Dzisiaj jest 30 sty 2025, 23:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czy ja powiedzialem ze marcin to cham? Po wyscigu nie jest moim wrogiem rozmawiamy normalnie. A na torze kazdy jest cham tak sie tam jezdzi kazdy to nazywa jak chce a ja mowie ze sie jezdzi po chamsku :P
Ja tego jeszcze dobrze nie umiem :?

Kuba 89...

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Macie jakieś foty ??? :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
Nie ma sensu pisac z toba BOSHEEEE

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To nie pisz boshe i jak ci sie moje posty nie podobaja to ich nie czytaj po prostu :roll:

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale wy gadacie kocoboły ja nie moge ;/ Był kwas totalny bo połączyli klasy przez co min zaliczyłem dzwona. O ile pamiętam to zahaczyłem o koło jakiegoś zawodnika z klasy 1 (tył skutera granatowy) przepuściłem Marcina Hadułe bo nie z mojej klasy bo po co mam sie z nim tarmosić on wyprzedził ten skuter ja dałem gazu a gościu zaczął hamować i nie wyrobiłem :cry: kiera zaczeła latać jak szalona jeszcze na początku wyścigu zderzyłem sie z kopytkiem i sie lekko skrzywiła.. 2 miejsce bym miał ehh Pretensji do tego gościa nie mam bo sam nieraz hamuje ostro jak ktos za mną jedzie ale czy to jest chamstwo i cwaniactwo :?: :shock: . Kuba15 pamiętaj że nie wszyscy zawodnicy jadą na cały gwizdek mi np w pierwszym biegu cylek siadał więc odpuściłem żeby utrzymać 5 pozycje bo daleko młody był za mną a ty mnie wyprzedziłes pamietam więc nie wpadaj w samozachwyt od razu. A do Marcina Haduły Ci baaaardzo daleko :wink: PoZdRO

PS. Mieć dobry czas to nie znaczy dobrze jeździć bo na wyścigu jest inaczej.

Kuba 89...

Kłaniam sie nisko polonisto :wink:

Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 20:32 przez Despeado, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Postanowilem sie juz nie udzielac ale jeszcze cos wtrace.
Nie mosisz mnie powtarzac! powiedzialem ze nie jestem otrzaskany na wyscigach czasy mam dobre ale co z tego jak jeszcze na wyscigu nie umiem tak blokowac na chama jak wy!
I pod tym wzgledem mi daleko do marcina ale sie szybko ucze a wczoraj tak gadałem np na druga klase bo bylem zdenerwowany teraz to odwoluje!!! Wkurza mnie tylko to łączenie klas a reszte winy ponosze tylko ja ze nie udało mi sie wygrac ale bede trenował...
Widze ze wam sie nie podoba okreslenie "chamstwo" bede mowil walecznosc i zażartosc :P ;)

Kuba 89...

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**

Pojazd:
chłopaki uspokujcie konia... zamiast podpowiedziec cos Kubie , Wy juz bardizej doswiadczeni to wy go gnebicie... wiem ze jego wypowiedzi budziły troche kontrowersji ale miał troche racji... a Wy na niego jedziecie jak by nie wiem co komu zrobił... Czyzby strach przed nowym groźnym i młodym rywalem??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
*

Pojazd:
tak Tomek strach :lol: ,a tak na serio to trzeba tak reagowac ,bo Kuba chyba myśli ze juz jest Rossi:)) rozumiem jakby sie tak wymadżal po np 4 wyscigach ale odrazu po pierwszym??przesada,a tym bardziej ze tylko na forum jest taki madry.Na torze w ogole nie slyszalem ,zeby sie odzywal w tej sprawie

Kuba 89...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nie tylko ojciec sie kcił ale mało to dało. Musze sie jeszcze duzo nauczyc ale mysle ze jezdzic umiem jak na pierwszy wyscig to bardzo dobrze. A te zarzuty do 2 klasy odwołałem wiec o co chodzi jak nie mogliscie zrozumiec ze to "chamstwo" to taka metafora to trudno

Kuba 89...

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**

Pojazd:
nio mozna zwrocic uwage ale lepiej wytłumaczyc to chłopakowi w norlalny sposob a nie atakowac go... Wedłufg mnie chlopak niezle namieszał w tych 2 klasach... wiec chybca co nie których ,,starych wyjadaczy" to zdenerwowało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chłopaki, dajcie luz... Kuba źle ujął co chciał powiedzieć, a wy już po nim jeździcie... RR,miszczu nad miszczami, ty w ogóle sprawiasz wrażenie, że się go boisz... Daj mi przykład jakiegoś innego miszcza, który jeździ po (wg. zdania tego miszcza) ogoniarzu?? :?: :twisted: A teraz radzę wam się pogodzić i robimy imprezkę!!! :twisted: :twisted: :D :lol: :wink:

PS PEACE AND LOVE :mrgreen: http://www.wyscigi.net/phpbb/images/smiles/biglol.gif

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co jak co miejmy nadzieje, że więcej nie połączą klas :!: Zobaczymy kto jest kozak :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

MAKE LOVE NO WAR :twisted:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łukasz pisze:

Despeado pisze:
MAKE LOVE NO WAR :twisted:

Napisałeś prawie to samo :P :twisted: :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Lukasz przeciez napisalem ze sie Kuby bardzo boje:))))))))) a co to znaczy jezdzic po ogoniarzu bo nie rozumiem tego ....:))))))

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może jestem przewrażliwiony, ale myślę, że ty się z Kuby nabijasz po prostu, jeździć po ogoniarzu = wyzywać słabszych itp.

Ale już zamykamy ten temat! Bydgoszcz to bardzo krótki tor, więc myślę, że puszczą nas samych, porównamy czasy wyścigów i zobaczymy kto jest koza, a kto nie (właściwie to z góry mnie możecie przekreślić :P :D)...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łukasz Ty sie nie dołuj i nie gadaj że ciebie można przekreślić itp Tylko Zrób porządnie skuter, wyreguluj i trenuj a wszystko to sie odbije na wyścigu..

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Z miasta gdzie dresiarze są najniższą jednostką społeczną
Pojazd:
Wiecie co?? uspokójcie się!!! Traktujcie i podchodzcie do wyscigów na luzie , a nie jak tu widze bijecie sie o nie jak o zlote gacie :roll: Dla mnie ważne jest to co osiągnelem i jaka bariere przelamalem np. szybciej wchodze i wychodze z winkli z kolka na kolko to budzi we mnie satysfakcje!!! A wynik spelnia tylko niecale 20% mojego sukcesów, ktory wedlug nie jest najwazniejsze!!! :wink: Wiec prosze uspokojcie sie i pamietajcie że "agresja rodzi agresje"!!! :wink:

Mlodinio gwiazda bułgarskiej i okolic

<<<Leader Of The Pack>>>

www.sbteam.pl

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zgadzam sie :D Kuba89 nie linczuj mnie za 2 posty samo jakoś wyskoczyło :D :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
Młody wsiat na joga i swiruje!!!! Caly czas pierwsz klasa jechala z druga i jakos nikt nie pierdzial! Co z tego ze startowaliscie z koncowych pozycji?? Hadula stal tam razem z toba i jakos sobie poradzil!! Bedziesz mial 15 lat i bedziesz dobrze jezdzil to bedziesz startowal z pierwszej linii! Puszczenie was to sa dodatkowe koszta i czas! A moze bys chcial zeby waszej klasy nie bylo wcale ze wzgledu na mala liczbe startujacych?? Lepiej za duzo nie swiruj...! a tak na marginesie to za duzo sobie wlewasz, a twoj tata niepotrzebnie sie wykłocal, bo i tak klasyfikacje mieliscie osobna a twoj tata o tym wiedzial!!!Smiac mi sie chialo jak czytalem jakie pierdoly napisales! prawda jest taka ze jak narazie jestes smarkaczem ktory troszke sie przemadza! Prawda jest ze ci skuter ladnie jedzie i na prostej nadganiasz, ale w lukach Kuba niech cie lepiej jeszcze troche pouczy jezdzic...tyle na temat!pozdro600

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No dobra, bomba, kolejny co jedzie po Kubie :twisted: :shock: Może byś poczytął troszkę i zauważył że temat został zakończony, wyjaśnione zostało wszystko! Nie ma po co odgrzebywać tego! Odpuścmy już sobie z tym! :!: :!:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 82 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna