Dzisiaj jest 25 lut 2025, 9:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

który lepszy Honda NSR 125 czy Honda CBR 125
Honda NSR 125 72%  72%  [ 36 ]
Honda CBR 125 28%  28%  [ 14 ]
Liczba głosów : 50
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, Dzieciaku, shadow nie jest rasowy? :lol: Lepiej wygląda niż te podane wyżej przez ciebie pierdoloty, nawet prosty człowiek nie zauważy że taki shadow to pojemność 125cm. Pisałeś jeszcze że chcesz coś wytrzymalszego to napisałem. Nie każdy ma taki sam gust a że wolisz jakiegoś mini ściga palącego 8l i jeżdzącego na wysileniu 160km/h to powodzenia.

Obrazek

...:::Wszyscy z Wawy i okolic-Wbijać:::...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilos895 pisze:
Ray45, Dzieciaku, shadow nie jest rasowy? :lol: Lepiej wygląda niż te podane wyżej przez ciebie pierdoloty, nawet prosty człowiek nie zauważy że taki shadow to pojemność 125cm. Pisałeś jeszcze że chcesz coś wytrzymalszego to napisałem. Nie każdy ma taki sam gust a że wolisz jakiegoś mini ściga palącego 8l i jeżdzącego na wysileniu 160km/h to powodzenia.

ty chyba czytać nie potrafisz ja pisałem że chcę coś co wytrzyma 100km ciągłej jazdy nie więcej a ty mi wyskakujesz z jakimś gównem...

rasowy chodziło mi coś przypominającego sportowy motocykl(czyt. ścigacz) a nie jakieś gówna da starego dziadka...skoro nie masz nic do powiedzenia o tych hondach co podałem to idź stąd jeśli Ci się nie podobają oba to po co się wypowiadasz?szkoda mi Cię dzieciaku nawet nie chcesz podać swojego wieku w opisie bo wszyscy by Cię wyśmiali...i niepisz mi tu już więcej bo tego sobie nie życzę...

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.
Malina niech Ci ziemia lekką będzie.[*] LWG

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MIałem Cbr 125 malowanie repsol i moim zdaniem jest to najlepsze moto klasy 125 zero napraw bezawaryjny silnik który bardzo mało pali 2-3 litry wygodny! .może nie jest jak wielki ale o to nie chodzi jest to 125 a nie 600 a Nsr jest awaryjna bardzo dużo pali v-max większy ale na to się niepatrzy bo po co komuś motor który pali jak lokomotywa i strach jechać tym 20km od domu pozdro !

KOCHAM MOTOCROSS

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:11 przez Chabier, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, Jak ja lubię takich denerwować :mrgreen:. Póki co zajmij się swoją kosiarką. Powróć do tematu jak będziesz faktycznie robić te prawko. Ja również nie przepadam za motocyklami typu Shadow ale skoro je obrażasz to jesteś frajer i tyle w temacie :wink: .

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
Ray45, Jak ja lubię takich denerwować :mrgreen: . Póki co zajmij się swoją kosiarką. Powróć do tematu jak będziesz faktycznie robić te prawko. Ja również nie przepadam za motocyklami typu Shadow ale skoro je obrażasz to jesteś frajer i tyle w temacie :wink: .

nie obrażam każdy woli co woli ale niech nie wtrąca się do tematu skoro nawet nie widział nsr'ki albo cbr jeśli chce pogadać o shadowach niech zrobi sobie drugi temat i odczepi od mojego....

Obrazek
Człowiek szybko odchodzi ale wspomnienia o Nim zostają w naszych sercach do końca.

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:28 przez Ray45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45 pisze:
i niepisz mi tu już więcej bo tego sobie nie życzę...

Mistrzu a kto ty jesteś,że sobie "NIE ŻYCZYSZ"?

Asaroth pisze:
Ray45, Póki co zajmij się swoją kosiarką. Powróć do tematu jak będziesz faktycznie robić te prawko.

Dokładnie to samo chciałem napisać:)

Ray45, ty może się wyśmiewasz z moto typu shadow ,ale gdybyś troszkę pogadał z ludźmi to dowiedział byś się ,że 3/4 wyśmiewa się z moto typu NSR!:)

Pewnie jak będziesz miał 16 lat to napiszesz temat pt"CB500 czy GPZ?"
Bo za dwa lata zdaję prawko :cool:

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:32 przez DrivterGSI1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Sendzia pisze:
Dobre osiągi ? I jeszcze powiedz ,że ty byś to dobrym sportem 70 objechał :)

Nie, nie powiem, nie porównuję tutaj skuterów do 125.

Sendzia pisze:
Ja widziałem masę filmików na YT, gdzie ścigały się racingi, evo z CBR'kami i wygrywały, dopóki nie zapiął drugiego biegu :). Kolega też tak myślał, miał Runnera na Streetrace, wszystko zmienione (oprócz przełożeń , jeździł równo 88 na serii jaki po tuningu :D), ścignął się z CBR, i właśnie, dopóki dwójki nie zapiął - wygrywał.

Wierzę, normalne że 4t nawet w 125 jest zazwyczaj mocniejsze, lepiej i równiej przyspiesza przy wyższych prędkościach od wysokoobrotowego EVO (nie pisząc już o sensie użytkowania tak wysilonego silnika na co dzień)

Sendzia pisze:
To , że jest to wolniejsze od NSR która ma 6 sekund do setki (czyli tyle ile 500'tki) nie znaczy, że jest wolne :)

Seryjna 125 raczej nie objedzie 500. Chodziło mi o to, że porównując z CBR'ką inne moto 125ccm (RS, NSR, MITO, Planet, Supercity) wypada ona raczej blado, co nie znaczy że tragicznie. Właśnie te wymienione przeze mnie sprzęty mają moim zdaniem dobre osiągi i do nich się odnosiłem pisząc o Hondzie CBR. Nie chcę się tutaj sprzeczać, tylko odpisałem, coby było jasne co miałem na myśli. Mimo wszystko nie wybrałbym CBR nawet ze względu na wygląd. Co innego Varadero - bardzo mi się podoba, ale jest dosyć droga.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 12:36 przez FiRe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dobra kończę temat bo schodzi na psy przez kilku spamerów

pozdro

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Nie zamykaj :D:D

Porozmawiajmy o klasie 250ccm

Kawasaki ninja 250 cudo :) Mała moc ale i małe spalanie:) Co sądzicie o tym motorku :)
Wiecie czy już jest R4? Bo zapowiada się ciekawie :)

I odwieczny problem 2t czy 4t :) 125cmm 2T vs 250ccm 4T

Piszcie co wiecie :) Bo za 15 lat zdaje na prawko hahah :D

PS TEMAT Z CZYSTEJ CIEKAWOŚĆ!! W KOŃCU JESTEŚMY TU BO INTERESUJE NAS MOTORYZACJA ! :)

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Cytuj:
dobra kończę temat bo schodzi na psy przez kilku spamerów

Przez ciebie szczególnie...
Jak chcesz fajne osiągi bierz nsr, jak lubisz kolarzówki itp to bierz cbr. 7-8l to pali nsr przy ostrym pałowaniu ...

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ray45, Dobry typ jesteś, bez kitu, po co zakładasz temat skoro i tak znasz odpowiedź :lol: Robisz z siebie idiotę na forum. Przeczytaj sobie poprzednie posty i dopiero stwierdź co che tobie powiedzieć. Wsiądź lepiej na tą swoją suszarę i nie zawracaj gitary. Na dobry sqt nie masz hajsu a myślisz o prawku

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Kup sobie hyosunga GT125/GT125R.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jezdziłem CBR i nieżle się jeżdzi,znajomy miał ale sprzedał bo strasznie awaryjna była psuła się cały czas,nie chciała palić... A kumpel ma NSR,mmm jaka to może być wspaniała maszyna wygodna, ja nią robiłem trasy rzędu kilkunastu km i aż się schodzić nie chciało tak fajnie,te przyśpieszenia,emocje, BIERZ NSR-zajebi*** maszyna a i przy dynamicznej jezdzie kumplowi nie spaliła więcej niż te 4,5-5,5 l /100km :D :D :D

Mój mała bestia :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ludzie uspokójcie się, w prawie każdym temacie na tym forum są jakieś sprzeczki. Wystarczy tej niemiłej atmosfery, jeśli chcecie się jakoś wyżyć to przypominam że nie od tego jest forum.

Peace & Pozdro :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilos895 pisze:
Wsiądź lepiej na tą swoją suszarę i nie zawracaj gitary. Na dobry sqt nie masz hajsu a myślisz o prawku

myślisz że masz runnerka to możesz wszystko? Mylisz się...szkoda mi Cię, żeby mieć skuter też trzeba mieć poukładane "we łbie"...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, 21:27 przez Ray45, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie, nie myśle ale prawko i motor troche też kosztuje także stwierdziłęm po fakcie. Lepiej stuninguj sobie swojego peugeota i też będziesz zadowolony, na pewno lepiej na tym wyjdziesz. Powiem szczerze sam miałem robić sobie prawko A1 w tym roku ale zrezygnowałem gdy sie dowiedziałem jak koszty prawka poszły w góre po podniesieniu wat-u. Do tego doliczyłem koszt maszyny i rozszerzenia w przyszłości do kategorii A.

Wspomniałem o innych maszynach w twoim temacie bo 125 nie konczy się na nsr, rs i cbr które wyglądają jak rowery. Oglądałem w jednej warszawskiej hali motocykle, stały tam różne 125-tki takie jak rebel, cbr, nsr, honda cb125, shadow, yzf czy cos takiego, Co niektóre wyglądają w miare normalnie jak prawdziwy rasowy motocykl ale sory cbr i nsr to dla mnie pomyłka z tym wyglądem całkowicie dali plame.
Wywnioskowałem z twoich wypowiedzi że nie widziałeś wszystkich 125 na oczy. Życzę powodzenia w wyborze :)
Koniec .

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kamilos895 pisze:
Oglądałem w jednej warszawskiej hali motocykle

Pod warszawą ? I gościo ma sprowadzane ?

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie nie ja oglądałem w Warszawie przy ul. Połczyńskiej 113 Moto-motion, głownie sprowadzają motocykle powypadkowe z francjii

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
nsr, rs i cbr które wyglądają jak rowery.

Jeśli nsr i rs wyglądają jak rowery to czemu ludzie bardzo często mylą je z większymi pojemnościami?
Co do cbr125 to się zgadam że wygląda jak rower, ale za to jak jeździ i ile pali :roll:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2