Dzisiaj jest 25 kwie 2025, 19:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: R125, Aerox Stunti
Robią tylko zamieszanie, nikt nic nie ogarnia, ale kasa jest najważniejsza. ;<

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Może ktoś z naszego forum ma już wyznaczony termin na egzamin teoretyczny ? :)

U mnie w Białymstoku, najbliższy egzamin jest 25 stycznia - ciekawe, dlaczego ? :lol:

Tytuł:
*

Pojazd:
Odświeżam poprzednie pytanie: Zdawał już ktoś nowy egzamin teoretyczny ?

Żeby nie było tylko spamu to przekażę Wam pierwsze tragiczne żniwa z Białostockiego WORD'u (dosłownie). Nie owijając w bawełnę, człowiek 48 lat na skutek prawdopodobnie stresu związanego z egzaminem praktycznym zmarł już na placu.

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/art ... /130129651

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tego co wiem to pytania nie będą ujawnione jak było dotychczas. Jedyne co dostaniemy od szkoły jazdy w której się uczymy to podobne pytania abyśmy mogli zobaczyć jak mniej więcej wygląda taki egzamin.
Z tego co trąbią w mediach to zdawalność nowych egzaminów jest bardzo bała. Bardzo.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
W WORDzie na szkolenie walneli taką próbe cały czas zaznaczali odp "B" wynik ? 47 pkt :D

wczoraj na 40 zdało 4 osoby a dziś 0 :lol:
TEORIE :o

Tytuł:
*

Pojazd:
Dodam jeszcze taką ciekawostkę, a mianowicie - dotychczas po 3 nie zdanych egzaminach zewnętrznych, należało wykupić kilka godzin w jakimś OSK, na podstawie tego wypisywali kwitek i szło się do WORD'u. Teraz nieważne ile razy nie zaliczyłeś, nic nie trzeba wykupywać tylko od razu zapisujesz się na następny egzamin (informacje od instruktora).

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Początkowo będą problemy z nowymi testami gdyż większość z tych osób uczyła się na starych zasadach i nie znała dokładnych definicji przepisów tylko zdawała egzaminy na pamięć co było powodem wprowadzenia tych zmian.
Jeżeli chodzi o cała resztę to tym bardziej bym się przejmował a mianowicie miedzy 6-8miesiacem od wydania prawa jazdy musimy odbyc szkolenie z bezpieczeństwa w wordzie (2godz teorii i 1godz na placu) oczywiscie płacimy :wink: , dodatkiem do tego wszystkiego jest to że przez pierwsze 8 miesiecy musimy jezdzic z listkiem i przykladowo na autostradzie możemy osiagnąc predkość max 100km/h itd. Jeżeli 2x popelnimy wykroczenie policjant moze zabrac nam prawko i wysłac na kurs po ktorym mozemy je odebrac.
Również przez ten czas nie mozemy podjąc żadnych prac zwiazanych z jazda (taxi, kurierka itp.)

Lecz najgorsze jest w tym że wprowadzili kat. AM która jest bardzo droga i musimy ją robić tak jak w przypadku normalnej kategorii A/B/D i jak narazie najtaniej udało mi się znaleźć za 860zł :twisted:
Według mnie to równoważy ze sprzedażą naszych rumaków na które nie będzie już takiego popytu jak obecnie :roll:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Henio pisze:
Jeżeli chodzi o cała resztę to tym bardziej bym się przejmował a mianowicie miedzy 6-8miesiacem od wydania prawa jazdy musimy odbyc szkolenie z bezpieczeństwa w wordzie (2godz teorii i 1godz na placu) oczywiscie płacimy :wink: , dodatkiem do tego wszystkiego jest to że przez pierwsze 8 miesiecy musimy jezdzic z listkiem i przykladowo na autostradzie możemy osiagnąc predkość max 100km/h itd. Jeżeli 2x popelnimy wykroczenie policjant moze zabrac nam prawko i wysłac na kurs po ktorym mozemy je odebrac.
Również przez ten czas nie mozemy podjąc żadnych prac zwiazanych z jazda (taxi, kurierka itp.)

przecież te listki i okres probny zostal przeniesiony na 2016 rok . teraz są tylko nowe egzaminy teoretyczne . troche zmienione praktyczne i nowe kategorie

Obrazek

Tytuł:

Pojazd: Brak :O
Henio pisze:
Jeżeli chodzi o cała resztę to tym bardziej bym się przejmował a mianowicie miedzy 6-8miesiacem od wydania prawa jazdy musimy odbyc szkolenie z bezpieczeństwa w wordzie (2godz teorii i 1godz na placu) oczywiscie płacimy , dodatkiem do tego wszystkiego jest to że przez pierwsze 8 miesiecy musimy jezdzic z listkiem i przykladowo na autostradzie możemy osiagnąc predkość max 100km/h itd. Jeżeli 2x popelnimy wykroczenie policjant moze zabrac nam prawko i wysłac na kurs po ktorym mozemy je odebrac.

To to wchodzi dopiero w 2016

//edit: Sorry, gdy pisałem to wypowiedzi wyżej nie bylo. :)

Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 23:31 przez TeDeX, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Te testy są banalne, rok odkąd zacząłem kurs (16 stycznia) to z 10miesięcy jak testów nie robiłem ani żadnego powtórzenia wynik 72/74, a błąd zrobiłem tylko w tym
Cytuj:
Czy widoczny po prawej stronie znak D-21 szpital zobowiązuje kierujących do zachowania szczególnej ostrożności i niepowodowania nadmiernego hałasu?

Wszystko to myślenie, ja nie wiem jak taka słaba zdawalność jest.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, 9:13 przez DamianMAl, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
DamianMAl, ja znam wytłumaczenie :twisted: po prostu mamy społeczeństwo idiotów oraz debili niezdolnych do samodzielnego myślenia. Pewnie zaraz będzie bojkot tego co powiedziałem, ale w przyszłości zobaczycie, że to co powiedziałem to prawda :twisted:

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinek, TeDeX, tak tak chlopaki macie racje :wink: Sorry za małe wprowadzenie w błąd ale dzisiaj miałem kurs i do dnia wczorajszego nie było to szczerze określone ale teraz jak najbardziej na 100% wchodzi od 2016 roku :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
Jeśli kogoś interesują pytania z nowego egzaminu teoretycznego to znalazłem dość fajny temat na necie http://www.forum.prawojazdy.com.pl/view ... =2&t=32605

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2