Dzisiaj jest 25 lut 2025, 10:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj po wróceniu do domu z melanżu , gdy chciałem wyjść z kolegą na miasto złapała nas policja. Podjechali lodówą i bez wylegitymowania się zapytali jak się nazywamy i dokąd idziemy. Odpowiedzieliśmy ,że idziemy do domu. Funkcjonariusz powiedział ,że wyglądamy podejrzanie i muszą się nam przyjrzeć. Sprawdził nas alkomatem(chociaż nie miał takiego prawa skoro jesteśmy niepełnoletni) Wykazało ,że jesteśmy pod wpływem alkoholu.Oczywiście przyznaliśmy się ,przeprosiliśmy itd.Jeden policjant był spoko (ten który badał nas alkomatem) ,a drugi był wredny (o którym bd zaraz mowa). Ten wredny policjant przeszukał nas - nic nie znalazł i czytał moje smsy(chociaż też nie miał prawa).Ale groził nam ,żę będzie pismo do szkoły , mandat dla rodziców 500 zł i sprawa w sądzie za alkohol. Spisali nas. Mną się zajął ten spoko koleś a kolegą ten wredny. Ja namówiłem funkcjonariusza ,że to się nie powtórzy ,że przepraszamy ,że chcieliśmy tylko spróbować alkoholu :D no i w końcu mnie puścił. Kolega jeszcze coś gadał z drugim gliniarzem i też go puścił. I tu pojawia się moje pytanie czy mogę się spodziewać pisma do szkoły , mandatu i sprawy w sądzie ? Nic nie podpisywałem. Rodzice nie zostali powiadomieni. Policjanci popełnili kilka błędów (nie przedstawili się , badali alkomatem i przeszukiwali bez obecności rodzica , czytali smsy) . W dodatku odzywali się do nas bardzo wulgarnie typu "xxx(moje nazwisko) jeszcze raz cie zobaczę to Ci wypier..."

Z góry dzięki , pozdro :D

[center]
Obrazek[/center]

Ostatnio zmieniony 18 cze 2011, 19:44 przez DzZz!ad-oo, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Nic Ci nie zrobią, miałem taką sytuacje.

pitbullek6 pisze:
paczałem

Runner :D

Tytuł:

Pojazd:
Miałem podobną też przeklinał straszył sądem chciał użyć pały a na koniec do mnie pokaż tel (chodziło mu czy nie nagrywam xD)

I puścił do domu :D

Edit: Ale byłem trzezwy chodziło o coś zupełnie innego

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Ostatnio zmieniony 18 cze 2011, 19:56 przez przemek.99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Heh, co się dygasz, jak sprawę Tb założą to dostaniesz pouczenie i zapłacisz hajs za to że się naje******... Około 120 zł. Nie mają prawa cię przeszukiwać, spr. tel(jedynie czy nie kradziony), muszą się przedstawić. Jeśli pójdzie sprawa do sądu to złóż zażalenie o to - niech nie czują się bezkarni. Poczytaj sobie rozdział o prawach policjanta w zielonej teczce wolnych konopi. Może sprawa inna, ale w razie przypału coś pomorze. A w szkole wielkiej afery o to nie robią....

Jak to ktoś kiedyś dobrze powiedział:

"Maszyna pionowego startu i lądowania"

KUPIĘ YASUNI R DO AEROXA ;]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeśli chcesz pisać skargę czy coś to masz lipe nie masz nr odznaki nic.
Pewnie ktoś im zwiał i się na was zaczęli wytrząsać. Nic nie przyjdzie nic nie będzie żadnego przypału w szkole czy sądu.

A i wbrew temu co napisał kolega za chodzenie pod wpływem nie ma mandatu. Albo niech kolega wyżej sformułuje poprawnie swoją myśl.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 cze 2011, 20:15 przez br3w, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Daj link do tej teczki wolnych konopi chętnie poczytam. br3w, jak jesteś nieletni to za chodzenie masz sprawę "miszczu", za posiadanie nic nie masz. Możesz nieść 250 flaszek i nic Ci nie mogą zrobić.

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nic ci nie zrobia miałem sytuacje inną niż piszesz nie związaną z alkocholem ale jechałem sobie z kolega bez kasków :D i podjechal radiowóz spisali itd i prosiilem zęby nie zgłaszał przez cb tam na policje a on zgłosił i powiedział mi zę mandat mi wlepi 500zł i już do końca życia zapamietam ze bez kasków sie nie jeździ i jeszcze miał do szkoły isc z tym i nic nie było .. Nic ci nie mogą zrobic tylko strasza ;/

https://www.facebook.com/KrzysztofZielaskiewiczStunt4t

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
Nie drażnij psa, bo ugryzie .. Jak to kiedyś usłyszałem. Nie składaj żadnych zażaleń, oni i tak się obronią. Zawsze jak łapią czy coś, to udawajcie winny i przyznajcie się do winy, wykazując skruchę. Nie można cwaniakować ani się stawiać i tyle. Policjant też człowiek. Rozmawiałem z jednym, ogólnie policja, jest tolerancyjna, do pewnego stopnia. Np mnie i kilku kumpli o 2 w nocy, wszyscy tak pijani, że ledwo na nogach, puścili nas, tylko pogadali, żebyśmy się o tej godzinie już nie szwędali i poszli do domu wytrzeźwieć. Gadaliśmy spokojnie, miło itd, żaden się nie stawiał ani nie uciekał i było spoko :)

Ps. Po prostu widzieli, że nie jesteśmy z tych młodych zadumiarzy ; ) Spokojnie sobie łaziliśmy, coś tam jeszcze chyba śpiewając :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 18 cze 2011, 21:04 przez JawoR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nERUS, Nie prawda jeśli to zgłosili to może mieć sprawe w sądzie a jeżeli ma sprawe w sądzie to będzie miał kuratora, wiem bo ostatnio też miałęm przypał i poszło na policje ale dzielnicowy załatwił to tak że nie będzie sprawy, znaczy się o picie ale będzie sprawa o pobicie kumpla w tym samym dniu :/ Wywieźli mi kumpla pobili go a potem ja dostałem kilka lut za kumpla :( A gościu co to zrobił to się popłakał na następny dzien jak go spotkaliśmy i przepraszał nas za wszystko co zrobił :mrgreen: Teraz ma ********** :wink:

DzZz!ad-oo, Jeżeli cię puścili to nic nie powinni ci zrobić :wink: Tylko postraszyli :P

Warn
Booyaka

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:41 przez Blackout, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:

Pojazd:
kto mądry daje telefon? ... Jak chce sprawdzić czy kradziony to go wyłącz, wyjmij baterie i pokaż mu IMEI i on sobie poda przez tą swoją krótkofalówkę :)
Po drugie, nic Ci nie przyjdzie, bo jak Ci teraz udowodnią że byłeś pod wpływem, powiesz że Cię spisali bo było późno i wracałeś do domu.
Do szkoły? Myśle, że codziennie łapią jakiegoś młodzieniaszka narąbanego i jak by mieli tak pisać do każdej szkoły, toby niczym innym się nie zajmowali:)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja podobnie i kazal przyjechac na drugi dzień odpracować a **** nikt nie przyjechał xD

Warn
Booyaka

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:42 przez KowalTT, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:

Pojazd:
Nic ci nie będzie.. Luzzz :mrgreen:

Taki tam.. Ciekawy setup.. :D
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR pisze:
Nie drażnij psa, bo ugryzie .. Jak to kiedyś usłyszałem. Nie składaj żadnych zażaleń, oni i tak się obronią. Zawsze jak łapią czy coś, to udawajcie winny i przyznajcie się do winy, wykazując skruchę. Nie można cwaniakować ani się stawiać i tyle.

x2

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
*

Pojazd:
br3w pisze:

A i wbrew temu co napisał kolega za chodzenie pod wpływem nie ma mandatu. Albo niech kolega wyżej sformułuje poprawnie swoją myśl.
To się płaci za rozprawę o to mi chodziło ;)

Co do teczki musisz poszukać na warezach albo kupić na stronie ich.

Do Blackout:

Jak się wozisz z ganksterką to się zachowuj tak jak powinno być. Sprzedałeś dostałeś za swoje. Miałem parę przypałów za picie i nie mam kuratora. To zależy od siędziny, jednak mi się trafiła najgorsza i bez przypału jakoś.... A w szkole nic ....

Jak to ktoś kiedyś dobrze powiedział:

"Maszyna pionowego startu i lądowania"

KUPIĘ YASUNI R DO AEROXA ;]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
Wiem z własnego przykładu, że nie ma co się mądrzyć tylko od razu trzeba się przyznać spokojnie pogadać a jak chcą wlepić mandat i zaczniesz się mądrzyć, że a bo to bo tamto to dadzą ten większy a ja poprosiłem o najmniejszy jaki jest możliwy i od ręki opuścił więc trzeba wszystko umieć rozegrać a nawet 300zł się zaoszczędzi :D

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:

Pojazd:
Policja ma prawo do tak zwanej Kontroli Osobistej, telefon mogą ci skonfiskować ale nic w nim sprawdzać .

Longjia :

- Tecnigas Next R
- Hebo Next Generation
- Sprzęgło Hebo N
- Dell'orto 17,5mm

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jest jedna zasada z Policją i Nauczycielami nie wygrasz... Mogą ci ** i tak im nic nie udowodnisz... U nas tajniacy latają nowymi BMW seri 5 .I ciekawe jak na to zarobili bo mieszkam obok policjanta wyżej ustawionego i jezdzi Astrą I generacji....

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 13:54 przez dawid303, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja wczoraj dostałem 100 zł mandatu za to że szedłem z piwem w miejscu publicznym...

Silnik, dwa koła i mina wesoła/ Stelaż, klatka i duża zębatka

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Matek04 pisze:
ja wczoraj dostałem 100 zł mandatu za to że szedłem z piwem w miejscu publicznym...

oczywiście z otwartym?:P

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:

Pojazd:
samelas pisze:

oczywiście z otwartym?:P

Pewnie że tak! Bo zamknięte można mieć :) To tak ja siedzisz pijany w aucie nic ci nie zrobią ale podobno jak są kluczyki w stacyjce to już możesz mieć jakieś konsekwencje

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna