Dzisiaj jest 22 maja 2025, 23:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
aragon pisze:
raiderskssg pisze:
Gdyby to nie był minarelli to by częsci nie pasowały od minarelli hor

Jakoś od roxa części pasują do cpi/keeway (a Ty byś powiedział że to są chińskie silniki a mają one podróbe minareli i po za wariatorem wszystko pasuje :) )

Do mnie nawet wariator od roxa pasuje :). dajcie sobie już spokój bo tylko sie kłócicie co chiński a co nie chińskie.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Walić ich Mały. Powiem wam tyle, że chociażby to byłby chiński silnik , to zostało z niego nie wiele. Ma chyba wszystko wymienione co można zmienić ( i co opłacalne, bo po co np. zmieniać korektor obr. na serie od roxa) I mówicie że nie pójdzie ponad 100km/h ? Myliście się , i to grubo. Wiem jak to chodzi i jeździ. :roll:

daniel993 pisze:
Optyka jest napisane ze bedzie jakies graffiti na nim :D Jakis napis typu kur*a ale tak ladnie napisane czy cos takiego.

nie no spoko.

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 21:38 przez siewkamhr, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
siewkamhr pisze:
Walić ich Mały. Powiem wam tyle, że chociażby to byłby chiński silnik , to zostało z niego nie wiele. Ma chyba wszystko wymienione co można zmienić ( i co opłacalne, bo po co np. zmieniać korektor obr. na serie od roxa) I mówicie że nie pójdzie ponad 100km/h ? Myliście się , i to grubo. Wiem jak to chodzi i jeździ :roll:

Dzięki siewka, chociaż Ty jeden mądry chyba na tym forum normalny komentarz dajesz.. :) Niech im będzie, że to całe moje gówno jest z CHIN. Tylko ku*rwa wszyscy by płakali jakby chcieli sie ścignąć seria na serie... i zobaczyli by tylko dymek z mojego wydechu. Różne siedemdziesiątki na serii tym "chińczykiem" wypier**lałem , aeroxa z ZXem, aeroxa serie, każde keewaye, malagutti f10, f12, romet, baotian, motomar, longjia, routery, i wszystko co możliwe, mówcie sobie dalej ze to jest chińskie z chińskim silnikiem! Ale potrafi więcej niż te wasze markowce i inne odkurzacze! A w realu byście mogli tylko pozazdrościć. Pozdro.

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 21:38 przez raiderskssg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
raiderskssg, Weź jakieś tabletki na uspokojenie :)

Inni po prostu napisali że nie masz silnika minarelli tylko podróbę , sam mam podróbę minarelli tylko ac . Ciesz się że masz taki mocny skuter i że każdego markowca bierzesz jak chcesz :P nikt nie napisał że Twój skuter jest słaby , ch***wy czy inne rzeczy . . .

raiderskssg pisze:
w realu byście mogli tylko pozazdrościć

Akurat niczego ci nie zazdroszczę , bo ciesze się że mam swojego CPI i nie chciał bym roxa ani Twojego motowella :)

Powodzenia w dalszych pracach , i nie oburzaj się tak na przyszłość :lol:

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon pisze:
raiderskssg, Weź jakieś tabletki na uspokojenie :)

Inni po prostu napisali że nie masz silnika minarelli tylko podróbę , sam mam podróbę minarelli tylko ac . Ciesz się że masz taki mocny skuter i że każdego markowca bierzesz jak chcesz :P nikt nie napisał że Twój skuter jest słaby , ch***wy czy inne rzeczy . . .

raiderskssg pisze:
w realu byście mogli tylko pozazdrościć

Akurat niczego ci nie zazdroszczę , bo ciesze się że mam swojego CPI i nie chciał bym roxa ani Twojego motowella :)

Powodzenia w dalszych pracach , i nie oburzaj się tak na przyszłość :lol:

To wy wszyscy idzcie do psychiatryka .. ja tego tematu nie założyłem żebyście wszyscy krytykowali jak on jest gówniany i chiński. Tacy mądrzy jesteście, to wam tylko napisałem na co go stać. :)
Powiedz kto o tym niewie? że ma podróbe minarelli? chyba wszyscy. Tylko dziwne, że podróba jest mocniejsza i lepsza od orginału ; <
Dziękuje, dobranoc!

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 21:56 przez raiderskssg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Spoko motowella mam starszy model ;) możesz wpaść skomentować http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=122279. A co do twojego to widziałem filmiki jak tym stuncisz i w ogóle daje rade ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
raiderskssg, Do psychiatryka to raczej Ty powinieneś iść :D :D
Czy ktoś krytykuje Twój skuter ? napisłem że to nie jest minarelli tylko podróba minarelli a Ty się kłócisz że to nie żadna podróba :roll:

Dobra koniec ot

Skuter jest ładny , nie mogę tego nie powiedzieć :P teee ledyy :lol:

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
capekpl1, Nie pucuj się tak teraz bo jakoś na gadu-gadu nic do powiedzenia mi nie miałeś.
Po Pierwsze - Ostatni raz ci napisze, Nie miałeś tego silnika w łapach nie porównywałeś go z mina to zamknij ten swój mały pyszczek i zamilcz bo wk**wiasz nie tylko mnie, ale i inne osoby.
Po Drugie - Na Prawdę jesteś takim specem czy tylko udajesz? Masz xxxx Postów, więc trochę powinieneś mieć w głowie ale widać, że zero oleju i same nabijanie.
Po Trzecie - Do Jak mówisz "chińskiego silnika" założysz również wariator z rozmiarem frezu 13mm - To tak dla ciekawostki dla Ciebie - zapamiętaj !!!!!!! :wink:
Po Czwarte - Według mnie chińszczyzną można nazwać Nową Malage :wink:
Po Piąte - Wytłumacz mi dlaczego CPI GTR lecą o k 90 km/h? realne.? Odpowiesz pewno, że z górki, albo nie wiem - Jedno jest pewne Dobry z Ciebie Hejter :cool:

Przejdźmy dalej:

gvt Toś mnie rozbawił i niektórych co to przeczytali też.
---I 120 km/h to na bank nie pojedzie. --- Dobre info nie jest złe :lol:

Miki6830 To, że twoja Kiła nie poleci więcej niż 100km/h to jest tylko i wyłącznie twoja wina nie do końca konstrukcji silnika. Nie przemyślane zakupy, brak wiedzy na temat tuningu, brak umiejętności w regulacji i ma się rezultaty. :roll:

Dziękuję za przeczytanie. Mam nadzieje, że rozwiałem wątpliwości co u niektórych :D

Polerowanie Aluminium na efekt lustra!!

http://www.bikepics.com/members/marcepani/polerki/\

Lakierowanie Proszkowe / Piaskowanie !!

http://bikepics.info/members/marcepani/p3/

GG:10493683

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 22:27 przez marcepani, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon pisze:
raiderskssg, Do psychiatryka to raczej Ty powinieneś iść :D :D
Czy ktoś krytykuje Twój skuter ? napisłem że to nie jest minarelli tylko podróba minarelli a Ty się kłócisz że to nie żadna podróba :roll:

Dobra koniec ot

Skuter jest ładny , nie mogę tego nie powiedzieć :P teee ledyy :lol:

To nie pisz, że podróba bo bardzo tego nie lubie, te wasze komentarze typu "podróba nie minarelli" , "to chińczyk" , "nie pójdzie więcej niż 100kmh" dobija mnie to , i dla mnie jest to krytykowanie. Po co mowić że podróba jak to wiadomo i zawsze jest o to kłótnia.. Minarelli nie minarelli dla mnie to jest jedno i to samo. Osiągi te same, częsci pasują , zużywają sie tak samo. I jak sie dba to sie ma. Chińczyki nie są wcale gorsze. OK! koniec tematu.

Mnie też sie podobają te ledy ;d a najlepsze to, że można ich używać jak światła dzienne :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcepani, dobre jechane :D ale w sumie to wszystko prawda..

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ogarnijcie się ludzie.Jak chcecie się drzeć i walić po pyskach to won z forum! Oceniajcie skuter a nie wywyższanie się kto jest mądry,kto się zna, i kto ma firmówke :roll: . skuterek jest ładny i zazdroszcze setupu :)

Moto-Magnus Veniro BLACK&GOLD

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 22:27 przez korzenny, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Mistrzu_1991 pisze:
Spoko motowella mam starszy model ;) możesz wpaść skomentować http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=122279. A co do twojego to widziałem filmiki jak tym stuncisz i w ogóle daje rade ;)

Aj tam, co to za stunty ;d to było na serii chociaż nie było źle. Teraz lepiej mi to wychodzi. Więcej mocy i w ogóle.

Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 22:28 przez raiderskssg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Koniec. Jeżeli ktoś ma coś sobie do powiedzenia - PW.

[center]Ku pamięci [*] [/center]

Tytuł:
**

Pojazd:
Nareszcie Mayday ;d uspokój te towarzystwo bo dobijają mnie.. Zapraszam do komentowania..

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 15:07 przez raiderskssg, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Te motowellki są łądnie zbudowane ,wiem kumpel ma i odblokowany całkowicie co się da .Lata mu 90kmh a dokładniej 88kmh mierzone GPS .CO z tymi 100km to zawyżone .Nie klucie się bo sprawdzaliśmy to wiele razy i na serii tyle osiąga na prostej .Może z lekkiej góreczki by poleciał te dziewięćdziesiąt parę .Ogólnie skuter jest kozak , wielki plus to te diody ,w sam raz łądnie to wygląda i osiągi zacne .Pozdrawiam i zapraszam do siebie .
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=657071#657071

romet 777
-cyllinder 72ccm Wm
-wał wzmacniany WM
-sprężynki sprzęgła HEBO
-Wariator top racing 6g
-wałek sportowy
-sprężyna dociskowa malosi +7
-świeca irydowa
-Dysza 85
-moduł WM
-Cewka WM
-pasek ATHENA
www.bikerboyzlubin.boo.pl

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
super sprzęt, ja mam magnet city a mój brat ma magnet sport i powiem ci że żaden keeway itp nie ma szans przy moim set upie ciągnę obecnie ok 87 realne.
mój licznik przekłamuje jakieś 2-3 km/h.

Honda NSR 125 <3

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Temat posprzątany.
Od tej chwili ktoś się odezwie nie na temat polecą ostrzeżenia.

[center]Ku pamięci [*] [/center]

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 21:43 przez MaydayKSSG, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: bb77 -> rt95 -> mhr 70
Imię: Ukaszz
Ten przód ogólnie jest naprawde fajny, agresywny, ale tego tyłu kompletnie nie trawie :D.
Może zmień wydeszek na coś pokruju s6 Pro?
Taka mała propozycja ode mnie.
Pozdro i powodzenia :)

Runner 70 for race -> Rox MHR BB77 -> Rox R/T95 -> Rox MHR 70

Ukaszz.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez zgrefix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
zgrefix pisze:
ale tego tyłu kompletnie nie trawie :D.
Może zmień wydeszek na coś pokruju s6 Pro?
Taka mała propozycja ode mnie.
Pozdro i powodzenia :)

Mi tam sie podoba tył ;p A co ZX niby zły ? ;d

Tytuł:
**

Pojazd:
raiderskssg, moja motowela to to samo co twoja tylko ty masz przednią czachę inną mówię tu o wyglądzie ;) chętnie bym sobie przeszczepił takie światła z czach ale jak zobaczyłem ile kosztują same światła nowe to stwierdziłem ze jednak nie :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna