Dzisiaj jest 04 gru 2024, 18:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
A więc tak mam taki problem, moj kuter jest strasznie słaby pod górkę jdzie 40 gdy an prostce wyciaga 80 ;/ tak samo na prostce dopiero ma szybkosc jak sie rozpedzi nie od razu jediz ena pelenj mocy;/ niewiem czego to wina czy rolek czy czego ;/;/ a i jescze jedna chcialbym podwyzszyc nadwozie ;/ i jeśli by to było możliwie mozna napisa co kupic i co najwazniejsze dokladne opisanie jak to zrobic ;/;/ bede bardzo wdzięczny ;/

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
wyreguluj przełożenie tj: sprężyna sprzęgła, sprężynki, rolki i dobry pasek ( stary może być zużyty) musisz wszystko dobrać a będzie git. wpisz w google regulacja przełożeni albo dobór rolek do sprężyny sprzęgła. powodzenia!

Tytuł:
*

Pojazd:
jak wyregulować to przełożenie bo stary na google nic nie pisze a powiem szczerze sam za bardzo się na mechanice skuterów nie znam. I co najważniejsze powiec mi JAK dobrać te rzeczy, Pasek to raczej wiem bo niema różnych odmian pasków wystarczy tylko nowy kupić ale co z rolkami tymi sprężynkami i z ta sprezyna... i ostatnia rzecz, powiec mi jak podwyższyć nadwozie bo mam skuterek styrasnzie nisko, na forum nikt nie odp;/ Li9cze na szybka odp. i baardzo dziekuje za pomoc Odblokuj prywatne wiadomości jeśli mozesz

Setup:
- cylinder - Streetrace port pod c16
- wydech - yasuni c16
- wariator - Sport Pro
- gaźnik - 21 dellorto

Tytuł:
**

Pojazd: 200+
karol159620, widać jaki z Ciebie znafca :lol:

raczej regulacja napędu.

jest wiele powodów, starte rolki , słaba kompresja .

a jak chcesz go podwyżyć to kup przedłużke

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ]