Dzisiaj jest 25 lut 2025, 10:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
vominona, Nie no gdzie tam od razu obrazić. :mrgreen:

Rozumiem, społeczność mielocha. Ja sam sprzedałem kilkanaście części wart kilkaset złotych w ostatnim czasie, tylko jeden z klientów chciał przez allegro.pl . To chore, gdzie wysyłałem paczki po 100, 200 zł itd. i nie brali przez allegro, bo jestem z "mielocha". Wpłacali na konto, a dopiero potem wysyłka. Rozumiem, jakieś pojedyncze rzeczy typu sprężynki, części z gaźnika itp, ale gaźnik, wydech? Mi to na rękę, bo nie muszę się bawić w wystawianie i opłacanie allegro, ale nie każdy będzie tak słowny jak ja. Przeważnie pisałem, już po wysyłce, żeby tak więcej nie robić.

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja JP nie jestem ale sprawa już była na policji teraz trzeba to odwołać. Frajerstwo wiąże się ze "sprzedaniem" na POLICJE a ten człowiek nic nam nie zrobił. Tak to widzę. Gdybym mieszkał bliżej to nie pomyślałbym żeby iść z tym na policje tylko podjechałbym do niego. Frajerem jest ten kto działa po stronie takiego oszusta i idzie z tym na policje. Albo zeznaje na czyjąś niekorzyść. Ja jestem poszkodowany nie znam tego człowieka ani nic. Oszukał mnie na najgorszy możliwy sposób przez internet więc ja zrobiłem to co mogłem. Akurat skończyło się to tak jak skończyło. Frajerem nie jestem a JP nie jestem. Sądzę, że są psy i policjanci. Przekupni i uczciwy, dobry i zły ;P sami wiecie...

maciekrox Sądzę, że jesteś jego przyjacielem Obrazek

JawoR Ludzie Ci ufają bo masz dużo postów i działasz na forum ;) Ja wpadłem bo nie sprawdziłem nic... Ogólnie nie polecam :D

AREA 51 <3

Ostatnio zmieniony 07 cze 2011, 14:33 przez vominona, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
vominona, przepraszam cie za tą sytuację pomyliłem paczki 1 była od taty z łożyskami a druga z wariatorem i je pomyliłem ale już wszystko jest ok dogadałem się vominona, ale przepraszam też za to że wario ni pasuje kupiłam go do p/g ale nie pasował pomyślałem że to do minarelli sprawdzałem go i wydawał się mi najbardziej podobny do minarelli jeszcze raz przepraszam

Zobacz moją gilere stalker
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=97036

Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 17:57 przez fazan, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4