Dzisiaj jest 08 kwie 2025, 3:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam kupiłem ostatnio przełożenia wtórne polini 20/61 i top racing 16/49 ile bedzie leciał jak bedzie start itp mam pełen tuning cylinder 70 italkit po portingu,wał top racing wzmacniany,łożyska SKF i C4, gażnik 21mm stage6 black edition,ssanie ręczne stage6, tłumik sportowy był Aroow teraz jest YASUNI C16 ,wariator hebo next generation,pasek wzmacniany dayco.sprzegło malossi delta, spreżynki czerwone , rolki 3 coś grama mam jeszcze 4,5 5,6 i jakieś tam jeszcze spreżyna dociskowa top racing 22% czerwona,kruciec rzwiercony, filtr stage6 double layer ,nowa świeca ngk , nowa fajka przewód ngk, no i mam zablokowane przełozenia v max wynosił na tym tunie 80 z gazu szedł na koło teraz kupiłem przełożenia polini 20/61 i top racing 16/49 i niewiem jak sie zmieni v max i przyspieszenia prosze o pomoc bo wiem ze najlepsze przełożenia to mallosi i polini wiec jak nie bedzie to to dokupie przełożenia pierwotne malossi prosze o wypowiedzi :)

:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szukaj był temat o przełożeniach nawet pisałem o nim i to dużo.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]