Dzisiaj jest 02 lut 2025, 5:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Peugeot Fox
*

Pojazd:
Witam.Będąc na wakacjach przywiozłem motorower marki Peugeot Fox 50cc(taki jak w podpisie). Wszystko fajnie jednak po kilkuset kilometrach brakowało mi mocy.
Sportowy wydech juz jest. Teraz chyba czas na wariator. Jednak nie mogę znaleźć sklepu gdzie są części do mojej maszyny.

Wiec tu moje pytanie:
Może jest jakis model Peugeota, ktorego cześci (np Wariator Malossi multiwar do Zenitha) pasowałby do mojego motoroweru? :)

pzdr i czekam na jak najszybsza odpowiedz :cool:

~~PEUGEOT FOX 50 CC~~
~Wydech giannelli~
~TnT stozek~
~50 kg wagi~
~Nowy nicasil+tłok+pierscionki 130km zrobione~

~~~~W planach~~~~~
*Wario Hebo NG

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Po pierwsze nie motorower, a skuter. Motorowery to bardziej biegówki. Części powinny pasować od jakiegoś powietrzaka od peugeota

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
Części powinny pasować od jakiegoś powietrzaka od peugeota

Tyle to ja sam wiem. I nie jest to nic wnoszącego do tematu .

Cytuj:
Po pierwsze nie motorower, a skuter. Motorowery to bardziej biegówki.

Cytat z Wikipedia.pl
Cytuj:
Skuter (ang. scooter) to lekki, obudowany motocykl, na niewielkich kołach i o ograniczonych osiągach, z silnikiem i zbiornikiem paliwa najczęściej umieszczonymi pod kanapą. Posiada stałe osłony nóg, obniżoną ramę ułatwiającą wsiadanie, a zamiast podnóżków podesty dające oparcie całej stopie

Moj motor ma duze koła, nie jest jakos szczególnie obudowany, silnik mam miedzy nogami, ziornik paliwa tez, nie posiadam osłony na nogi i nie mam obniżonej ramy

Więc jesli nie masz nic do powiedzenia jeśli chodzi o pytanie zawarte w pierwszym poście to proszę nie udzielaj się :) , bo to jest chyba nabijanie postow.

[ Dodano: Nie Gru 21, 2008 12:55 am ]
tejp pisze:
Witam.Będąc na wakacjach przywiozłem motorower marki Peugeot Fox 50cc(taki jak w podpisie). Wszystko fajnie jednak po kilkuset kilometrach brakowało mi mocy.
Sportowy wydech juz jest. Teraz chyba czas na wariator. Jednak nie mogę znaleźć sklepu gdzie są części do mojej maszyny.

Wiec tu moje pytanie:
Może jest jakis model Peugeota, ktorego cześci (np Wariator Malossi multiwar do Zenitha) pasowałby do mojego motoroweru? :)

pzdr i czekam na jak najszybsza odpowiedz :cool:

Ponawiam pytanie . Błagam Was o pomoc. Zbliżają się święta i chciałbym zamowić wariator może cos więce :) Tylko w nigdzie nie mają go skatalogowanego i nie dają mi gwarancji, że częsci będą pasować. Ja potrzebuje pewnosci.
Jescze raz prosze Was- specjalistow o pomoc :)

~~PEUGEOT FOX 50 CC~~
~Wydech giannelli~
~TnT stozek~
~50 kg wagi~
~Nowy nicasil+tłok+pierscionki 130km zrobione~

~~~~W planach~~~~~
*Wario Hebo NG

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]