Dzisiaj jest 30 lip 2025, 14:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Wał korbowy - Hebo Racing HPC (alternatywa to : Stage6 HPC albo Metrakit SP Series)
(Czy te wały są dostarczane razem z korbowodem ? )
Nie kupuj z hebo ma plastikowe wypełniacze s6 hpc drogi w Uj Kup Top Racing Race HQ Lub evo tanie wały a takie same też HPC jakość b.dobra cena wysmienita

Slyszalem ,ze plastiki sa awaryjne ;) ale nie wiem ile w tym prawdy ;)

Nad walami Top Racing tez myslalem ,ale pamietam ,ze mi odradzano ;)

Mnie sie wydawalo ,ze cylek i wal hebo najbardziej sie zgraja ;)

Cytuj:
Sprzegło polecam polini Evo 2

mialem je na oku ale nie wiem czy duza roznica bedzie ;)

Cytuj:
polecam Polini

konkretny model ? jakis link ;)

Cytuj:
ps nie kupuj łozysk stage6 teflon czy metal kosztuja ponad 130 zl kup zwykłe skf + uszczelniacze zaplacisz 90 zł a jest to samo co stage6 poprostu stage6 pakuje w swoje opakowania i sprzedaje jako swoje

Teflony mam u siebie ... zrobilem mniej jak 1000 km na nich ,zbacze w jakim stanie sa ;)

Metrakit SP Series II ,Stage6 HPC ,Dell'orto 21mm , Reverse X-Treme ,Polini Air Box ,Stage6 VForce3 ,Malossi Multivar ,Stage6 Racing Torque Control ,Stage6 WingCooler Team , CDI Malossi ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
dzwon
http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... 7f10c54d3f

co do wału mowią to te osoby co sie nie znają i wierzą tylko w firme stage :D:D

top racing robi bardzo dobre jakosciowo wały duzo tego się montuje bo są dobre i tanie nie polecam zadne motoforce doplery itd
co do hebo ma plastikowe wypełniacze czesto ulegja deformacji
znajomy zakupil nowy wal s6 hpc po 500 km wal zrobil ladne szkody na cylku s6 sport pro cały korbowod sie rusza na boki takich luzow jeszcze nie widzialem

cylek dobry wal juz nie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dziadu pisze:
top racing robi bardzo dobre jakosciowo wały duzo tego się montuje bo są dobre i tanie nie polecam zadne motoforce doplery itd

Człowieku wiesz co Ty piszesz ?? Miałeś doczynienia w ogóle z wałem Hebo Racing ? jest to jeden z wiodących wałów w jednostkach wysilonych. Stosują go ludzie nawet pod tuning klasy Evolution "!!" a więc to co piszesz to totalna bzdura. Miałem kilka rzeczy w rękach Top Racing i niestety ale nie mam dobrego zdania na temat tej firmy :]. A z tuningiem skuterów mam stycznosc od 2006/2007r. a więc swoje wiem i mam wyrobione zdanie na temat takich produktów.

Widac że nie miałeś też w ogóle ze stycznością firmy Motoforce oraz Doppler :mrgreen: robią bardzo porządne wałki :].

dziadu pisze:
znajomy zakupil nowy wal s6 hpc po 500 km wal zrobil ladne szkody na cylku s6 sport pro cały korbowod sie rusza na boki takich luzow jeszcze nie widzialem

Hahaha :mrgreen: Nauczcie się składac pożądnie silnik to nigdy coś takiego nie wyskoczy :D Polecam coś takiego zawiesc do osoby znającej się na rzeczy a nie robic sam.

A więc dziadu :cool: kompletnie się z Tobą nie zgadzam bo to co piszesz to jakieś głupie informacje wyssane z palca. Nie gadaj głupot o częściach które są bardzo dobrej jakości i przewyższają takie firmy jak Top Racing.

Do autora odpisałem Ci na PW jak coś to pisz chętnie pomoge

Pozdrawiam

Tytuł:
to tak dziwne ze kazdy nażeka na wały hebo poszukaj sobie na forum i na innych co się z nimi działo.
To że masz doczynienia od 2006/07 roku z tym nie znaczy zie sie znasz :)
Motoforce dobry? :D:D:D szkoda że chinski sam nie wiesz co piszesz, więc skladaj dalej na motoforsach silniki

co do skladania silnika ..... silnik skladany na prasie wszystko skrecane na kluczu dynamometrycznym a nie na wyczucie :*

więc nie wyjeżdzaj mi z textami jaki to ty jestes doby a inni sa do dupy

:*

dla mnie koniec tematu bo robi sie OT :) jezeli masz coś sensownego do napisania zapraszam na PW

Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 15:35 przez dziadu, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2