Dzisiaj jest 25 lut 2025, 23:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
yasiek pisze:
Cieszcie się obaj że Mariusz Pudzianowski nie tuninguje skuterów i akurat nie przeglądał aukcji z tym cylindrem.

Haha :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
yasiek, co tam Pudzianowski. Gorzej jak by to Władimir Putin kupił... od razu na Syberie won.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widze ze jednak jeszcze nie wszystcy dowierzaja ze darekbad3 sprzedal mi uszkodzony cylinder, mimo iz podalem juz dosyc duzo wskazujacych na to dowodów i argumentów.... Wiem ze teraz juz nie mam za duzych szans zeby mu go zwrocic na ''normalnych'' warunkach, jedynie wycieczka krajoznawcza do niego moze pomoc.. ale w tej chwili chodzi o sam fakt zeby chociaz koles sie przyznał ze sprzedal uszkodzony cylinder... :roll:

Moja apcia:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=20

Wbijac :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Przed zakupem mogłeś poprosić o dokładne zdjęcia gładzi cylindra to nie byłoby przypału, poza tym naucz się, że nie kupuje się używanych cylków, bo używka to nie nówka...

Drugą rzeczą przyszedł Ci cylek, miał zniszczony niscal, a Ty go wystawiasz na allegro jako sprawny, w bdb stanie? Chyba normalny człowiek tak nie robi? Lecisz w @##! i tyle.

1

Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 20:42 przez KRYSTEXx, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 636 `02,
KRYSTEXx, chyba autor wyjaśnił kiedy wystawił cylinder na aukcje? Więc ta dyskusja nie ma sensu, sprawdził że cylinder to bubel i usunął aukcję, proste nie?
Edit;
Drugą sprawą na którą warto zwrócić uwagę to to że większość osoby które są za darekbad3, mieszkają w Krakowie albo okolicach.(czyt. znają go,albo jest to znajomy znajomego)
Tyle na temat.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 14:25 przez szymon113, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd: Aerox
dokładnie jak wyżej... Mówi kolegą żeby sie wypowiedzieli w temacie i tyle...
woli jedz do niego, zaje*** mu w twarz i niech odaję kase, a ty mu cylka nie oddawaj cwaniakowi je***.
Powinien dostać bana na tym forum za takie zachowanie!

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
woli10, Załóż sobie temat na http://forumprawne.org/ tam ci odpowiedzą co masz zrobić jakie dokumenty (skany) itp. wziąć ze sobą na policję... Sprawa poleci do sądu z urzędu a ty po około 3 miesiącach dostaniesz zwrot kasy...

art. 560
§ 1. Jeżeli rzecz sprzedana ma wady, kupujący może od umowy odstąpić albo żądać obniżenia ceny. Jednakże kupujący nie może od umowy odstąpić, jeżeli sprzedawca niezwłocznie wymieni rzecz wadliwą na rzecz wolną od wad albo niezwłocznie wady usunie. Ograniczenie to nie ma zastosowania, jeżeli rzecz była już wymieniona przez sprzedawcę lub naprawiana, chyba że wady są nieistotne.

§ 2. Jeżeli kupujący odstępuje od umowy z powodu wady rzeczy sprzedanej, strony powinny sobie nawzajem zwrócić otrzymane świadczenia według przepisów o odstąpieniu od umowy wzajemnej.

§ 3. Jeżeli kupujący żąda obniżenia ceny z powodu wady rzeczy sprzedanej, obniżenie powinno nastąpić w takim stosunku, w jakim wartość rzeczy wolnej od wad pozostaje do jej wartości obliczonej z uwzględnieniem istniejących wad.

§ 4. Jeżeli sprzedawca dokonał wymiany, powinien pokryć także związane z tym koszty, jakie poniósł kupujący.

Robcio664 pisze:
Witam.
mam takie do wasz pytanko otóż...
czy na skuterze 4t 50cc da się zrobić stunt? I co to w ogóle jest za trik? I jakie można jeszcze robić triki na skuterze 50cc 4t?
pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 15:19 przez stunterpl, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Roofi, od niedawna jesteś na forum a najwięcej masz do powiedzenia... Bronisz za wszelką cene tego kupującego, nawet mi tu śmierdzi multi kontem.. Bo nigdy cie jakoś nie widziałem, udzielasz się tylko w tym temacie..

Co do kupującego tego cylindra, to sam sobie zasłużył.. Nawet nie poprosił o dokładniejsze fotki gładzki albo coś. To nie wydech gdzie nie ma róźnicy ryska tutaj ryska tam, to jest cylinder, przed kupnem trzeba go dokładnie obejrzeć z każdej strony..

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
stunterpl,

a podanie danych osobowych to nie wykroczenie?

Roofi, a Tobie powinni dać za przykład dobrego człowieka ja wiem że ta sprawa się nie rozwiążę

Sprzedam wszyskie części do NRG P/G !!!!
"nie bądź taki prędki, uważaj na dętki :lol:"
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
radzzzo6 pisze:
stunterpl,

a podanie danych osobowych to nie wykroczenie?

Jakieś wykroczenie to na pewno jest tylko osoba pokrzywdzona musi zgłosić sprawę na policje i wszystko rozwiązało by się w sądzie...

Robcio664 pisze:
Witam.
mam takie do wasz pytanko otóż...
czy na skuterze 4t 50cc da się zrobić stunt? I co to w ogóle jest za trik? I jakie można jeszcze robić triki na skuterze 50cc 4t?
pozdrawiam.

Tytuł:
*

Pojazd:
@#$% CI do tego czy jest moim znajomym czy nie...
I tak sprawa, może jechać do niego, ale jak mu sprzeda strzała to wtapia się w takie gówno, że magia. Darek sobie idzie kulturalnie na obdukcję i zakłada mu sprawę o pobicie. Więc nie cwaniakujcie tak. Połowa co pisze, żeby mu $#%#^^@ to dzieci mające 14-15lat, które naoglądały się za dużo Pokemonów... Tyle ode mnie w tym temacie.

Poza tym kto wystawia towar na sprzedaż skoro go nie widział? Gdyby ktoś kliknął "Kup teraz" zaraz po wystawieniu aukcji to miałby problem.

2 i 3
Przeczytaj regulamin.
Dostajesz 1 ostrzeżenie

Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 20:44 przez KRYSTEXx, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Lejta sie. Trzeba było przez allegro, a nie teraz płaczesz na forum ze koles cie wy%$#&*^ał.

Tytuł:
*

Pojazd:
Bynajmniej masz nauczke że takich rzeczy jak cylindry nie kupuje się uzywane, no chyba ze widzisz na własne oczy przed zakupem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak jak kolega wyżej,załóż temat na forumprawne i skoro naprawde Cię oszukał to idź na policje.Na 99% masz sprawe wygraną jeżeli wszystko jest tak jak pisałeś,dostaniesz zwrot kosztów oraz oskarżony będzie musiał pokryć koszty sprawy sądowej,więc jeżeli faktycznie Cię oszukał idź na policje nic innego Ci nie pozostaje.Natomiast jeżeli wszystko to sobie wymyśliłeś choć wątpie powinieneś przeprosić typa od którego kupiłeś rzekomy cylinder.Tak w ramach kultury osobistej i dobrego wychowania.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 636 `02,
KRYSTEXx, pierwsze zdanie z twojego ostatniego posta było skierowane do mnie mam rozumieć?
To żebyś się kiedyś na takim czymś nie przejechał ;)
Robicie z igły widły, każdy ma trochę winy w swoich czynach, jeśli naprawdę mają trochę oleju w głowie to załatwią to kulturalnie na gadu albo przez telefon a nie angażują prawie całe forum do dyskusji.
Tak jak koledzy wyżej zgłoś się na forumprawne i tam ci poradzą, co zrobić, jakiej sytuacji uniknąć itp.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Tytuł:
*

Pojazd:
Dziękuję za ostrzeżenie wspaniali moderatorzy :D

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
KRYSTEXx, Co ci wpisać w treści drugiego warna za obrazek w podpisie ??

Pozdrawiam

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hm.. dlaczego twierdzicie ze jestem oszustem? W tym temacie nie napisalem nic co bylo by niezgodne z prawda..

A i potwierdzam slowa pewnego usera ktory to powiedzial ze wszystcy ktorzy bronia darekbad3 są z jego okolic, wiec nawet jakby mi zamiast tego cylindra cegle wyslal to tez by byli za tym ze mnie nie oszukal... :/

Moja apcia:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=20

Wbijac :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sprzedawca w żadnym poście nie zaprzeczył że rysa była zrobiona już przed wysyłką, do tego zapewniał o idealnym stanie cylindra i o braku rys.... Jak dla mnie sprawa jest prosta, jeżeli nie dogadzasz się z nim osobiście to idź na policję lub wybierz się do niego, chociaż nie wiem czy to coś da.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Załóż sprawę w sądzie i już. Ale czy to jest warte czasu, nerw i pieniędzy? :idea:

Kupuje się w sklepie i ma się GWARANCJE :wink:

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna