Dzisiaj jest 31 sty 2025, 22:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Słodki-Skc, myślę, że spotkasz się ze zrozumieniem, bo nie hejtujesz jak ElectricOrange :D

Odpowiedz sobie na jedno, za******ie ważne pytanie : "Co lubie w życiu robić?"
- A potem zacznij to robić !

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
@Xelir a kto pierwszy zaczął hejtować co? :) trochę poczytaj postów a nie tylko mój kolego. Koledzy wyżej naskoczyli na mnie, że jeżdżę hondą i teksty typu: hejt na vw? zgiń. Po co to? każdy ma swoje gusta chyba nie?

@gvt, Nie, ojciec nie pozwolił nakleić żadnych naklejek na swoją e46 ;)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, no ja rozmiem, są gusta i guściki, ale..

Cytuj:
pewnie połowa z Was to napaleni nastolatkowie VW po obejrzeniu zdjęć z VAG NYSA lub innego eventu ;)

Hm jakoś nie jestem napalonym nastolatkiem po obejrzeniu zdjęć z jakiegoś eventu (nawet nie oglądałem), ale jakoś pare VW mi się podoba :)

Cytuj:
kupujecie tdi 90km lub jeszcze słabsze

Niektórzy poprostu kupują samochód, żeby ekonomicznie przemieszczać się z miejsca A do miejsca B, tak więc nie muszą mieć 150km.

Cytuj:
Nie jeden golfiną 2.0 gti kozaczył do zwykłej hondy 1.5 w vtecu na eventach i pewnie nie muszę Wam pisać jak się to kończyło.

http://www.youtube.com/watch?v=RwR0hP5DYic

Oczywiście bez obrazy :)

Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
A ja powiem tak, że takie wlepy mnie śmieszą :D . A często gęsto takie wlepki są naklejone w starych struclach, dobitych i jeszcze z wieś tuningiem.

Pewien cytat z forum Golfa
Cytuj:
Dzisiaj u mnie w mieście odbywał się zlot Civic klub polska , więc wypadało pojechać zobaczyć co się dzieje :-) .Wybraliśmy się tam z kolegą golfem 1.8T i niestety w jego samochodzie padła skrzynia biegów i oddał mi swój numerek startowy ( za cene 100 zł były tylko 2 przejazdy z mierzonym czasem :panna: ) I udało się zejść poniżej 13 ET :) a dokładnie 12.69s . Po eliminacjach zajmowałem 2 i 3 miejsce :smoke: Jednak organizatorzy uświadomili mnie że to nic nie znaczy bo nie jestem HONDĄ i moje wynik nie są brane pod uwagę ( brałem udział w klasie OPEN gdzie startowały różne marki ) :kac: :rotfl: Wpuścić samochody innych marek i zebrać po 100 zł za 2 przejazdy można ale wygrać może tylko HONDA! A wystarczyło zrobić tak jak na majówce , innych marek po prostu nie wpuszczać i po kłopocie.A nie zebrać hajs i odprawić z kwitkiem. Szkoda bo ludzie byli bardzo mili dla VAGA na zlocie hondy . Podsumowując miałem 4 przejazdy i każdy kosztował 50 zł ... za 13 sekund jazdy :D

Cytuj:
Były hondy z dużo większą mocą :) a w klasie open tylko hondy z turbo i kompresorami startowały oprócz tego audi itp. A dlaczego nie napiszesz o wadze samochodu . Golf waży prawie 1550 kg a np civic 5 gen waży 900 kg ,a większość i tak nie miała środka :-)

Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=1hwwM1jqmRs

Moc: 370km + nitro, link http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=497766

Co jak co ale jechanie po kimś że ktoś ma VW bo ja mam Hondę jest dziecinne. No ale cóż, ja wolę jeździć w ocynkowanej budzie a nie w rdzewiejącym jajku :D

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

*

Pojazd: Audi a3 1.8T 150km
Ja auto kupuje nie po to żeby było wieczne, tylko po to żeby fajnie się jeździło, bo i tak auto zmieniam średnio co rok :) Pamiętam jak kupywałem pierwsze auto oglądałem kilka gołfów 3, tylko w 1.6 i 1.4 bo diesla nie chciałem, ojciec mnie namawiał na golfa bo świetny samohcód i wgl, kolega na civica V. Po obejrzeniu kilku zagniłych lub zdewastowanych civiców byłem gotów kupić golfa, lecz po obejrzeniu 3 golfów tylko jeden własciciel był że tak powiem normalny, pierwszy zachwalał golfa co to nie on i że tylko cos z grupy vaga kupuje, a teraz kupił golfa IV bo jest piekny itp, drugi podobnie. Przez to odechciało mi się golfa bo jak pomyslałem sobie że przez niektórych będę postrzegany jak tamten właściciel przez mnie. Tak więc kupiłem mało popularnego Rovera 200 w 2.0 dieslu i jestem zadowlony mimo ze każdy gadał ze to gówno to jest OK, a kolegi civica IV w 1.4 90km objerzdzam jak chce :)

Tak więc uważam że czy to civic czy to golf każdy ma jakieś wady, civic fajny, mały, usportowiony hb, ale nie ma co ukrywać trudno znaleźć dobry egzemplarz, z jeszcze oryginalną blachą, chciarz kolega kupił zdrowego ale co z tego skoro po zimie już wyszły mu pęcherze od jazdy na naszych solonych drogach. Golf typowy miejski samochód, w dieslu mało pali, niezniszczalny*, pospolity, po prostu samochód dla ludu, lecz niektórzy właściciele przerażają mnie swoją miłością do golfa, i przynajmniej ja to uważam za wadę.

Sorry za błędy ortograficzne*

Awatar użytkownika

Pojazd:
@Xelir, tak dokładnie zgadzam się, każdy ma swój gust a nt. gustów się nie dyskutuje. Co do filmiku to tak samo ja ci mogę posłać tysiące filmików gdzie VW dostaje po dupie (także bez obrazy).

@czarekcw, wieś tuning? to nie dla mnie :) Honde sprzedaję i tak, a wlepe bede naklejał na bmw e46, która za pare dni będzie stała u mnie na podwórku. Wlepe nie naklejam z powodu jakiejś tam nienawiści do VW bo dużo osób z okolicy ma VW i spoko goście, podziwiam te auta jak każde inne, a tym bardziej, że ładnie zrobione nie żadne wieś tuning, tylko dobra felga i dobra gleba nic więcej. Naklejam ją z kilkoma osobami, z powodu kogoś innego co się wozi VW od mamy i każdego hejtuje, że ktoś przyjechał gorszym autem, że ktoś kupił cos "do dupy" a on nic swojego nie ma, tylko od mamusi czwórke. Jak się to mówi, lepiej "ciasne, ale własne". Nie umiem opisać tej sytuacji, bo z tego co napisałem wynika, że jestem jakimś dzieckiem co się odgrywa jakimiś naklejkami, ale tak nie jest, po prostu mam powód którego nie umiem opisać.
@Vixis, tak jedyna najgorsza wada hond to rdza. "Gdy na dworze deszcz pada i wiatr wieje, słychać hondę jak rdzewieje" :)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Aha no spoko ;)

Jeszcze tu jest fajna stronka z naklejkami http://odjazdowenaklejki.pl/

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Router Bassa
To jaki samochód się chce kupić nie powinno zależeć od innych osób bo "będą hejtować" tylko od tego kto jakie ma upodobania i fundusze na samochód, jednym podobają się jakieś CC z neonami, drugim golfy II rat style, trzecim jakieś Polonezy Orciari z 0 dodatkowego tuningu, większość osób ma swoje chore typy i wizje jak ma samochód wyglądać i nie jest w stanie zaakceptować, że ktoś ma inną wizję dot. samochodu ;)

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd: yz 125
Ja jestem np jestem fanem Koreańczyków (nie północnych i nie Daewoo) za to powinny lecieć "Hejty " :mrgreen:

SPRZEDAM !!! HUSQVARNA WR 125 2010
http://allegro.pl/husqvarna-wr-125-kat- ... 08084.html

Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e36 Coupe 2.0i
Golf w Polce może i był by lubiany ale dużo osób je wieśniaczy:/, nie powiem są ładne egzemplarze ale jest ich bardzo mało.

widać co robią z takimi samochodami tacy właściciele jak napisałem wcześniej i przez to jest taka opinia o tych samochodach:
http://www.youtube.com/watch?v=hlLLFQ34gCQ
http://www.youtube.com/watch?v=DyugtteeTZU
http://www.youtube.com/watch?v=XIUyL339eF8

Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Nie żebym coś mówił ale np civic V nie jest zwieśniaczony? Nie raz już widziałem takie z lampami ala lexus, wydechem 3 cale (a silnik 1.3 z gazem :roll: ) i pełno jakiś wieśniackich naklejek. O i zapomniałem o obowiązkowej czarnej masce...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Albo ten filmik też przedstawia golfy w polsce:
http://www.youtube.com/watch?v=YQM74rkq0UM
większosc bite malowane tuningowane wydechy nie wiadomo po co albo te okleiny żeby nie było widac rdzy

Wpadnij do mojego zippa :)
viewtopic.php?t=358105

**
Awatar użytkownika

Pojazd:

Ostrzeżenia: 1
Zagadaj do tego gościa: http://allegro.pl/i-love-my-civic-nakle ... 28434.html

Osobiście poprosiłem tego Pana na GG o zrobienie naklejki "I love my Romet", po kilku dniach była dostępna na Allegro.

Romet Ogar 205 "Simromaha"

*
Awatar użytkownika

Pojazd: vr6
ElectricOrange pisze:
@Xelir, tak dokładnie zgadzam się, każdy ma swój gust a nt. gustów się nie dyskutuje. Co do filmiku to tak samo ja ci mogę posłać tysiące filmików gdzie VW dostaje po dupie (także bez obrazy).

@czarekcw, wieś tuning? to nie dla mnie :) Honde sprzedaję i tak, a wlepe bede naklejał na bmw e46, która za pare dni będzie stała u mnie na podwórku. Wlepe nie naklejam z powodu jakiejś tam nienawiści do VW bo dużo osób z okolicy ma VW i spoko goście, podziwiam te auta jak każde inne, a tym bardziej, że ładnie zrobione nie żadne wieś tuning, tylko dobra felga i dobra gleba nic więcej. Naklejam ją z kilkoma osobami, z powodu kogoś innego co się wozi VW od mamy i każdego hejtuje, że ktoś przyjechał gorszym autem, że ktoś kupił cos "do dupy" a on nic swojego nie ma, tylko od mamusi czwórke. Jak się to mówi, lepiej "ciasne, ale własne". Nie umiem opisać tej sytuacji, bo z tego co napisałem wynika, że jestem jakimś dzieckiem co się odgrywa jakimiś naklejkami, ale tak nie jest, po prostu mam powód którego nie umiem opisać.
@Vixis, tak jedyna najgorsza wada hond to rdza. "Gdy na dworze deszcz pada i wiatr wieje, słychać hondę jak rdzewieje" :)

Wszystko fajnie, można Ciebie zrozumieć, ale nie potrzebnie wyskakujesz z bezsensownymi tekstami typu " mam honde, ty masz golfa w gazie chodź ustawimy sie na kreske" itd. Masz swoje auto, więc wnioskuje, iż masz ponad 18 lat a jak przeczytałem Twój post zabrzmiało to jakbym czytał wypowiedź zbuntowanego 15latka, który gotów jest zagryźć kogoś w imię swojej ulubionej marki samochodu, mimo iż o motoryzacji wie tyle co wyczytał w Auto-Swiecie.

Ps. Mimo, że sam jezdze vagiem, to mam wielu kumpli hondziarzy, są spoko ludzmi, czasem nawet na jakiś spot japońców się pojechało i nikt nikogo nie cisnąl z powodu posiadania innej marki auta, każdy jezdźi tym co lubi, bądź na co go stać, a że w każdej grupie samochodów znajdą sie zburakowane rodzynki z "endzel ejsami" i neonami to już inna sprawa.

Awatar użytkownika

Pojazd:
@Pav_, mało wiem o motoryzacji? może pokonwersujemy na ten temat? Najchętniej porozmawiam o VW. Wpadnij na warsztat, zobaczysz jak wygląda turbo w golfie 2.

pioterp13 pisze:

*
Awatar użytkownika

Pojazd: vr6
Ale przeczytaj mój post jeszcze raz, nigdzie nie napisalem, że nie znasz sie na motoryzacji, tylko twoja wypowiedz na poczatku tematu poprostu tak zabrzmiała. Niepotrzebnie sie napinasz. A i co do vw, to troche siedze w temacie i pare grubych projektow widzialem na wlasne oczy, jak sie buduja wiec spoko.

*

Pojazd: Audi a3 1.8T 150km
Fajnie ale tak na prawdę to posiadacie wiedze czastkowa. Idzcie na konstruktora silników spalinowych a dowiecie sie jak na prawdę mało wiecie, pzdr :)

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak jeszcze nie znalazłeś tej naklejki to łap : http://allegro.pl/naklejka-naklejki-pok ... 99304.html

nr 9 ;p

Awatar użytkownika

Pojazd:
@Xelir, wielkie dzięki ;) temat do zamknięcia. NO SPAM!

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2