Dzisiaj jest 09 sie 2025, 17:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
W Poznaniu dosyć często widzę w sklepie akcje "a dowodzik jest" :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
franca, i bardzo dobrze, że śa takie akcje można uznać to za hipokryzję ale ja np. piłem ostatni raz alkohol w marcu, mnie jakoś wybitnie nie ciągnie do alko, zazwyczaj jeżdżę skuterem więc nie ma mowy o jakimkolwiek piciu, fajki ostatnio paliłem miesiąc temu, nie lubię zwykłych jak już to coś innego Black Devile, Pink Elephanty, Forwardy itp. ale też rzadko bo wiem jaki to syf, jedyna używka którą zażywam codziennie to tabaka, najczęściej owocowa, ogólnie szkoda kasy na uzywki, tabakę się kupi i starcza na długo stosunkowo, powiedzmy nawet jak ktoś zażywa dużo to opakowanie 10g kosztujące 6-8zł starczy na miesiąc,

Fajka wodna to zależy czy duży wydatek czy nie, mozna kupić zwykłego "pączka" albo coś z wyższej klasy na gwincie szczelne itd. co kto lubi,

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:

Pojazd:
Ja nie pale, nie ćpam ale pije oporowo! :D

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
franca, Ja tylko jedną taką akcje miałem..., Wiesz Poznań duże miasto to tam się boją jak komuś nieletniemu sprzedadzą...A u mnmie w maisteczku gdzie ludność wynosi powyżej 7tys to sprzedają normalnie chyba że ktoś naprawde nie jest do tego zdolny . I żeby też nie robić z siebie takiego alkocholika to ostatnio piłem piwo z miesiąc temu . Lubie sobie z tatą od czasu do czasu łyknąć zimnego browara w upalny dzień...albo z kolegami :wink:

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
przemek.99, ja identycznie nie potrzebuje palić :D

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Ja nie palę ale piwo od czasu do czasu można wypić ;p ja mam dobrze na wsi to wchodzę i sprzedają raz jak na imprezę znajomym miałem zakupić to mówię 20 piw a kolo na mnie patrzy jak na debila a dowodzik jest a ja mówię nie ma zapomniałem dokumentów ale przyjechałem motorem więc jak prawko mam to raczej dowodzik patrzy na mnie i mówi ok ale następnym razem weź dowód a motorem kolegi byłem MZ ETZ 251 słyszał moto ale nie wiedział jakie spakowałem w plecak i pojechałem ale w mieście ciężko kupić tzn ja za bardzo nie wiem gdzie można ale kolega zawsze kupował piwo w takim sklepie i pewnego dnia poszedł i nie sprzedali mu więc to zależy czasem sprzeda czasem nie ;p we wsi dalej w sklepie 15 latkowi sprzedadzą co chce a jak babcia jest to już wgl kupuje każdy nieletni ;p

LwG

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
fajka wodna bardzo przyjemna rzecz :D zależy co w niej palimy można zapalić melasę która jest nie szkodliwa i przyjemna , tytoń który już jest podobnie jak w papierosach szkodliwy (nawet na paczce jest napis) i wiadomo można wsadzić to co jest nielegalne :D
w przypadku tych 2 pierwszych możemy się wy'chill'ować i poczuć smak owoców.
w przypadku tego 3-go nie wypowiadam się . ale nie ma opcji żeby to kopało itd. jak za dużo spalimy to kręci się w głowie i może boleć trochę głowa , jak z umiarem jest ok.
jak coś jest to legalne mnóstwo osób pali nawet całe rodziny , na wyjazdach do tunezji , egiptu itd.
Pozdro miłego palenia :P

Jak ruc*ać to księżniczki, jak jeździć to Yamahą ;))

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2