Dzisiaj jest 25 lut 2025, 0:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A więc czytając wasze posty Twierdzę że w tym wieku(czyli 14-18 Lat) Prawie podkreślam to,że to dziewczyny jako pierwsze zrywają a my się przez to wkurwiamy bo jest pięknie niby dążymy do Happy End a tu bach.Ale myślę że to też się tyczy jako pierwszą dziewczynę przejście z takiej szkoły do po-ważności i wtedy dziewczyny po pewnym czasie, chcą spróbować jak to by było z innym ale myślę że to im z czasem minie.I najlepiej jest CHYBA jak się za bardzo nie angażujemy tylko na spokojnie też zastanawiam się nad dziewczyną z którą chodzę do szkoły czy zaczynać zarywać chociaż próbuję bo jest najładniejsza z klasy czytając str.111 wiedzą o co Kaman.Raz kumpel mi powiedział że ona bardzo nie chcę chodzić bo wielu próbowało ale czasami myślę że miałbym szanse bo są sytuację że podchodzi do mnie i zaczepia za plecak i wtedy się poważnie zastanawiam czy mam szanse bo chciałbym pójść z nią na wesele ale to też nie pewne jak było by sztywno a tak to powoli chciałbym ją do siebie przyciągnąć mam czas do końca roku no i jedynie na ogniskach planuję nie pić bo ostatnio się trochę zbłaźniłem.Bo jak ZAUWAŻYŁEM gdy zacząłem się uspokajać w klasie(jak coś to zachowanie poprawne) to nawet inne dziewczyny tak jak by do mnie bo dużo do mnie zaczynają gadać a nigdy się tak nie zdażało,więc myślę że idę w dobrym kierunku.I jak narazie to nie mam innej na oku narazie to ta jedyna mi w głowie siedzi przez co nie mogę iść spać.No ale KONIEC tego mojego zanudzania. :roll:

"A jak chcecie usłyszeć radę co do tuningu to nie wyciągniemy więcej niż włożyliśmy a nawet nie wiadomo czy na 0 wyjdziemy i żeby nie było że się więcej przerabia niż jeździ"
Stare czasy Hurricana:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=61722

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Macie problemy, rozumiem przywiązanie etc. ale ludzie, takich sytuacji jak rozstania jeszcze bardzo bardzo wiele przed wami, a wy w wieku 14 lat robicie problem, jakbyś z nią spędził pół życia, zostawiłaby Cię z długami, gromadką dzieci i s*********, a w dodatku byłbyś bez roboty. Sorry, za brak cenzury, ale nic mnie tak nie wkurwia jak użalanie się nad sobą, wiem, każdy ma gorsze dni, ale nie przesadzajcie, z resztą w tym wieku, jak mogłeś kochać laskę w wieku 14lat ? Sam mam prawie 16ście, ale nie dopisuję przy każdym poście, że za dwa miech mam 17stkę. Sam ze swoją byłem pół roku, rozstaliśmy się bo chciałem, jeden dzień był trudny, a potem życie zaczęło się toczyć dalej. A tutaj połowa osób rozczula, bo przywiązanie, utrata kogoś bliskiego, sorry za szczerość, ale nie lubię owijać. :mrgreen: Tak, zaraz mi odpiszecie, że każdy z was jest inny etc. Chcesz się iść najebać to idź, bo Cię laska rzuciła, przynajmniej masz powód. Co do palenia papierosów, to aż szkoda gadać, ludzie kochani, lans w gimanzjum to podstawa, bo on pali papierosy, szkoda *****, że przy 30stce będzie zdychać. :) Jeszcze raz przeproszę za brak cenzury, a tym samym podziękuję za warna ;*

Użytkownik otrzymał ostrzeżenie !
Jurek

Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 13:09 przez JOGRR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Speedfight,Ibiza
JOGRR,
Cytuj:
Jeszcze raz przeproszę za brak cenzury, a tym samym podziękuję za warna ;*

Kiedyś musi być ten pierwszy :)

Sam się użalałem nad sobą i g*wno z tego miałem . Albo gadasz jej co Ci na sercu leży albo adios. Całe życie przed wami , po co się załamywać jedną laską ... mało ich ?!

Obrazek

SPRZEDAM SPEEDFIGHTA !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tego kwiatu jest pół światu :D

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Blackout, a 3/4 hoooja warte..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Blackout, Może i tak ale to nie to samo. :/
piotrek1993, \Dobrze powiedziane :)
A posłuchajcie sobie Disco polo ale te nowe typu Boys,Mirage,Effekt,Time.Itp.I tam jest prawda o życiu o wzlotach i upadkach.
P.S Dla nie których to pewnie wiocha i tylko wieśniaki słuchają takiej muzy ale nie jeden tak mówił i się przy tym bawił i zaczął słuchać.Tak dla przykładu Cała prawda:
http://www.youtube.com/watch?v=O-winaG6NYA

"A jak chcecie usłyszeć radę co do tuningu to nie wyciągniemy więcej niż włożyliśmy a nawet nie wiadomo czy na 0 wyjdziemy i żeby nie było że się więcej przerabia niż jeździ"
Stare czasy Hurricana:
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=61722

Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 21:54 przez Kamil103, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
piotrek1993, 3/4 albo i więcej :D

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
JOGRR,

Pomyśl chłopie,że nie każdy ma taką samą psychikę.Jeden to oleje,a drugiego to będzie boleć i będzie szukał w innych wsparcie również na forum.Nie każdy ma w domu wsparcie,są osoby,które każdy problem muszą rozwiązywać same.Więc jak się nazbiera to w tedy tak jest,że człowiek nie wytrzymuje..

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
**

Pojazd:
Teraz potrzebuję waszej pomocy. Moja dobra koleżanka/przyjaciółka zaczęła palić przez złe towarzystwo i ja oczywiście muszę jej to wybić z głowy, już na każdym kroku po niej jezdze, ale może jeszcze jakieś pomysły podsuniecie?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
LcD, najlepszym sposobem na rzucanie palenie jest jedzenie orzeszków lub łuszczenie pestek gdy chcę się zapalić.. dla mojej babci która paliła 29 lat to pomogło :D sam rozkminiłem ten patent z orzeszkami, a kumpela z pestkami ;) trzeba tylko po prostu chcieć z tym skończyć, zobaczyć wady i mięć coś do jedzenia pod ręką żeby zając usta ;) powiedź, że jak będzie palić to żaden chłopak się z nią nie przeliże i tyle ;d bo będzie śmierdzieć :D

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Raczej na pewno bym dostał wpierdol bo koleś jest od mnie 2 albo 3 lata starszy i chodzi do mojej szkoły... Co myślicie żeby jej powiedzieć ? Jak coś to pisałem 2-4 strony temu.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
0wen, żeby się wąchała i nie robiła więcej takich akcji, bo przez takie coś to może tylko ranić i nic więcej. Powiedz, żeby wracała do swego chłopaka i z nim żyła długo i szczęśliwie, bo jej nie wierzysz, że będzie wierna wobec Ciebie. Tyle w temacie ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak a jak zrobić to łagodniej ? Bo nie jest tak że wcale na niej mi nie zależy, nie chciałbym jej ranić za bardzo.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
0wen, ona Ciebie bardziej zraniła tym, że do tego doprowadziła, bo narobiła Ci nadziei, a Ty nic nie możesz robić.. łagodniej? niech się nauczy, że tak się nie robi, jest niewierna, a z takimi trzeba ostro :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
siemka chlopaki:D ostatnio poznalem fajna dziewczyne przez kolege tydzien temu. Mam wesele za 3 tyg. I chce ja zaprosic ale prawie jej nie znam. Kak ja zaprosic i takie tam?

Drag set : ***

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
xEEzo, mam blisko do Ciebie to mogę to załatwić za Ciebie ;D zaproszę ja za Ciebie prosto z mostu i tyle :d aby poważna była i poważnie do tego podejść ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scythe, Nie jestem aż tak wrażliwy. Mi się to podobało bo było spontaniczne i przyzwyczaiłem się bo zazwyczaj trafiam na zajęte. Po może jej powiem że nie chce psuć jej związku o ile już tego nie zrobiłem i czułbym się źle gdyby miała być z mną a z nim zerwać.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scythe, haha ;d OKKK :D Wpadaj :D

Drag set : ***

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
LcD,
bedzie miała brzdkie paznokcie zęby etc. i zjebie sobie cere przez ten syf

0wen pisze:
nie chciałbym jej ranić za bardzo.

zostawiła cie i jej nie chcesz ranic ?( no chyba ze miała powód )

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
xEEzo, w niedzielę będę w Białymstoku ;) więc możesz mnie z nią ustawić :D
JaJeCkO, z 0wenem chodziło o to, że ona go poderwała na wycieczce, a ma chłopaka ;) i on chce jakoś jej uświadomić, że źle zrobiła :) jak się mylę to poprawić :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 1019  Następna