Dzisiaj jest 04 gru 2024, 4:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Loncin 250cc
*

Pojazd:
Witam, jestem początkującym motocyklistą :D i chciałbym kupić sobie jakiegoś crossa 250ccm, mój budżet, to 3tyś. zł :) Ogólnie jak patrzyłem sobie na all*gro czy o*x, to widziałem dużo loncin'ów i teraz moje pytanie czy opłaca się go kupić? Z tego co się dowiedziałem, to jest on dość niski (87cm do siedzenia), a ja mam 16lat i 180cm czy będzie on dla mnie dobry? Z góry dziękuję za odp! :*

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Cagiva Mito 160
Te ";*" zachowaj dla rówieśniczek. Loncin - po pierwsze to nie crossy, tylko zabawki, które są na chwile.

Cross za 3 tyś ? Odpuść.

Do 3 tyś to jakieś Enduro w 125cc 2T, np. Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125. Czasem są w dobrych cenach, tym bardziej teraz, że skończył się sezon.

Tak, ta, tak, Loncin to gó*no, każdy kto to kupił może chwalić, bo to zabawka, do jeżdżenia po podwórku i to przy Crossie a nawet Enduro nigdy stać nie będzie.

Awatar użytkownika

Pojazd: CPI aragon GP
Imię: Marcin
Morswin Jak kolega wyżej określił. A tak ode mnie to odpuść sobie na początek pojemności typu 250cc i większe. Motocykle typu Cross i Super Moto zachowują się całkiem inaczej, niż typowe "szosówki". Nie dość, że staje to na koło, przy podkręceniu manetki to i na asfalcie mniej się "klei" w zakrętach. Lepiej kup na początek coś mniejszego, a firmowego i naucz się zachowania tego typu motocykla.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]