Dzisiaj jest 19 lip 2025, 10:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Założyłem w swoim keewayu matrix wariator hebo next generation.I zrobiłem tak najpierw bez zadnych podkladek na tuleji na rolkach 4,1g i skręciłem i but dobry potem przyspieszenie słabe i v-max 50-60.Założyłem ten czerwony pierścień na tuleje w zestawie i but dobry przyspieszenie dziura od 10-50 i v-max dalej do 85km/h.O co chodzi?:D Już różnymi sposobami próbowalem i na tym jest najlepiej.Setup taki:
-Tłumik Stage6 Pro Replica Chromowany
-Wariator Hebo NG
-Rolki 4,1g hebo nowe
-Cylinder 65ccm
-Gaźnik nówka dysza 80#
-Stożek polini airbox
-Sprzęgło rms race,nowe talerze sprzęgła
-pasek motoforce dziś tez przyszedł.
-dzwon Malossi
-sprężynki hebo niebieskie,sprężyna top racing 22%
Obrazek

Aprilia Sr 04r:)

Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 21:01 przez daniel15802, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd: Aprilia SR Minarelli Hor. LC
Za ciężkie rolki, ten czerwony pierścień to blokada, ale w prosty sposób można wytłumaczyć dlaczego jedzie na niej więcej otóż po założeniu tego pierścienia skruciłeś przełożene silnk miał lekko wkęcił się do obrotów w których ma odpowiednią moc, musisz wkręcić go do takich obrotów bez tego pierścienia czyli załóż lżejsze rolki. Wiem słabo tłumaczę, ale mam nadzieję że zroumiałeś. Oczywiśce musisz dobrać też centralną i sprężynki sprzęgła.

Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 22:14 przez John8walker, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Miałem juz 3,4g i to na nich juz chyba cos kolo 70km/h jechał ale wciąż za mało.A może byc też wina paska bo ja mialem 788 a zamowilem motoforce 792 i przyśpieszenie spadło.On sie ułoży skróci może troche?Mam do dyspozycji 2 spręzyny hebo +50 i +60 powiesz mi co mam założyc ;)

Aprilia Sr 04r:)

Ostatnio zmieniony 15 lip 2011, 10:03 przez daniel15802, łącznie zmieniany 3 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]