Wiesz gdzie jest Jedlnia Letnisko k. Radomia tam jest dobry mechanik ja kupowałem olej na Słowackiego w tym sklepie i przypadkiem wziąłem jego ulotkę i tak trzymałem ale się przydała robiłem tam skuter i bardzo polecam ten zakład
drugi dobry sklep/mechanik jest w Skaryszewie k. Radomia pełen serwis i bardzo dobrych mechaników którzy znają się na rzeczy polecam również tamtych mechaników
no i jest jeden serwis w Radomiu bodaj że AUGUSTYN MOTOCYKLE tylko że tam za wymianę rolek i wyregulowanie biorą 300-400 zł
oczywiście jest wiele mechaników w Radomiu tylko nie są sprawdzeni przeze mnie i moich znajomych
najlepiej to kup ANONSE tam jest tego mnóstwo zadzwoń dogadaj się co do ceny itp
mogę ci tylko powiedzieć ze ci mechanicy są bardzo dobrzy i ich polecam
tak ku przestrodze nigdy nie prowadź skuteru do naprawy w Radoniu os. Michałów ul. Królowej Jadwigi 3 lata temu jak sobie kupiłem skuter zaprowadziłem tam do naprawy nie znałem się w ogóle na skuterach chcieli odrazu zmieniać cylek i w ogóle,a w późniejszym czasie sam doszłem do tego że po prostu ssanie automatyczne się odkręciło na jednej śrubie i nie działało tak jak trzeba,
drugi przypadek to kumpel zaprowadził apke tam to samo odrazu cylek do wymiany a okazało się później ze rolki kwadratowe były
oszuści i nie polecam tych z Michałowa