Dzisiaj jest 05 lut 2025, 9:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
A jaki regulator.? Bo podobno za seryjnym regulaoterm w maladze jest prąd stały.? To jeśli by tak było to nie trzeba nic robić.?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
tak ale pomyśl w ten sposób że co ci z tego ze dasz mostek ? Skoro na obrotach 2-4 tys bedziesz miec napiecie 9 V a na 10 tys obrotow z 15 ? Nie da sie wyprostować prądu z cewki , Mozna kombinowac z mostkiem greatza , stabilizator napięcia i akumulator drugi , bo xenon musi mieć napięcie non stop stałe także jak chcecie to próbojcie ale ja bym nie kombinował tylko pod twoj akumulator podpiął xenon na długie a na krótkie h3 35 W . taka jest moja opinia a na cholere Ci drugi regulator ? Skoro jakis musi byc bo jesli podpinasz zarowke 35W i jedziesz na 12 tys oborotw i jej nie spala to cos tam jest . Ale nie kombinuj bo nic z tego nie wyjdzie . był taki co kombinował i prosze co zrobił : http://swiatla.arbiter.pl/galeria/skuter.xenon
Przeczytaj sobie punkt : Co z zasilaniem - czy się wyrobi?

Ostatnio zmieniony 26 cze 2011, 12:02 przez dominixon1300, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Będe musiał kupić jakiś akumulator o większej pojemności Ah. I kable z długich świateł podłącze pod aku, żeby było lepsze ładowanie. Co o tym myślicie.?

Tytuł:
**

Pojazd:
To ci nic nie da, Skoro cewka zasila swiatla , A akumulator zasila całlkeim inny obwod przeczytaj ten link z mojego wczesniejszego postu

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2