Dzisiaj jest 03 sie 2025, 13:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
bo w kiłejach ta dysza jest trochę jak blokada, jeśłi jest mniejsza niż 60 to nie wyciąga tego co moze... oczywiście + bo mniej pali a jak się rozpędzi to jedzie tak samo. no mają inne dysze rolki i te sprawy ale wszystko jest w nich no nie ? nie ma tak że w jednym jest wariator a w drugim nie ma, dlatego nie trzeba mieć tych skuterów tylko wiedzieć mniej więcej co w nich siedzi, a zeby to wiedzieć wystarczy czytać forum na bieżąco...

QuBaSS

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jakub3195 pisze:
a zeby to wiedzieć wystarczy czytać forum na bieżąco...

jak każdy wypisuje brednie na forum to napewno każdy będzie wiedział co zrobić....

dysza to troche taka blokada? hahahahahahahahahaha
to troche tak czy troche nie? hahahahaa
jak coś może być trochę blokadą ... omG.

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
o ja nie moge czy ty jesteś nie normalny ? chcesz to napiszę ci dłużej jak chce ci sie czytać to było odrazu mówić bym ci opisał co i jak bo niektórzy zrozumieją ale ty nie to czytaj : miejsza dysza daje mniej paliwa, co za tym idzie powietrze też musi być mniej ustawione, skuter jeździ normalnie ale na dyszy 60 przy dobrej regulacji lepiej by wkręcał się na obroty bo by miał bogatszą mieszankę !! dlatego napisałem że to tak trochę blokada rozumiesz teraz ?

QuBaSS

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widzę, że wy chyba to lubicie. Takie przekomarzanie się, bo nie tylko na moim temacie się kłócicie, ale warto to czytać, bo jeszcze parę osób się dołączy do dyskusji i można zobaczyć kto ma rację, a kto nie :P

btw.
http://img228.imageshack.us/i/wydech2.jpg/
http://img89.imageshack.us/i/wydech1.jpg/
http://img241.imageshack.us/i/siliencerzx.jpg/

Kto mi powie, jak wklejać zdjęcia, bez wrzucania na imageshack?

Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 17:40 przez krychulol, łącznie zmieniany 6 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
hahahahahahaha.

no tak trochę się nie znasz :P

-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
dobra tobie nie da się nic po ludzku wytłumaczyć innych języków nie znam niż ludzkie więc ci nie wytłumacze, nie mam ochoty się kłócić z toba na każdym temacie bo to i tak nic nie skutkuje, dalej myślisz że jesteś najmądrzejszy ...
Zbieżność osób i nazwisk jest przypadkowa i nie miała na celu urazy nikogo !!

QuBaSS

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
no ty myślisz że jesteś najmądrzejszy, bo w kazdym temacie się kłócisz, a tak naprawdę nie masz racji. I ciągle się wymądrzasz, choc masz 14 lat i zero doświadczenia w dziedzinie skuterów. MOgę się założyć że swojego nawet sam nie odblokowałeś, bo ci rodzice nie pozwolili.. A innym doradzasz jakbyś od 5lat naprawiał skutery..

-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
[shadow=red]Może mi ktoś powiedzieć jak wklejać zdjęcia aby od razu one były wyświetlane? To co nie co opisze i pokażę. [/shadow][size=18][/size]

Ostatnio zmieniony 28 maja 2010, 18:59 przez krychulol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może mi ktoś powiedzieć jak dodać zdjęcia, aby od razu były one wyświetlane?

Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 10:04 przez krychulol, łącznie zmieniany 10 razy

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
musisz wstawić je na http://imageshack.us/
a póxniej wkleić link we wiadomosć i wstawić rozkaz "IMG" przed i po linku i będzi widać zdj :roll:

QuBaSS

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
krychulol pisze:
Kto mi powie, jak wklejać zdjęcia, bez wrzucania na imageshack?
Jakub3195 pisze:
musisz wstawić je na http://imageshack.us/

hahahaah, dobre :P

nie chcesz wstawiać na imageshack, mozesz na fotosika ;p

Jakub3195 napisał/a:
keeway_hurrican haha i tu się mylisz. odblokowany mam i odblokowywałem z kolegami bo nie mam do tego sprzętu, więc po co płaczesz jak nic nie wiem -.- , ciekawe czy ci pozwolili haha pewnie w serwisie ci zdejmowali bo masz 17 lat i zero racji.. takie pociski są idiotyczne więc po co chcesz mnie pociskać jak nawet mnie to nie rusza

chyba się wybiore do cebie, * * * i się skończy dzień dziecka, bo już mnei denerwujesz.

mocny w gębie jesteś przez neta, choć w realu. Zobaczymy jaki jestś mocny.

To że ty jesteś * , to nie znaczy że inni. Ja znam swój skuter, a ty się wgl nie znasz a wypowiadasz się. Zrozum * jak się nie znasz to nie pisz!!!!!!!!!!!

są ludzie i taborety, ale żeby się klamką urodzic..

Ciesz się, że nie dałem Ci warna, na drugi raz nie zawaham się.
Skończcie te głupie docinki bo to dziecinada.!

-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:

Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 11:03 przez keeway_hurrican, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
keeway_hurrican, no to jak inaczej zdj wrzucasz tu mądralo ? jak nie przez imageshack ?? hehe jeszcze troche poklikaj w tą klawiaturkęto dostaniesz warna i się skończy. A mnie i tak to nie ruszy, jeszcze mi trochę pogróź to w sądzie wylądujemy zobaczysz, się o to postaram hahaha

QuBaSS

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oto zdjęcia prosto po zakupie, stan nie najlepszy, ale co najważniejsze...zero wgniotek :)
Obrazek
Obrazek

Oto mój wydech po piaskowaniu i malowaniu. Efekty nie są oszałamiające ale wiadomo, co za darmo to nie najlepiej :)
Obrazek

Oto centralka +30%
Obrazek

A tutaj moje sprężynki sprzęgła +15%. I tutaj moje pytanie, jak widać sprzęgło jest w fatalnym stanie... praktycznie okładzin nie widać...mają one może z 2-3mm. Czy to może być przyczyna mojego BEZRUCHU na początku jazdy??

Obrazek

Także przedstawię wam fotki z mojej pracy dzisiaj, tj. Wycięcie błotnika, zmiana kierunkowskazów na boczne plastiki(niestety beznadziejnie wyglądają bo są zbyt duże, będą pieniądze to kupie diodowe, małe trójkąciki :) A także razi w oczy brak nadkola, którego na razie nie potrafię zrobić, bo nie mam czasu ^.0 D:D)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tutaj zamieszczam link do filmiku, z odpalenia skutera. Jak widać na filmie, początkowo daje mu gazu, a on nie reaguje...dopiero pomału zaczyna ruszać, a na danej partii obrotów aż nim rzuca, zresztą widać na filmie. Nie mogę sobie z tym poradzić...przez 30 m... jedzie z 15 km/h a potem jak depnie to 50 na liczniku... no i V max to 60 km/h na prostej.

http://www.youtube.com/watch?v=XWfwvAiK6R0

Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, 8:06 przez krychulol, łącznie zmieniany 7 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie wiem jak to możliwe ale mój CPI oliver szedł 90km/h a miał tylko zdjęte wszystkie blokady a ty sie męczysz z tłumikami i ze sprężynami :<

Obrazek
CPI Oliver City -> CPI GTR -> Derbi Senda X treme 50
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Der ... _SM/123045

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak sie kupuje jakies chinskie G***iane czesci to tak jest nie ma sie co dziwic.

Polerowanie Aluminium na efekt lustra!!

http://www.bikepics.com/members/marcepani/polerki/\

Lakierowanie Proszkowe / Piaskowanie !!

http://bikepics.info/members/marcepani/p3/

GG:10493683

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcepani, dla przykładu, sprawdzałem także zestaw hebo z dociskową i niebieskimi sprzęgła od kumpla. Efekt taki sam. Także nie mów mi tutaj o g*w*ach bo i te MARKOWE się nie sprawdziły ok?

Początek jest fatalny, wydaje mi się, że jest to wina sprzęgła, gdzie okładzin prawie już nie ma :D Ale jak wyzdrowieje pojadę do znajomego, i u niego przetestuje resztę rzeczy.

A także powiedzcie mi, co sądzicie o sprzęgłach z firmy TOP RACING? Spotkałem się z roznymi opiniami, a także prosze o odpowiedz, czy firma ta robi dzwony do sprzęgieł? Bo nie moge znalesc. A moj dzwon jest do wymiany.

Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, 13:32 przez krychulol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
G**no prawda i nie wkrecaj teraz! Zalozyles dociskowe hebo, a nie wiesz ze jest tez regulacja .?
Zalozyles ten temat i wystepuje tu 5 stron pi*******ja a zauwazylem ze sprzedajesz cpi to po co Ci to wszystko.? Bo nie rozumiem.? :?

Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, 15:34 przez marcepani, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli uważasz ze wszystko wiesz najlepiej to powodzenia, a czy sprzedaje czy nie to moja sprawa. Jeżeli by się trafiła oferta, to czemu nie sprzedać i kupić coś markowego? Warto próbować, ale oczywiście PAN MARCEPANI wie wszystko najlepiej. Nie chce się kłócić, jeżeli masz problem to napisz do kogoś...ale na pewno nie tutaj :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
krychulol pisze:
Jeżeli uważasz ze wszystko wiesz najlepiej to powodzenia, a czy sprzedaje czy nie to moja sprawa. Jeżeli by się trafiła oferta, to czemu nie sprzedać i kupić coś markowego? Warto próbować, ale oczywiście PAN MARCEPANI wie wszystko najlepiej. Nie chce się kłócić, jeżeli masz problem to napisz do kogoś...ale na pewno nie tutaj :)

Nie mowie ze wiem wszystko, ale chyba czesci hebo sa sprawdzona jednostka do regulacji napedu i kazdy Ci to powie na tym forum. I dobrze wiesz jak ludzie reaguja na chinskie czesci ! :cool: Nie chcesz sie klocic to po co piszesz.?

Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, 16:18 przez marcepani, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bo ten temat ja prowadzę? Jeżeli nic do niego nie wnosisz, to się nie wypowiadaj.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna