Dzisiaj jest 28 lip 2025, 16:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
SniCkerS pisze:
UUUuuuu duzooo warnów poleci pewnie za przeklenstwa ...

Off top więc dajmy sobie na wstrzymanie.

Pragnę pogratulować autorowi tematu że w porę kapnął się co dzieje się na świecie i że jest na bieżąco z informacjami "w kraju" jak i poza.

Chudy94 pisze:
Moim zdaniem, to Osama był dobrym człowiekiem, i podziwiałem go za to że nie bał sie zabijać tylu ludzi z zimna krwią.

Skoro tak to Hitler też nie był głupi bo tępił żydów a przy okazji inne nacje. Świat bez żydów byłby taki sam jak bez amerykanów nie? Puknij się w głowe koleś, jak podziwiasz i dla ciebie autorytetami są największe świry i zbrodniarze świata to osobiście życzę powodzenia w dalszym życiu.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
FLYP001, A czy ja mówię że był dla mnie autorytetem :?: nie, tylko podziwiam ich za to że mieli taką psychike bo nawet jak zabił 1000 ludzi to i tak miał to w dupie i zero stresu, i chciałbym pośrednio mieć ich bezdusznosć, bo jak bezdomny do mnie podchodzi to mu dam, a taki Osama ma to w dupie, i za to by jeszcze go zabił.

Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 13:19 przez Chudy94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
Szkoda... to mój wujek był. Zawsze na urodziny mi przysyłał granaty i kałasznikowy :/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
BiałyPiorun pisze:
Michalak, nie pomyślałeś o koalicji Rosja-Chiny-Korea Płn.? Nawet zajebiste USA z żabojadami i szwabami nie dałoby rady.

A co oni mają takiego czego nie ma USA-Francja-Wielka Brytania-Niemcy ?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chudy94, To wnioskuję z Twojej wypowiedzi że bezdomny nie ma pozwolenia żeby żyć, bo jakiś jeba*y Osama będzie ich zabijał? Dobrze, że nie żyje... Wiem że nie wypada obrażać zmarłych, ale taka jest racja, nie będę go szmacił, bo nie o to mi chodzi, ale spójrzmy na to pozytywnie... Osama nie żyje, ale za to żyje tyle więcej ludzi, którzy nie zginęli z Jego broni...

Nowy UP ! Nowe Fotki ! ;)
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64274

Czym jest życie? Życie jest bezsensem... xD Ale w życiu zdarzają się chwilę, dla których warto żyć :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
No ja nie bede duzo pisal o pogladach politycznych, bo by polecialy za to zapewne w moja strone warny.

Michalak, USA to (moim zdaniem) 2 kraj w potedze militarnej swiata. 1 niezwlocznie sa sowieci, tam to nic nie wiadomo. Komuna przezarla tam juz wszystko jeszcze od czasow Lenina. Stalin to ciagna ldalej i wtedy(jak narazie) byly tego najwieksze skutki. A teraz Pan Putin i Miedwiediew, nie mowiac o parti rzadzacej czyli PO na czele z operatorem koparki czyli Panem prezydentem :) No tak sie przyjelo. USA chwali sie wszystkim co ma, a nawet wyprzedaje ( ostatnio trafily na licytacje silniki motorowe ale to inna smieszna historia).
Mowiac jeszcze w tematie kto jest silniejszy powiem, ze Rosja ma w d*pie czy np straci ludzi sprzet itd, wazne ze ma byc najlepsza, USA nie. Niewiadomo co Ruskie trzymaja na terenie prawie calej acji... jakie bomby, jaka bron itd.

Wracajac do tematu bil Ladena, uwaza mze bylo to zle posuniecie ze strony amerykanskeigo CIA. Teraz przyjdzie jeszcze silniejszy i jeszcze gorszy na miejsce Osamy. Obstawiam ze za 3 miechy cos sie znowu stanie ala WTC. A za 1,5 r to dopiero bedzie masakra. Bedzie zemsta i tyle. Nam jedynie pozostaje Rosja, oni sa naszymi wrogami, ( nie obrazajac przy tym zwolennikow PO, PO to sa ruskie... moje zdanie. ) Niedlugo zostanie USA i ruskie a my bedziemy gadac po rosyjsku bo mieszkamy w tej czesci swiata... niestety.

Sorki. Moze ktos to przeczyta... moze nie, ja taki juz jestem i swoje zdanie zawsze mowie, czasem przez to mam klopoty, i tak nie bede mowil wszystkiego, bo wiecie.... zaraz bedzie warn. Moze ktos jest zgodny zemna moze nie.. .zobaczy sie :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Milusiewicz pisze:
Media ogłupiają .

x2

Widziałem gdzieś na youtubie film i tam było zdjęcie Bin Ladena, jego ryja po postrzale. Ta jasne. Wrzucili go, bo tradycja, ja myślę, że to może być ściema a USA mogli zabić kolesia podobnego do Bin Ladena. Swoją drogą to jeśli to prawda to się ciesze, że zaje*ali go w moje imieniny :mrgreen:

pozdro jeremyy.

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Aeroxik :D
Osama nie żyje i to prawda bo dna się potwierdziło ale Al-kaida pomszczą jego śmierć zobaczycie :?

Wejdź i zostaw Komentarz :))
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... sc&start=0 >> RoX 70 cc, Nowe barwy, Zapraszam !:)
http://imgur.com/a/ss9NV Wbijamy. :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grzechu123 pisze:
SniCkerS, Nie przeklnolem

Przekleństwa znasz, ale poprawnej polszczyzny to już nie, prawda? Radzę sprzedać skuter i zainwestować w komplet słowników.

Co do tematu - Al Kaida nie puści tego płazem, a my nie mamy bezpiecznej dupy, bo liżemy ją amerykanom stawiając u nas idiotyczne tarcze antyrakietowe.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zacytuję kolegę z innego forum, z którym zgadzam się w pewnej częsci

''Ja również w to nie wierze, to specjalnie upozorowana śmierć, nie wiem jaki cel ma w tym rząd USA ale zapewne chodzi o pieniądze i ropę. Po tylu latach i nieudanych próbach odszukania go nagle zostaje zabity we własnym obozie? nie wierze, druga sprawa - zdjęcie pokazywane we wszystkich stacjach w USA jest sfałszowane, to potwierdzone info. Nikt nie wie kto tak na prawdę go zabił, żaden z żołnierzy nie przyznał się do tego, wszyscy zgodnie twierdzą że nie wiedzą kto oddał ten decydujący strzał. W takim razie mam pytanie. Czy jest jakiś "prawdziwy" dowód na to że Usama ibn Ladin nie żyje? Z oficjalnych mediów nie dowiemy się nigdy prawdy. Pokazują nam to co chcą a byśmy widzieli, światem rządzą opłacone media które manipulują ludnością ukrywając prawdę.

Wszyscy są uradowani i świętują a za chwilę będą płakać kiedy znów ktoś zaatakuje.

ps. obym nie miał racji...''

Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 21:01 przez konradinho88, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda NSR 125
Powiem tak USA po to go zabili bo już nie mieli co szukać ropy itd więc mają wymówkę że zabili terrorystę srtatatata sialala. i Odwet na chatę. :D

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
przecież nikt nie powie kto go zabił bez przesady... ile tam osób strzelało a jakiś tam żołnierz powie to ja ee a skąd ma wiedzieć że z jego broni dostał heada ? Za dużo strzałów było żeby wiadomo kto to:)

Moim zdaniem to go zabili bo bez przesady by nie robili takiego szumu... to prawda że szukali go w uj czasu ale też tą akcje planowali rok no to chyba dużo żeby można zobaczyć co i jak ? I napewno będzie jakiś atak z strony al-kaidy i tak dalej ale na stany czy tam biały dom :D Takie moje zdanie

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Połączenie "Rosja-Chiny-Korea Płn" nie było by dobre, dlatego że : Prawie cały sprzęt w armii rosyjskiej jest przestarzały, w Chinach lepiej już trochę z tym sprzętem ale wątpię w dowództwo Chińczyków - jest ich za dużo po prostu :), z Korei wystrzelili by rakiety, które spadły by na ich samych :P To tyle. Tutaj zastanawiałbym się nad potęgą militarną między USA a Izraelem. Myślę że nie trzeba chyba nikomu mówić jaki znakomity wywiad ma (Mossad).

- Cylinder Tec Eco 50
- Wydech Stage 6 Pro Replica Chrom
- Moduł CDI Racing
- Sprężynki sprzęgła Hebo niebieskie
- Rolki 4,5g
- Sprężyna Top Racing +30
- Pasek Malossi X-Special

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ehh...
Cytuj:
Gdy w roku 1979 wojska radzieckie najechały Afganistan, udał się do Pakistanu i zajął się organizowaniem pieniędzy i zaopatrzenia dla afgańskich bojowników – organizował pomoc ze strony Stanów Zjednoczonych, Arabii Saudyjskiej i Pakistanu. W Pakistanie założył dom gościnny – który był przystankiem dla ochotników w walce z komunistyczną Armią Radziecką – tak powstał Maktab al-Khidamat.

Wyrywek z zyciorysu Osamy, on na poczatku wcale nie chcial zle, a wrecz przeciwnie. Amerykanie to grubi popaprancy ktorzy sa zajefajnie zadumani jacy to oni sa fajni. Nie lubie ich dlatego ze owijaja w bawelne, i robia wode z mozgu wlasnym obywatelom, zreszta to w kazdym kraju tak jest. I ja osobiscie chcialbym aby te popaprane amerykance wkoncu dostaly za swoje, bo ile im sie moze upiekac? Poczytajcie, poogladajcie trochu o atakach na WTC i Pentagon to moze zmienicie zdanie, o ile macie jeszcze mozgi, ktore nie sa woda zrobiona przez media itp. W sumie juz prawie nigdzie nie mozna poznac jak to naprawde bylo, ale jest jeden serwis gdzie mozna sie dowiedziec co i jak jest naprawde. Tym serwisem jest wikileaks.

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
jumpman23 pisze:
Szkoda... to mój wujek był. Zawsze na urodziny mi przysyłał granaty i kałasznikowy :/

hahahhahah

Mi go wcale nie szkoda, za dużo już zła porobił na tym świecie ..

Cunning Riders on YouTube - http://www.youtube.com/user/CunningRiders

on Facebook - https://www.facebook.com/CunningRiders

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:

Co ty mozesz wiedziec?

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Given, sorry ale nie zauważyłem jakiegoś ostrzeżenia ile lat trzeba mieć żeby odpowiedzieć na temat.. -.- Nawet nie wiesz czym się interesuję, więc proszę cię bardzo nie wchodź w paradę >.<

Cunning Riders on YouTube - http://www.youtube.com/user/CunningRiders

on Facebook - https://www.facebook.com/CunningRiders

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
a ja czekam na jakieś fajne zdjęcia Osamy bo jakoś nie chce wierzyć że go trachneli:)

Sposób na załatwienie odrobinę kasy na wache :)
Konto Bankowe
Sztuka WordPress

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Paffcioo pisze:
a ja czekam na jakieś fajne zdjęcia Osamy bo jakoś nie chce wierzyć że go trachneli:)

Dokladnie, rowniez czekam na potwierdzenie tego, slyszalem rowniez ze cialy "Osamy" zostalo wyrzucone w morze, ale dlaczego? Czyz nie powinni zrobic sekcji zwlok, dokladnych badan?

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Według tamtejszej religi ciało należy pochować do 24 godzin po śmierci

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 75 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna