Witam,
mam pytanko. otóż ile aerox powinien wyciągać z takim setupem:? cylek s6 streetrace yasuni r gaźnik 17.5 mm dysza 90 filtr seria z wyjetą zwezka wario malossi multivar rolki 5.5g plus minus sprzęgło polini for race 3g - dzwon tec cnc r sprężyna dociskowa biała malossi , sprężynki polini start od 6.5k aktualnie wyciska 105-110 plus minus. proszę o odpowiedzi bo nie wiem czy jeszcze bawić się w regulacje żeby więcej wyciągnąć z niego. może po zmianie centralnej na czerwoną malossi więcej trochę śmignie bo jeździłem trochę na takiej i minimalnie jakby lepiej ale stwierdziłem ze nie ma sensu takiej twardej do tego setupu. dawajcie jakieś porady.
i mam też drugie pytanie, czasami jest tak że jak z miejsca ruszam na troche gazu idzie jak strzała a po dodaniu pełnego gazu potrafi się dusić chwile a potem leci dalej , czasami też się dusi a po odpuszczeniu manetki potrafi strzelać z wydechu i tak trochę się pociągnie a potem leci dalej. czym to może być spowodowane? membrany nowe założone, króciec itp jest szczelny.
Cylinder Stage6 Streetrace Wydech Yasuni R Wariator malossi multivar Gaźnik Dellorto 17.5mm/ filtr seria wkład s6 double layer Ssanie ręczne Polini Wał jakiś rms dzwon sprzęgła tec cnc r sprzęgło Polini For Race 3G
Ostatnio zmieniony 27 maja 2019, 20:44 przez ArtixV, łącznie zmieniany 1 raz
|