Dzisiaj jest 25 lut 2025, 11:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
SIema ! Jest problem ze starymi może mi podsuniecie jakas taktyke . Brakuje mi do prawa jazdy jakies pol roku w marcu przyszłego orku bede robił . Jeżdze dobrze i chciałbym sobie już teraz kupić samochod malucha albo coś takiego . Problem w tym że stasrzy się nie zgadzają bo mieszkam w miescie i jazda maluchem to wstyd na całe soiedle :;/ Co robić ? Bo mówią ze dopiero jak prawko zrobie a jazda na 2t 50ccm 6 biegów nie wystarcza mi tym bardziej ze nadchodza wakacje ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
naucz się pisać

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
uszanuj ich decyzje.. mieszkam na wsi i terz mi nie pozwalaja..na wszystko bedzie czas

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
dziwisz sie ze sie nie zgodzili ?
jak cie zlapia tym maluchem to oni beda miec przypal i pukt karne tez na nich pojda,
moze jak bys mieszkal na wsi to by jakos przeszlo ile ci jedzie ta twoja 50ccm?
napewno osiagi sa porownywalne do maluch tam prz predkosci 80 wszystko lata i drze sie na 3km wiec ppieram twoich rodzicow

Sprzedam Matrixa na części.
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64110

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Również uważam że powinieneś uszanować ich decyzje. Gdyby Cię złapali to Twoi rodzice by mieli problemy.

"Jeżdze dobrze" - Ile w swoim życiu jeździłeś...? To że czasem gdzieś się przejechałeś i nie przytarłeś albo co gorsza nie rozbiłeś się to nie oznacza że jeździsz dobrze...

Tytuł:
*

Pojazd:
No wlasnie nie wiem czy problemy mam juz 17 na karku wiec tylko mandat 500zł i ktos musi przyjechac po ten samochod zle mowie ? Co do tej 50ccm to rs 50 co z tego jak po rem,eoncie idzie mi max 80km/h ? a z górki jak złapałem 90 to myslalem ze sie rozpadnie pozatym samochod to samochod za kolnierz nie kapie i jezdze 4 pory roku na okraglo .

Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 15:21 przez Kamilek8894, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak i przez sąd mogą Cię postawić :) i do poprawczaka :D ja bym poczekał ten rok...Pozdro

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.
Malina niech Ci ziemia lekką będzie.[*] LWG

Tytuł:
*

Pojazd:
No tak ale nie chodzi mi zebym normalnie jezdzil tylko od czaasu do czasu tam bocznymi poumykał a tak bym dbał i sie doskonalił to to głupi pomysl nie jest ?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamilek8894 pisze:
No tak ale nie chodzi mi zebym normalnie jezdzil tylko od czaasu do czasu tam bocznymi poumykał a tak bym dbał i sie doskonalił to to głupi pomysl nie jest ?

tylko gdzie ty w mieście boczne ulice znajdziesz?wszędzie policja jeździ ostatnio byłem u kumpla na ogródkach to mnie zatrzymali i sprawdzali skuter....na wsi to co innego jedziesz po polnych drogach po lesie to na pewno ich tam nie ma a tak jak Cię złapią to kicha i jestem tego samego zdania co twoi rodzice.

edit

i naucz się pisać po polsku.

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.
Malina niech Ci ziemia lekką będzie.[*] LWG

Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 15:27 przez Ray45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamilek8894, nie wiem czy wiesz ale jak cię złapią to sąd może ci zabronić zdawania egzaminu przez kilka lat:D więc poczekaj te kilka miesięcy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
Poczekaj lepiej bo Ci jeszcze odroczą i dopiero będziesz płakał wtedy :D

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 15:43 przez Crazy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A nie możesz potajemnie od rodziców brać samochód?? Wiem ze głupie ale mój kumpel tak jeżdzi jego starsi wracają o 16, I czasami sobi zrobi waksy to wskakuje do fury i pomyka troche. Ostatnio Jeździł BMW ojca ale teraz matiz jego matki stoi to teraz matizem jeździ :P Tłumacze mu że jak go złapią to będzie miał przesrane a on i tak swoje... :roll: Kiedyś mnie odwiózł pod chate , 120km\h w teranie zabudowanym..., Pojeb że szok :shock: Czasami do szkoły przyjerzdża matizem...

Podsunołem ci pomysł ale nie korzystaj z niego..., tylko kłopotów sobie narobisz
A kumpel ma 16 lat tyle co ja chodze z nim do klasy

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 15:47 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
za jazde 125 bez kat A1 prawko mozna zdac po 24roku zycia
wiec domysl sie jak ile dostaniesz za auto. Nie wiem jak twoi rodzice ale ja bym cie rozkwasil tym twiom maluchem na ulicy jak bym sie dowiedzial ze pojechales gdzies bez prwka w dodatku cie zlapali i dostales mandat :]
po za tym nie rozumiem wogle po co robisz ten temat, skoro wszyscy ciagle ci to odradzaja a ty dalej mowisz ze zrobisz dobrze, ogarnij sie troche
jak ci ta rs nie psauje to kup sobie hulajnoge

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wzoru, Chryste Panie .. Weź wyjdź i się nie wypowiadaj skoro czegoś nie wiesz i nie wprowadzaj ludzi w błąd . Już od roku nie odraczają egzaminów do 24 roku. Za jazde 125 i autem bez uprawnien są takie same konsekwencje .Od kiedy na rodziców przechodzą punkty? :lol: I to Ty się ogarnij i poczytaj trochę z całym szacunkiem PAJACU.... :|
JEŚLI GÓWNO WIESZ TO NIE PISZ I NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁĄD!!!

Ray45, Poprawczak za jazde bez prawka? :lol: Nowe przepisy wprowadzacie. :lol: :lol:

Za jazde bez prawka jest 500zł, bo jak można się domyślić ukończyłeś 17 lat więc normalnie karany mandatem jesteś.

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=809767 <----- APCIA RS 125 <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1330010#1330010 Can-am 800

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
To już kupa nie forum pełno chamstwa tutaj co temat to jakaś spina . Atmosfera cały czas napieta :| Aż nie miło czytać te wszystkie tematy

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Crazy pisze:
Poczekaj lepiej bo Ci jeszcze odroczą

DabekGK pisze:
"Jeżdze dobrze" - Ile w swoim życiu jeździłeś...? To że czasem gdzieś się przejechałeś i nie przytarłeś albo co gorsza nie rozbiłeś się to nie oznacza że jeździsz dobrze...

2x. i zero innych wyjaśnień.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Za jazde bez prawka 500zł i sąd często. I nawet jak byś jechał tym maluchem przepisowo i ktoś by wjechał w Ciebie to wtedy Twoja winna jest i Ty płacisz za naprawę swoją i jego... nawet jak byś jechał 50hm/h a ktoś w mieście 200km/h wjedzie Ci w dupe to Twoja wina bo bez prawka jesteś ;)
Popieram że rodzicie nie pozwalają bo to głupota... A poza tym to co drugi młody kierowca co dopiero odbierze prawko jest już najlepszym kierowcą i ogólnie Kubica&Hołowczyc w jednej osobie ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miki1996, sam jestes pajac ostanio kumpel mial miec przypal o takie cos
poza tym na kogos to zarejsotrwoane musi byc i mandat dostaje tez wlascicel jezli osoba nie ma prawka, z calym szcunkiem Pajacu :roll:
Michalak pisze:
To już kupa nie forum pełno chamstwa tutaj co temat to jakaś spina . Atmosfera cały czas napieta :| Aż nie miło czytać te wszystkie tematy

x2

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wzoru pisze:
Miki1996, sam jestes pajac ostanio kumpel mial miec przypal o takie cos
poza tym na kogos to zarejsotrwoane musi byc i mandat dostaje tez wlascicel jezli osoba nie ma prawka, z calym szcunkiem Pajacu :roll:
Michalak pisze:

x2

Ale głupoty opowiadasz. :lol: Tak zapłacić musi właściciel jak go na radar wezmą. A akurat w tym temacie to widze kupsko wiesz... Kolega miał mieć przypał? I z tego wywnioskowałeś swoje nowe podstawy karno prawne?

Niestety ja 24 czerwca mam sprawe za jazde bez prawka i dowiedziałem się jakie są konsekwencje w różnych sytuacjach z różnych możliwych i DOBRYCH zródeł.
Bo jak widać na forum można się przejechać. Wejdą tacy których koledzy PRAWIE mieli przypał i prawią farmazony ..

A co do atmosfery to sam ją wprowadziłeś przed moimi postami kierując komentarze do autora typu "kup sobie hulajnoge" ..

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=809767 <----- APCIA RS 125 <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1330010#1330010 Can-am 800

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Ja tez to odradzam. Ostatnio z kumplami tez byla przygoda. Jednego kolegi starsi pojechali do Warszawy i zostawili opla astre ta starsza :) I my w 4 ja podprowadzilismy :) Kolega kierowal. Nie mial dokumentow, prawka tym bardziej (14-15 lat), ale piwo kupic kupi bo go za 18 biora :) No i jezdzilismy, jeden kolega, taki oszolom maly rzucil lalka w dziecko :O Na szczescie nie trafil. Na wylotowce z miasta jechalismy 145 i nagle za nami sygnaly :O ten sam co lalka rzucil glowe przez okno wyjal ( wyglada jak dzieciak) i juz cos bylo podejrzane. Zatrzymal nas policjant. Pyta o dokumenty i prawko a kolega mowie ze nie ma. Musielismy podac swoje dane, policjant zadzwonil po ojca kolegi i musieli odholowac auto do odmu a nas policjant domu porozwozil. I efekt byl taki ze kolega mial miec sprawe w sadzie za jazde bez uprawnien, ale obylo sie bez tego bo sa inne metody :) (4k i Soplica z zestawem smakowym + szklanka) i po wystepku. Wiec ja nie radze, sam sie do tego dokladalem, poza tym co by bylo jak bys jeszcze wypadek spowodowal :)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna