Dzisiaj jest 24 lut 2025, 13:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
lord5005 pisze:
Jak mowicie do dziewczyn bo mi sie juz pomysly koncza,byly Kotki,Serduszka,zabki itakie tam.Cos wyjatkowego mmusi byc :mrgreen:

Świnka paplaninka xD
Świnka Filipińska :D

To takie tam, podsłuchałem pewną parę :D

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja mam problem:P Jak dziewczynie delikatnie zasugerować, że jeżeli wychodzimy gdzieś razem czy to do kina czy na pizze itp to "każdy płaci za siebie". Bo jestem z dziewczyną już prawie miesiąc, spotkań było już sporo, w tym pizza i własnie kino i zawsze ja stawiałem. Ale długo tak nie pociągnę.. wcześniejsze dziewczyny same to proponowały..

Ps. jestem w 100% pewny, że ta dziewczyna nie leci tylko na kase, czyli ta opcja na pewno odpada:)

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Kod:

No wiesz. Możemy iść na pizze, ale nie mam za dużo kasy...

Tytuł:
*

Pojazd:
prezes21, Jak idziecie do kina to powiedz, "nie wiem czy wiesz, ale bilet kosztuje x złotych".:mrgreen: Tak na serio to jest dość trudne, chodzi o to żeby źle tego nie odebrała.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja to mam kurde problem bo chodzę do 3 gim i razem ze mną od zerówki pewna dziewczyna(laska) już od 1 gim mnie pociąga,i powiedziałem sobie że pod koniec 3 coś może z tego by było.Raz na imprezie zatańczyłem to w szkole jak był temat kto był i jak było to mówiła że (a ja tańczyłam z kamilem)tak jak by była zadowolona ,normalnie mnie tak to zamurowało że nie wiedziałem co powiedzieć,ale czasami gdy coś mówię to nawet się na mnie nie popatrzy i czuję się tak jak by mnie olewała a z niej to taka sztuka że inne to bez porównania,fakt nie jeden ma na nią ochotę,ale zastanawiam się codziennie czy mam w ogóle jakieś szanse,próbuję pracować nad sobą(przekleństwa i niektóre słowa wiejskie) uczyć też na 2.Ale wkurza mnie najbardziej jak mnie unika czasami podchodziła i np.rozpinała mi plecak ale to z raz a jak ja robię 1 krok to tak jak by mnie odsuwała,no w sumie w szkole się wstydzi przed koleżankami bo one to może z 1/9mają chłopaka.Na zabawie to zajebiście tańczy w parze i wstydzę się trochę bo dopiero się uczę z siostrą jak obracać i wychodzi to nawet nawet.I po-prostu nie wiem czy czekać do końca roku(wakacji)może wtedy coś wy z tego wyszło?????? :?
P.S A jeżeli chodzi o muzykę to ona lubi to samo co ja (disco polo)

"A jak chcecie usłyszeć radę co do tuningu to nie wyciągniemy więcej niż włożyliśmy a nawet nie wiadomo czy na 0 wyjdziemy i żeby nie było że się więcej przerabia niż jeździ"
Stare czasy Hurricana:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=61722

Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 19:38 przez Kamil103, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
LcD pisze:
Kod:

No wiesz. Możemy iść na pizze, ale nie mam za dużo kasy...

Hahah :D

ja bym proponował pójść i przy płaceniu "jezu... nie zabrałem kasy" i co ona zrobi wtedy.. jak zrobi minę jak z dupy i zapłaci ale każe oddac to znaczy ze chce hajs ;) a jak sie uśmiechnie i zapłaci to jest oki ;) potem zasugeruj oddanie tej kasy i zobacz co i jak :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
KaletKa pisze:
a bym proponował pójść i przy płaceniu "jezu... nie zabrałem kasy" i co ona zrobi wtedy.. jak zrobi minę jak z dupy i zapłaci ale każe oddac to znaczy ze chce hajs ;) a jak sie uśmiechnie i zapłaci to jest oki ;) potem zasugeruj oddanie tej kasy i zobacz co i jak

lub ;
kurde skuter mi nawalił i troche kiepsko jestt z kasa (zlep jakieś ładniejsze zdanie :) )
jak jest ogarniętai jej troche zalezy to zrozumie a jak nie .... do piekła !

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamil103, mam identycznie to samo ...
w szkole podstawowej z taka jedna bylem, wiecie takie chcesz ze mna chodzic - no ok . :D
Pozniej bylo jakies 4/5 lat przerwa i znowu mi sie spodobala. Mysle ze ja tez sie jej podobam bo czasami na lekcji sa takie usmieszki ;p. No ale prawie ze soba nie rozmawiamy od czasu do czasu. Nie wiem co robic ... Moze wy cos zaproponujecie ? xD

Tytuł:
*

Pojazd:
podejdź i zacznij gadać, i tak coraz częściej aż się na nowo rozkocha w Tobie ;)

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda Civic EJ9
cbr pisze:
Kamil103, mam identycznie to samo ...
w szkole podstawowej z taka jedna bylem, wiecie takie chcesz ze mna chodzic - no ok . :D
Pozniej bylo jakies 4/5 lat przerwa i znowu mi sie spodobala. Mysle ze ja tez sie jej podobam bo czasami na lekcji sa takie usmieszki ;p. No ale prawie ze soba nie rozmawiamy od czasu do czasu. Nie wiem co robic ... Moze wy cos zaproponujecie ? xD

Pogadaj z nią, zapytaj czy by nie chciała iść na jakiś spacer albo coś i pogadaj z nią. Wiesz, jak pogadasz z nią tak luźnie to będzie git, a potem możesz przejść do konkretów ;) I zapytaj o co nie co :D Wiec do dzieła, chłopie ^^

Yamaha Aerox
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 06&start=0

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiecie i to jest też dziwne że do innych dziewczyn to normalnie się odzywam wszystko gadam a u niej to porostu mam zablokowany język nie mam jej co powiedzieć sensownego aby czasami coś się najdzie na język :( .Bo tez bardzo nie chce się przy niej zbłaźnić a coś powiem to czasami opowiem wam kawał o blondynkach(bo ona jest blondi) i zawsze coś tam się uśmiechnie :wink:
A i też myślałem żeby ją zaprosić na wesele ma w sierpniu ale też jak będzie sztywno i nie będzie chętna to już wole wziąć sobie brzydszą i na luzie niż sztywno!!!!!
Więc muszę Ją jakoś oswoić a to tylko na imprezie bo inaczej nie da rada bo koleżanki są zazdrosne i dogadują jedna do drugiej wiem jak było z taką koleżanką co miała chłopaka to w szkole jedno i to samo kasia i sebastian,trochę nie mogą wydorośleć!!!!!

"A jak chcecie usłyszeć radę co do tuningu to nie wyciągniemy więcej niż włożyliśmy a nawet nie wiadomo czy na 0 wyjdziemy i żeby nie było że się więcej przerabia niż jeździ"
Stare czasy Hurricana:

Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 21:18 przez Kamil103, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
Kamil103, mam tak samo że z innymi to mogę gadać i gadać a z tą co mi na niej zależy to nie nie mogę bo jak kolega wyżej blokuje mi język
przyłączam się do kolegi wyżej jak temu zaradzić

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ludzie, jakie macie problemy, Kamil103, dawid137137, też tak kiedyś miałem :D , ale to przechodzi, musisz po prostu być sobą, wszytko na luzie, niczego wcześniej nie planuj, samo przyjdzie do głowy.

Yamaha Neos --> MBK Booster --> Derbi Senda--> Sherco HRD --> Yamaha TDR

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może i masz rację bo jak się planuje i nic z tego nie wychodzi.I tego będę się trzymać,zobaczymy na efekty :)

Stare czasy Hurricana:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też tak miałem i czasem mam ale jak zaczynam gadać z nią na luzie to potem idzie już z górki. Czasem o głupocie zaczniemy gadać i już się wkręci. Wczoraj mieliśmy ognisko na dzień dziecka po za miastem 3-4km spacerkiem. W tamtą strony bardziej z kumplami ona z kumpelom, tam normalnie gadaliśmy i w ogóle fajnie było w drodze powrotnej gadałem z nią cały czas szliśmy przed grupą i tak nam się gadało że nie wiadomo kiedy byliśmy w mieście. Próbujcie zagadać o głupotę potem już leci.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia sr r
Słuchajcie.Trzeba to robić umiejętnie.Opowiem na przykładzie mojej klasy.Chodzę do 3 gimnazjum.Jesteśmy bardzo zgraną klasą.Co 2 dzień coś organizujemy .Jak nie ognisko to kino to pizza, spacer, rowery i wiele innych .Np. ostatnio była taka sytuacja że szliśmy sobie nad zalew całą grupką i wszyscy się objęliśmy i tak idziemy.Obok mnie 2 dziewczyny idą.Ja celowo lekko podstawiłem haka jednej.Ona się potknęła ja ją złapałem .Oczywiście przeprosiłem że niby nie chciałem .Ona podziękowała że ją złapałem :cool: i dała mi buziaka :P .Albo idę sobie z kolegą a pomiędzy nami przychodzi jedna koleżanka i się na nas wiesza tak za ramiona.A ja zażartowałem ale ty ciężka jesteś(ona jest bardzo szczupła i zgrabna) .Śmialiśmy się z tego wszyscy i tak szliśmy dalej.Droga była daleka więc rozbolały ją nogi no to zaproponowałem że ją poniosę i tak też było :wink: Teraz z innej beczki.Ostatnio byliśmy na wycieczce klasowej i graliśmy w zbijaka.Ja celowałem w głowy dziewczyn.Trafiłem 2 dziewczyny dosyć mocno w głowę.Jedna z nich kazała sobie wieczorem wymasować głowę a drugą pogłaskałem i dałem jej buziaka.Takich sytuacji jest miliony co dziennie.Rozmawiamy o wszystkim.Całą klasą sobie chodzimy i robimy zdjęcia gdzie popadnie.Jest zawsze fajnie i wszyscy się dobrze bawią.Chodzimy razem na zakupy.Doradzamy sobie.Są również prywatki u koleżanek.Tam też się dużo dzieje.Razem tańczymy.Należy też mówić komplementy,np. ładnie ci w tej fryzurze lub masz piękne oczy (ale to o oczach to gdzieś na osobności w romantycznej atmosferze).Jeszcze powiem że jeśli się nie brzydzicie to,np. kupiłeś sobie loda (jej proponowałeś ale ona nie chciała)no i jesz tego loda i mówisz skoro nie chciałaś loda to spróbuj chociaż co straciłaś a następnie dajesz jej do polizania.To wszystko to są małe gesty które dużo znaczą.

Napisałem tutaj o całej klasie ,ale jeśli ktoś ma problem z 1 dziewczyną i chce ją zdobyć to polecam się na gg.Mogę doradzić.Mam duże doświadczenie z dziewczynami.

Moje gg:10838705

Ostatnio zmieniony 02 cze 2011, 13:37 przez klucha95, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
I to się nazywa forum, motory i laski!!! :mrgreen: Czego chcieć więcej :?: (chyba paliwa po zecie :D )

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
*

Pojazd:
klucha95, hahahahaha rozwaliłeś mnie gościu :mrgreen: :shock: :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Rowan, x2 :P

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
klucha95 pisze:
)no i jesz tego loda i mówisz skoro nie chciałaś loda to spróbuj chociaż co straciłaś

w sensie ze mówisz jej " chcesz oblizac ? " :mrgreen:

klucha95 pisze:
Trafiłem 2 dziewczyny dosyć mocno w głowę

i żadna focha nie za****a ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 1019  Następna