamontowaniu tego duetu na ramę pojawił się problem rura od wydech nie wchodzi do konca cylindra i uszczelka łocząca tłumik a wydech ma przerwe 3milimetry i nie da się więcej dokręcic dodam jescze że rura opiera się o wachacz.Po dotarciu cylka skuter dostał wibracji całe forum na ten temat przeczytałem wymiana opony łożyska w kierownicy lagi itd oczywiście to wszystko zrobiłem ale problem nie znikł więcej pogorszyło się.Postawiłem go na nóżki(koło mam w tedy w powietrzu ) odpaliłem i położyłem się klatką piersiową na siedzenie i dalem manetke prawie ful i w tedy wyczułem że te wibracje pochodzą z tyłu czy to może być sprzegło ??????/ bo nawet na sucho jak go pcham o pół obrotu koła w przó i tył to słychać takie pum pum nie wiem jak to okreslic macie jakis pomysl co tam może siedzieć łożysko w kole odpada wymienione z tyłu i z przodu :cry:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]