Dzisiaj jest 02 lut 2025, 15:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam, przyjaciel przyprowadził do mnie aprilke która była wcześniej u jakiegoś magika, który to poodłączał wszystkie przewody od gaźnika. Z 4 przewodami od zbiornika poradziłem sobie- ściągnąłem manuala. Mam problem z podcisnieniem a dokładnie z przewodem idącym od gaźnika- nie mam pojęcia gdzie go sie podłącza a bonusowo został mi jeszcze jakiś jeden przewód i zastanawiam się czy oby ten magik, który to wcześniej robił zostawił wszystkie części. czy ktoś posiadający taką aprilkę może mi zrobić zdjęcia przewodów z podciśnieniami albo podrzucić jakiś schemat żebym na spokojnie mógł to zrobić>? z góry dziękuję

PS. w manualu jest jakiś zbiorniczek do którego podłącza się 3 z 4 przewodów idących od zbiornika. Ja go nie mam i podłączyłem te dwa które się schodzą na trójniku do gaźnika a jeden wolny u góry do chwytu powietrza i nie wiem czy dobrze to zrobiłem.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
witam,mialem taki sam problem :) ten na trojniku idzie na sama gore zbiorniczka,potem podcisnienie no a 3 dolny juz do gaznika.Prodlem w godcisnieniu u mnie tkwil ze tez jeden magik zle zalozyl mi zawor paliwa w zbiorniku wez go poglacz odwrotnie niz pokazuja strzalki,u mnie tak wlasnie zrobilem i wszystko chodzi :)

Tytuł:
*

Pojazd:
No właśnie nie ma tego zbiorniczka qwa

dziękuję za odpowiedź:)

Tytuł:
*

Pojazd:
Właśnie przyszedł mi zbiorniczek. Podłączyłem wszystko jak w manualu a skuter nie chce wchodzić na obroty. Dopiero jak mu dmuchnę w ten przewód z drugiej strony gaźnika (ten od ssania?) dopiero wchodzi na obroty. Czy ktoś ie jaka może byc przyczyna?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]