Dzisiaj jest 24 lut 2025, 6:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Rowan, ja mam tak, że mnie bierze na kilka, ale to nie są jakieś najładniejsze dziewczyny (10 na 10 etc.), po prostu jaram się nimi, ale nie wiem czemu, mają coś w sobie co mnie bardzo przyciąga. :mrgreen:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
A ja mam taką przypadłość, że z dziewczyną może idealnie mi się gadać, ale jak zobacze jakiś defekt u niej, to koniec;p
Kiedyś tam była taka dziewczyna. Wszystko fajnie, pięknie. Mamy się pocałować, jest nastrojowo;p Spojrzałem się i zonk... Wąsik ;|
Teraz też jest baaaaaaaardzo ładna dziewczyna, fajnie się gada itp. Jednak też ma mały defekt. Zawsze pisze do mnie pierwsza... Widać, że jej zależy, ale bez przesady. Chciałbym mieć trochę więcej luzu... Sugeruję, że ja napiszę pierwszy, to ona zawsze jest szybsza...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
A ja mam taką przypadłość, że z dziewczyną może idealnie mi się gadać, ale jak zobacze jakiś defekt u niej, to koniec;p
Kiedyś tam była taka dziewczyna. Wszystko fajnie, pięknie. Mamy się pocałować, jest nastrojowo;p Spojrzałem się i zonk... Wąsik ;|
Teraz też jest baaaaaaaardzo ładna dziewczyna, fajnie się gada itp. Jednak też ma mały defekt. Zawsze pisze do mnie pierwsza... Widać, że jej zależy, ale bez przesady. Chciałbym mieć trochę więcej luzu... Sugeruję, że ja napiszę pierwszy, to ona zawsze jest szybsza...

Tytuł:
*

Pojazd:
lucek15, też mnie to wkurza..

ale jak pisze cały czas do laski pierwszy to jest normalne?? czy jakby cos chciała to by napisała pierwsza? Czy to ja powinienem ciągle pisać pierwszy?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
**

Pojazd:
Zależy od dziewczyny. :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Właśnie ja mam tak że ona czasem napiszę pierwsza ale rzadko. I to mnie zmyla bo niby fajnie nam się gada i w ogóle ale czasem jak by jej zależało ty by mogła napisać pierwsza chociaż ona uważa że chłopak powinien zawsze zrobić ten 1 krok. I jest jeszcze taki problem że my się traktujemy jak znajomi z klasy bo tak jest ( nie jesteśmy razem chodzi bardzo bym chciał brak odwagi 3 klasa gim ). I nie wiem co robić bo ostatnio (ona to zaczeła) że jak widzimy że któreś z nas czy rozmawia z kimś innym czy coś takiego. To że 1 drugie zdradza a nie jesteśmy parą. Nie wiem co ona za jakąś głupotę wymyśliła i cały czas muwi że ja ją zdradzam z tą z tym z tamtym :D. Nie rozumiem tego bardzo bo to niby w żartach ale nie wiem o co ona chcę przez to mi uświadomić.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z tym zdradzaniem to tez mi zawsze tak gadaja;d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi też kiedyś tak mówiły;] Chyba normalka

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hehehe a przed chwilą była akcja że znów o tym zdradzaniu i powiedziałem że to staje się coraz mniej zabawne bo muwiła że ja ją zdradzam z moją byłą a o niej najchętniej bym chciał zapomnieć. I potem napisała że mnie wszyscy kochają. Ja napisałem że sami psychopaci a ona napisała czemu tak twierdze. A ja do niej żeby mi podała 2 normalne osoby kochające mnie. I podała siebie i koleżankę lecz ta koleżanka to mnie lubi tak bo lubi od pewnego czasu co zacząłem z Pauliną pisać to ona zaczęła jakby zwracać na mnie uwagę i nie wiem co teraz o tym myśleć czy próbować olać wszystko i znią gadać czy narazię czekać. Boje się że ją stracę lecz od 20 któregoś marca do tej pory jak piszemy nikogo nie miała a wcześniej nie wiem. Jedynie co to ta cała koleżanka muwi mi że Paulina jest dziewicą i jakieś głupoty gada.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Dawidek, Ja bym się nie zastanawiał. Już po tym co napisałeś można wywnioskowac, że daje ci znaki.

Dawidek pisze:
Jedynie co to ta cała koleżanka muwi mi że Paulina jest dziewicą

To tylko świadczy o jej niedojrzałości. Skąd wie ? Sprawdzała czy tak jej ufa i potem rozpowiada to wszystkim ?

///BMW

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja ostatnio spotkałem taką fajną dziewczynę. ALE. Mam lekką blokadę by do niej napisać. Poznałem ja 26 marca. Rozmawialiśmy razem koło 3h - 4h. Mam jej numer tel jak i gg. Jest starsza o rok, więc źle nie jest. Ogólnie jest miła i sympatycznie się z nią rozmawia. I nie wiem jak do niej konkretnie napisać. HELP ! :

Tytuł:
*

Pojazd:
Bądź co bądź jak jest wąs to straszny swąd. Też mnie to bardzo, bardzo boli. Temat zdrad w gimnazjum to tylko takie pieprzenie, gorzej jak wchodzą w grę prawdziwe zdrady [*].
kosa423, Napisz do niej czy się po prostu spotkacie.
marcinx260494, Jeśli się narzuca to coś chce, jednakże czasami to się objawia w fanatyzm. :D

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
kosa423 pisze:
Poznałem ja 26 marca. Rozmawialiśmy razem koło 3h - 4h. Mam jej numer tel jak i gg.

Więc w czym problem ? :)
Od marca nie mieliście ze sobą kontaktu? Bo tak rozumiem.

Tytuł:
*

Pojazd:
Niestety nie było. Mógł być w dni miasta, ale szedłem z koleżanką i rozmawialiśmy o niej, i walonym pechem minęliśmy się. Myślę, czy by nie napisać jej na gg, żebyśmy się spotkali w szkole, chce iść do liceum tego samego co ona, niby by mnie oprowadziła po szkole, niby byśmy pogadali o nauczycielach.

Tytuł:
*

Pojazd:
Panowie,szybkie pytanko:

Jak mowicie do dziewczyn bo mi sie juz pomysly koncza,byly Kotki,Serduszka,zabki itakie tam.Cos wyjatkowego mmusi byc :mrgreen:

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
kosa423 pisze:
Myślę, czy by nie napisać jej na gg, żebyśmy się spotkali w szkole, chce iść do liceum tego samego co ona, niby by mnie oprowadziła po szkole, niby byśmy pogadali o nauczycielach.

Dobrze myślisz :)
Pytaj czy coś się zmieniło od tamtego czasu. Tak ogólnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
łachudro :D zrylu ;p
nie mam pomysłów teraz ;) nie wiem jak Ci pomóc, ale może kwiatuszki i te sprawy ;d

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Scythe, Kwiatki i inne pierdoly juz byly nie raz,cos oryginalnego musze wymyslic i wyjatkowego takze myslalem ze moze ktorys z Was jakos ladnie mowi do swojej :mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
lord5005, Ty suko! Ja moją była notorycznie wkurwiałem, ale nie dlatego się rozstaliśmy. :mrgreen: Zawsze jak się spotykam z dziewczyną jakąś to mam takie debilne teksty, których nie mogę pohamować, po prostu mnie to śmieszy, mówię, żeby mówić, nie po to by ją obrazić. Np. "o jejku, jaki duży cień rzucasz", a dziewczyna w prawdzie jest szczupła, jednakże to działa jak płachta na byka. :lol:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
JOGRR, Też lubię tak mówic :lol: I nie wiem czemu :lol: A dziewczyny nie cierpią takich niemiłych słówek zwłaszcza na temat swojej figury.

lord5005, A musi byc takie hmm... romantyczne ? Jak nie to np. do moich ulubionych należą:

:arrow: klusko ty moja (ale to takie żartobliwe :mrgreen: )
:arrow: smerfetko
:arrow: lalko

I takie tam :P

///BMW

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 1019  Następna