Dzisiaj jest 01 lut 2025, 7:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Akurat u nas trafiło sie tak ze z 2 przedmiotów całkowicie można bylo sobie odpuścić i tak będą 4-5.
Ale tak to trzeba było się uczyć czego ja i tak nie robilem.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
niewiecie co to jest olewka olewka to jest cos takiego z eidziesz na lekcje aniewiesz jaka to lekcja , moze nie zmieniacie codzienie ksiazek tylko wtedy gdy są konieczne ale napewno słuchacie na lekcji jak ja bym wam pokazał olewke na półrocze starzy by was z domu wy.... albo by was cofneli, olewka dodadkowo to taka rzecz że jak idziesz na sprawdzian cos piszesz z matmy a tu nagle patrzysz ze to jakaś rozprawka czy coś z polskiego... tak sie olewa bude... z tego co czytam wychodzi na to że jak byście dzienie uczyli się po 1-1,5h byście mieli średnia 6,5...Tyle gieniuszy??
mamkoleżanke co jest mondra ale ja pamietam ze ona w gim to zawsze się uczyła imiała 5,6 srednią...
co bądź to bądź jesli słuchamy na lekcji to już 70% sukcesu, godzina nauki w domu jesli jestesmy ci zdolni i mamy czerwonego, moja siorka chodzi do 6 teraz i odkiedy pamietam zawsze kuła i nic nie umiała...wkońcu 1września się urodziła więc moze dla tego :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
A pójdź na studia to zobaczysz jak ostro jest- długo nic a jak sesja to kopara opada tyle nauki :) . Moja średnia z 3 lat to 3.66 hehe a wiadomo że na 2 się nie zdaje, min 3 musi być. Teraz magister przede mną to może dobrnę do 4.0 aby na świadectwie ta czwórka widniała a nie 3.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja od 4 klasy podstawówki do 1 klasy zawodówki najnisza średnia 2.5 a najwysza 3.4 wiec dajemy rade zobaczymy co bedzie w drugiej bo narazie lecimy na lejcie piwko jakieś laski muzyka i szkołą sie nie przejmujemy zapraszam do STG (Starogard Gdański) na jakieś lajtowe popołudnie

Piaggio typhoon 13'SPORT
Cylinder Polini Sport 70cc
Wariator Polini Speed Control
Pasek Polini Kevlar
Wydech Laser X-pro Chrom
Gaźnik 19 matrakit z ssaniem recznym
Łożyska wału Polini i uszczelniacze RMS
Przełożenia Polini
Zaglądać i oceniać
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=26657

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2