Dzisiaj jest 24 lut 2025, 22:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E61
Dobra fajnie fajnie, ale nie zapominajcie o czym jest ten temat ...

REGULAMIN FORUM ---> viewtopic.php?t=3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
JaJeCkO, i to jest paranoja właśnie, że dzieci 10 letnie palą itp. mało tego z badań wynika że co 3 nastolatek w wieku 13 lat uprawiał seks.
14 lat i pali i co... jakoś mnie to nie rusza, bo niestety taka jest dzisiejsza rzeczywistość, mój kumpel też jarał w gimnazjum, ale przyszedł czas liceum i zrozumiał, że to głupie, i jedynie czasami raz na 2-3 mieś kupi paczke fajek ale to ze względy chęci spróbowania czegoś nowego np. Black devile itp. wynalazki.

Co od tematu ogólnie to odnoszę wrażenie że częśc problemów jest związana z postępem technologicznym. Kurcze wszyscy by to najlepiej przez fejsa albo gorzej NK załatwiali, moim zdaniem nie na tym to polega, ale najgorsze, że to nie wina szukających ale także tych które poszukujemy.
Piszę ostatnio z kumpelą z klasy byłej tak ogólnie i temat doszedł do tego że stwierdziłem, że chore jest to, że wiele osób które utrzymywało kontakty i widzi się codziennie w szkole gada tylko przez gg, no w sumie przyznała mi rację i w zasadzie wszyscy to wiedzą ale nikt z tym niczego nie zrobi. Nie wiem jak wy ale ja bardziej w kwestii poszukiwania skupił bym się na domówce u kumpla nie wiem ognisku itp.

PS.
Możecie teraz na mnie najeżdżać ale taka jest prawda aha i dodam że nie mam dziewczyny ale na fejsie szukać jej na pewno nie będę.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Co od tematu ogólnie to odnoszę wrażenie że częśc problemów jest związana z postępem technologicznym. Kurcze wszyscy by to najlepiej przez fejsa albo gorzej NK załatwiali, moim zdaniem nie na tym to polega, ale najgorsze, że to nie wina szukających ale także tych które poszukujemy.

jeśli to miało być do mnie to się mylisz ja nikogo nie szukałem ani na fejsie ani na nk ani na gg...po prostu kiedyś do niej zagadałem na ognisku i tyle...i nadal nie rozumiem czemu mi to pisała na gg jakby nie mogła prosto w oczy powiedzieć...

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.
Malina niech Ci ziemia lekką będzie.[*] LWG

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 20:04 przez Ray45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Dobrze prawisz co do tego spotykania się poza domem. Ja tam wole wyjśc sobie na dwór z kumplami , koleżankami z klasy niż ciągle siedzieć na gg. A tu jakiegos=ś browarka sie walnie a tu kolega czymś poczęstuje..., Pogadamy sobie troche

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 20:03 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
Ray45 pisze:
Cytat:
PS.
Możecie teraz na mnie najeżdżać ale taka jest prawda aha i dodam że nie mam dziewczyny ale na fejsie szukać jej na pewno nie będę.

jeśli to miało być do mnie to się mylisz ja nikogo nie szukałem ani na fejsie ani na nk ani na gg...po prostu kiedyś do niej zagadałem na ognisku i tyle...i nadal nie rozumiem czemu mi to pisała na gg jakby nie mogła prosto w oczy powiedzieć...

może bała się twojej reakcji jak to przyjmiesz do zrozumienia

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Ray45 pisze:
.i nadal nie rozumiem czemu mi to pisała na gg jakby nie mogła prosto w oczy powiedzieć...

Dużo osób zrywa przez gg i sms.Boją się tego powiedzieć wprost...boją się reakcji drugiej osoby...

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, Oj nie rozumiesz chyba dziewczyn . One poprostu robią takie sprawdziany, czy nadal będziesz o nią walczył czy coś takiego , Wiem bo kumpel tak miał . Dobrze że ja nigdy tak nie miałem

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
ziolas94 pisze:
paranoja
ziolas94 pisze:
wynika że co 3 nastolatek w wieku 13 lat uprawiał seks.

ja mam 18 i nic .... PARANOJA !! :mrgreen:

ziolas94 pisze:

nie będę, bo sie z tobą zgadzam

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 20:06 przez JaJeCkO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57 pisze:
Dużo osób zrywa przez gg i sms.Boją się tego powiedzieć wprost...boją się reakcji drugiej osoby...

jakby mi na kimś zależało to powiedziałbym drugiej osobie prosto w oczy a jak bym kogoś olewał to i nawet przez gg bym jej napisał...że mi nie zależy itp.

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, nie do Ciebie, napisałem, że ogólnie.
Do Ciebie nie ale do twojej dziewczyny (byłej?) już tak bo to chore jest.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94 pisze:
Do Ciebie nie ale do twojej dziewczyny (byłej?) już tak bo to chore jest.

wiem mnie mniej bolałoby serce gdyby powiedziała mi to w oczy niż na gg bo dla mnie to świadczyło o jej całkowitej olewce...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 20:12 przez Ray45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Krótko mówiąc ,ciężko powiedzieć...ale media powoli doprowadzają do,że tak powiem totalnego prostactwa ludzi.Ludzie zapoznają się na gg,zrywają przez gg.Ile osób robi kretyńskie zdjęcia aby zaistnieć...ile to osób się szczyci ilością wirtualnych znajomych na nk z których 90 % nawet nie zna.Albo chociażby rozmowa dzisiejszego społeczeństwa:
-Co tam?
-Nic ciekawego.
-Aha
Minęło 20 min...
-Co tam?
-No nic a co ma być?
-No nie wiem..
Po paru minutach znowu tępe "co tam" ...krótko mówiąc prostactwo się szerzy poprzez internet.

Znam pełno dziewczyn w wieku 15-16 lat..większość z nich Pali i pije...nie dość tego rozmowa z nimi nie przynosi żadnego rezultatu ,bo zyją tylko hasłem Cały świat powinien patrzeć na mnie z podziwem i każde słowo co powiesz krytykują...
A najlepsze są te które od lat posiadają Photoblog...Znam taką 15-latkę co mieszka we wsi mającej 1 000 mieszkańców.Nigdzie nie jeździ.Ale znajomych na Photoblogu ma aż 16 stron ..Mieszka w Wielkopolsce a połowa osób to Kujawsko Pomorskie,Mazowieckie,Podkarpackie itp.. :/

Duzo zalezy też od towarzystwa w jakie się wpadnie...znam dziewczynę która wyróżniała się bardzo...lecz gdy wpadła w towarzystwo to teraz tylko pisze ,że ma na każdego Wyjeb.... ,nie mówiąc już ,że pije i pali a ma ile Uwaga? 14 lat...

Nie musicie tego czytać co nabazgroliłem

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57 pisze:
Duzo zalezy też od towarzystwa w jakie się wpadnie...znam dziewczynę która wyróżniała się bardzo...lecz gdy wpadła w towarzystwo to teraz tylko pisze ,że ma na każdego Wyjeb.... ,nie mówiąc już ,że pije i pali a ma ile Uwaga? 14 lat...

wiem coś o tym miałem koleżankę o rok starszą ode mnie,i diametralnie się zmieniła włosy przefarbowała na czarno a miała blond zaczęła palić pić i kto wie co jeszcze...kiedyś to z nią na luzie gadałem a teraz to nawet nie mówimy sobie cześć...

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, nie wiem nie byłej w sytuacji jak twoja ale popieram, podejrzewam, że jak białogłowa by mi napisała na gg to mój smutek potęgowało by to że bym myślał że jestem dla niej nikim, że nawet mi tego prosto w oczy nie powiedziała. (sorry wiem, że to dołujące)
Ale z drugiej strony próbuję ją zrozumieć, może myślała że tak będzie Cię mniej bolało? nie wiem,
W takich sytuacjach zazwyczaj wychodzi odwrotnie niż chcemy,

Nie łam się, i napewno nie pij bo to nie pomaga, nie próbuj też na siłe znaleźć drugiej bo możesz ją skrzywdzić, i będzie się czuła jako lekarstwo na depreche co może spowodować to że bardzo ją to zaboli a ty poczujesz się jeszcze gorzej bo zdasz sobie sprawę, że kogoś skrzywdziłeś.

Ale też nie szufladkujmy, że jak pije i pali to ma siano w głowie, moja koleżanka z klasy pali, pije okazyjnie jak jest jakiś melanż, a jest moim zdaniem poukładana, fakt szkoła średnia to też trochę inaczej niz gimnazjum i 17 lat to nie 14.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 20:22 przez ziolas94, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Nie łam się, i napewno nie pij bo to nie pomaga, nie próbuj też na siłe znaleźć drugiej bo możesz ją skrzywdzić, i będzie się czuła jako lekarstwo na depreche co może spowodować to że bardzo ją to zaboli a ty poczujesz się jeszcze gorzej bo zdasz sobie sprawę, że kogoś skrzywdziłeś.

na razie nie mam zamiaru nikogo szukać wolę sobie pojechać na staw pogadać z paroma dziewczynami niż wiązać na dłuższy związek bo teraz wiem co znaczy stracić bliską Ci osobę...pić nie będę bo kumple kasy nie mają i nikt nie ma jak zorganizować(brak zaplecza)
Jutro z nią pogadam zobaczę czy coś z tego wyniknie czy może nie

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, Jak chcesz o niej zapomnieć to znajdź sobie robote , ja np. jak byłem zdołowany to poszedłem do taty do firmy i pracowałem do późna. Nie dość że zapomniałem o całej sytuacji to i jeszcze sobie zarobiłem na paliwo,części

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Blackout pisze:
Ray45, Jak chcesz o niej zapomnieć to znajdź sobie robote , ja np. jak byłem zdołowany to poszedłem do taty do firmy i pracowałem do późna. Nie dość że zapomniałem o całej sytuacji to i jeszcze sobie zarobiłem na paliwo,części

hehe pomyślę o tym mam zamiar jechać z kolegami nad staw w sobotę i może zapomnę o niej,teraz zostaje mi tylko jeżdżenie na skucie trochę się wtedy uspokajam....

Obrazek

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Zazwyczaj jest to najgorsze,że dziewczyna rzuci i ma to gdzieś a my zawsze podnosimy się z Ziemi z miesiąc czasu,a ją to wali.Trzeba po prostu podchodzić do tego pół na pół.Czyli nie zakochiwać się na dobre,tylko podchodzić do tego na luzie.Najgorsze są długie związki,bo po zerwaniu tej drugiej osoby brakuje,są dni,że nie mamy się do kogo odezwać (bo jej nie ma) itp.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mate57, czytam twoje wypowiedzi i bardzo mądrze mówisz. Chociaż nie miałem dziewczyny, to zgadzam się z twoimi opiniami.

Ray45, mówiłeś że pogadasz z nią przed szkołą, więc może coś z tego będzie? Może tak jak pisała była zdenerwowana (okres;D czy coś ) i ją trochę poniosło, a biorąc pod uwagę to że pisałeś że była u koleżanki, to może pod presją jakąś , lub koleżanka jej coś nagadała i od niej to napisała.

Nie wiem, tak jak wyżej kolega ziolas94, próbuję ją zrozumieć.

PS.

Nie napinajcie jak coś źle napisałem, lub zrozumiałem. :roll:

Wolę niech mnie 12 sądzi, niż 6 niesie.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Mate57 pisze:
Najgorsze są długie związki,bo po zerwaniu tej drugiej osoby brakuje,są dni,że nie mamy się do kogo odezwać (bo jej nie ma) itp.

No i przede wszystkim boli też to ile czasu poszło w piz** :/

///BMW

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1019  Następna