Dzisiaj jest 01 lis 2024, 7:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nadkole!
*

Pojazd:
Witam!
Dziś znalazlem w necie bardzo fajnie zrobione nadkole do rieju rs2 i chce sobie zrobic takie u siebie bo na moje kozacko wyglada.Ile mniej wiecej mi wyjdzie?(koszty samej zywicy czy ja kto sie zwie,lakier mam).Czy jest legelane zeby miec pod takim nachyleniem rejestrację?Łapcie fotkę http://img97.imageshack.us/i/nadkole.png/ .Proszę o odp. ponieważ teraz mam trochę wolnego czasu i bym się tym zajął :D
Pozdrawiam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Koszt żywicy razem z matą szklaną w zestawie to około 15zł do tego musisz kupić szpachlę zwykłą i możesz też szpachle w płynie dla lepszego efektu ich ceny mogą być różne zależy od sklepu na to dajesz podkład - 10-15zł a potem lakier 15zł biorąc spray pod uwagę.
Co do tablicy to zdania mogą być podzielone musiał byś założyć tak i zobaczyć czy stojąc z tyłu wo gule widać tablice. Jak by ci się trafił uparty policjant to ci może nawet dowód zabrać za coś takiego.

Pozdrawiam

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Racja popieram kolega, ale ja bym zrobil nadkole z plexy koszt moze troche wiekszy ale mnie roboty ze szpachlem ;) a co do tablicy to trudno powiedziac bo tablica musi byc oswietlona, i tak jak kolega do gory mowi ze czasami moga ci dowod zabrac i ponowne badanie techniczne bedziesz musial robic

Xps > Senda > PGO > TKR > Aerox >2x Bws > Aerox

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=181343

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Więc tak tablica musi być widoczna z jakiejś tam ilości metrów. Jak nie to chyba 500 zł. mandatu. Tak ja słyszałem, ale nie wiem czy to prawda. A co do podświetlenia tablicy to nie musi być jest to motorower. Było już wiele razy pisane czy tak czy nie.

Obrazek

NIE MAM POLSKICH ZNAKOW!

SPRZEDAM TGB 101S Orion TANIO!!!!

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam! Dziekuje za zainteresowanie i proszę o zamknięcie tematu. Nadkola jednak nie robię chociaż bardzo mi się podoba:/ boję się mandatu i badań technicznych których bym nie przeszedł -115km/h robi swoje:p. Pozdrawiam

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak ja na badania pojechałem ze skuterem to nawet z busa skutera nie wyciągałem tylko sprawdził czy się nr ramy zgadza i powiedział że to tyle po czym podbił. A co do nadkola to możesz zrobić takie jak na tym foto tylko tablice musiał byś umocować inaczej np : bliżej silnika tam widać że ładnie by się schowała.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 14:44 przez Konrad324, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Zawsze możesz zrobić nadkole i zakupić/zrobić takie mocowanie tablicy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ]