Dzisiaj jest 28 sie 2025, 0:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Ale jak im morde obije to potem problemy.. a niech ma jakiś uszczerbek na zdrowiu.. ? Nie jestem jakimś przeciwnikiem ale znajomych lepiej nie,,bić,,. Bo odrazu wiedzą,kto,co itd.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
idz na policje z tym,nigdy nie jest za pozno,mowisz ze sie chciales z kolegami dogadac co do kwoty za zniszczenia ale nie chca zaplacic i po sprawie,oni sie reszta zajma. seku145 moze pamietasz jak na blacharni cyganowi roxa i fraczykowi speeda zniszczyli?

danio95h, to nie jest najlepsze rozwiazanie. Oni Ci kase oddadza a gdy zgloszona na Policje pobicie to bedziesz im placil odszkodowanie i na dodatek wyrok w zawieszeniu dostaniesz jesli masz ukonczone 17 lat. Wiem z mojego doswiadczenia i szczerze nie polecam papierow sobie jeba*.

Polini Sport 70cc
Hebo Kevlar
dellorto 21mm + ssanie polini
Polni SpeedControl
LeoVince ZX

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
pewnie idziesz do nich stanowczo że macie 5 min na przemyślenie czy oddajecie kase czy nie? nie oki i nawet nie przemyślam tego idę na policje najlepiej mieć dobrego znajomego aby nieoficjalnie ich zgarnął radiowozem pogadał i koniec lamuski oddają kasę później możesz film na neta wrzucić dać nazwiska a co zrobią ci coś, mojego kolegi ojciec ma kolegę na którego uwzięła się policja dosłownie mu żyć nie dala na wszystko jest sposób nawet nie miał znajomych jakoś ustawionych ale sobie z nimi poradził :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Ja nie rozumiem twojego postępowania, zamiast zadzwonić na Policję od razu to piszesz posty na forum, ojca nie masz aby z nim przedyskutować sprawę? Żal ci kolegów? Bądź poważny proszę cię... A co do zniszczeń to chyba Sąd Cywilny tym się zajmuje ale pewności nie mam bo prawnikiem nie jestem i nie pracuję przy tego typu sprawach. W twoim mieście powinien mieć jakiś radca prawny darmowe konsultacje czy w MOPS'ie czy w Urzędzie Miasta- on poradzi do jakiego sądu zgłosić sprawę i jak napisać pozew.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Idziesz do typów jak ci nie dadzą kasy to idziesz na policje a jak ci dadzą to też idziesz na policje a potem sąd i odszkodowanie. Wątpię żeby potwierdzenie od ciebie brali że ci zapłacili.

Pozdrawiam

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja kiedyś kupiłem moto ukradzione sprawa była już wyjaśniona gadałem z właścicielem to on mówił że policja mu zaproponowała żeby oddać do autoryzowanego serwisu i wwszystko zrobią na ich koszt ale on zrezygnował bo mówi mi że z czego oni zapłacą jak roboty nie mają i idą siedzieć

Wykonuje remonty wymiany tuning skuterów biegówek 2t tanio szybko Kraków okolice
gg 25761140

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
aaa i jak ty ich w ogóle kolegami jeszcze nazywasz
weź się nie zastanawiaj tylko to zgłoś niech robią z takimi porządek a nie

Wykonuje remonty wymiany tuning skuterów biegówek 2t tanio szybko Kraków okolice
gg 25761140

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2