Dzisiaj jest 19 lut 2025, 11:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość

Pojazd:
Ello
niedawno wystawiłem na sprzedaż psp na allegro od tamtej pory mam bardzo dużo ofert kupna z Nigerii dziennie przychodzą mi po dwa e-maile że ktoś chce kupić i pilnie mu to jest potrzebne na prezent urodzinowy dla syn lub kuzyna. trochę mnie to niepokoi czy mnie czasem ktoś nie oszuka

tu jest jeden z e-mail od kogoś:
Hello Seller,
How are you and your family? hope good. Am Mr.pawalia From Polish But back to us Florida with my family's.Am 40years old, i saw your item on allegro which am interested in immediate purchase for my Cousin as his birthday gift, who his currently in Lagos Nigeria,I will be paying the sum 800.00 euro including Shipment via EMS POCZTEX COURIER SERVICE ,Or Ups...which i considered to be safe and secured. i will be paying you for this deal to be concluded very fast through BANK TRANSFER and as soon as payment is made ...I will want you to ship out the item to my Cousin in Lagos Nigeria.... So if you are interested in selling your item. So please let me have your BANK ACCOUNT INFORMATION...as required for payment..
Account Name:......................
Bank Name:......................
Account Number:....................
Address:.......................
Country:.......................
Hope to here from you as soon as possible,i will await of your response.
Best Regards pawalia frank

przełożenia odblokowane kymco
Cylinder airsal 70 T6 RACING

PISZ NA PEWNO SIĘ DOGADAMY GG 4266044

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd: Suzuki Katana LC
Nigdzie tam tego nie wysyłaj ani nie podawaj konta , bo mogą Ci obrobić to co masz na koncie , też jak sprzedawałem tele miałem oferty z nigerii że prezent dla kuzyna ale poczytałem w internecie o tym i lepiej nie podawać konta i wysyłać bo zrobią w bambuko - takie jest moje zdanie . Pozdrawiam

Romet 727 08,Aprilia Sr 96 LC,Zipp Triad 08,Kingway Coliber 07,Peugeot Vivacity 03,Yamaha TDR 125 Belgarda LC 99,Peugeot speedfight 2 LC 02,aprilia rally 03,Suzuki katana 03 lc,opel astra F Cabrio Bertone :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
też tak kiedyś miałem, nie pakuj się w to. Koleś pisał, że wpłaci mi 600 euro na PayPala i faktycznie na maila dostałem potwierdzenie, że dostane pieniądze gdy wyśle towar, ale było ono podrobione bo wysłałem maila do PayPala i mi odpisali żebym nic nie wysyłał bo to jest podrobione a jak już wysłałem to żebym poszedł na policje, tak więc lepiej nic nie wysyłaj

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Gdzieś o tym czytałem o nigeri własnie czy o chinach że oszukują jak by gosć z negrii chial kupic to z polski mu sie to nie oplaca raczej a wiec czekaj na kogos z polski a ziomka z nigerii olej :)

Tytuł:

Pojazd:
ok dzięki za pomoc

przełożenia odblokowane kymco
Cylinder airsal 70 T6 RACING

PISZ NA PEWNO SIĘ DOGADAMY GG 4266044

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
to sa zwykli zlodzieje

pamietam kidys jak wystawilem pol rocznego ipoda nano 4 (jeszcze nie bylo piatki). dalem 700zł, wystawilem za 350 a koles do mnie pisze z niegerii ze da 1200 tylko zeby szybko wyslac bo jego chrzesniak ma urodziny...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kumpel sprzedawał HTC HD2 i też miał ofertę z Nigerii, kolesiowi zależało na szybkiej wysyłce bo to miało być na prezent...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]