Dzisiaj jest 15 lis 2024, 7:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Aprillia Sr
Mam pewien problem ostatnio gdy jechałem wywaliło mi płyn chłodniczy ale potem było wszystko ok wczoraj po trasie 10 km zaczął sam jechać i strasznie płyn się podnosił i nie chciał jechać do prędkości 50 km a potem szedł i miał straszny problem z odpaleniem i dziwnie chodził i buczał . Dziś chce go odpalić a tu nic no dobra to rozbieram silnik patrze uszczelki sztywne jak plastik miałem stare uszczelki więc założyłem poskładałem normalnie działał w miarę ale miał lekkiego muła z miejsca pojeździłem z jakieś 5 min znowu to samo sam jedzie na równych obrotach i nie gaśnie jak mu się kluczyk przekręci jak się tak dzieje . Ja sądzę że płyn jakimś cudem się dostaje do silnika i na płynie leci ale nie jestem pewny i zapalić znowu mi nie chce . Czyżby to przez uszczelki ?? tak to wszystko jest w porządku. Pomóżcie bo już nie mam siły ani pomysłów .;( A jeszcze jak wyjąłem cylinder to był jakiś taki oślizgły jak nigdy . Cylinder Airsal Tech racing 70 .

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]