Dzisiaj jest 24 lis 2024, 20:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Piaggio ngr mc2 50
Witam drogich forumowiczow w skuterka kupilem takiego jak w temacie powymienialem pare rzeczy takich jak :

sprzeglo - Stage 6 Sport Pro - sprzezyny czerwone s6 aktualnie
dzwon - Stage 6
wario - stage 6 sport pro - rolki 6,5 aktualnie
komin - leovince zx

skuter leci 75-80 km/h,chodz spotkalem sie juz 2 wersjami podobnych jak moja ale tylko po wymienionym tlumiku i leci im 85-90 a nawet 95 gps na seryjnym silniku, moj nie ma mula na starcie ciagnie od samego az do 70 a potem lekki mul,reszta w nim seryjna jak centralka,gaznik itp,moze wy mi doradzicie o ile to mozliwe co zrobic zeby coz wiecej wyciagnac,ale nie chcial bym tez silnika zajechac? Nie jestem pewny moze na kroccu ssacym od gaznika moze byc jeszcze blokada,czekam na odpowiedzi :)

-- 14 maja 2015, 16:22 --

sprawdzilem na kroccu ssacym nie mam blokady wymienilem go poniewaz byl juz popekany i nieszczelny,kupilem stage 6 street race pod mojego skutera,nie jest to nowy lecz urzywane cylinder juz po 1 szlifie i tlok i reszta nowe sa jest on teraz u mechanika na wymianie i moje pytanko i tak nie osiagne pelnej mocy tego silnika mam gaznik 12mm raczej nie planuje zmieniac narazie,ile moze mi spalic przy takiej konfiguracji??

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stróż Forum

Pojazd:
12mm do 70cc to jak oddychanie przez lejek podczas biegania...niestety nie jest tak kolorowo i gaźnik ma więcej funkcji niż sterowanie mocą

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]