Dzisiaj jest 29 lis 2024, 0:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
adikSR, to to swoją drogą że moimi 100km zamiatam te piździki ale nie o tym mowa.

To co podałeś w linku to dolicz z 1000zł jak nie lepiej na wymianę skrzyni bo w tym silniku pada jak oszalała. ;)

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:
Lewan94, ja porównuję głosy i mi nie ściemniajcie młodzieży że to ma fajny głos bo takiego nie ma! Fajny głos to od V6 a reszta (prócz boxera) to wieś tuning (jak ktoś zmieniał wydech).

Dla jednych wysokoobrotowa 4 cylindrówka może brzmieć pięknie a dla jednego W12 brzmi dobrze. :lol:

Ostatnio zmieniony 15 sie 2011, 22:58 przez Stasiu2, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Stasiu2, nie pisałem tu o wyczynowych wozach czy rodem z Japonii (typu Hondowski Type-R) ale pisałem ogólnie.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**

Pojazd:
czarekcw pisze:
adikSR, to to swoją drogą że moimi 100km zamiatam te piździki ale nie o tym mowa.

To co podałeś w linku to dolicz z 1000zł jak nie lepiej na wymianę skrzyni bo w tym silniku pada jak oszalała. ;)

No ale jak się chce to do 9 tysięcy się dostanie w miarę dobrego golfa 4. Może nie będzie miał jakiś full opcji ale będzie golf4 i zawsze lepszy niż takie daihatsu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
adikSR, Dobra będzie i lepszy ale nie na B1. Ciężko coś konkretnego dostać na B1 w niemcowni już pewnie szybciej jakieś mini ale u ans tego mało bo mało kogo staż żeby robić prawko B1 i auto za 7tysi.

Simson: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2029930#2029930
Booster: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=760
Sprzedam Boostera.
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
adikSR, lewan handluje motorami,więc większości chyba sam zarobił

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
boże miałem takiego tylko starszą wersje .... stary mi kupił w niemczech za 260 euro, to jest tragedia nie auto, w środku strasznie trzęsie, jechać może jakoś to jedzie ale osiągami nie powala

Tytuł:
*

Pojazd:
B1 dobra sprawa,zaluje ze nie zrobilem,od 1,5roku juz bym sie toczyl jakims SC/Lupo,bo Cuore wg mnie jest brzydkie.Niektorzy nie rozumieja tutaj ze to fajnie chodzi jak na taki silniczek-trudno :) Troche ci zazdroszcze,ale jeszcze miesiac i zaczynam normalne B.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cóż za wszystkim przemawia $. Mogliby tak zrobić że robisz normalne B od 16 lat tylko przez te 2 lata poruszać się pojazdami dozwolonymi jak na B1. Ale nasz kochany rząd musi nas doić do granic przyzwoitości, cóż...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 7:56 przez br3w, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Takie gadanie że byś nie jeździł. Ja bym tam chętnie w wieku 16 lat zrobił prawko i latał, zawsze to w dniu 18 urodzin lecisz na plac i masz zwykłe B :) Ale właśnie sobie policzyłem dni i wyszło, że mogę iść już na zwykłe B :P

AdikSR , to kup za 9k Golf IV i powiedz czy będziesz zadowolony :)

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
**

Pojazd:
Sendzia pisze:
Takie gadanie że byś nie jeździł. Ja bym tam chętnie w wieku 16 lat zrobił prawko i latał, zawsze to w dniu 18 urodzin lecisz na plac i masz zwykłe B :) Ale właśnie sobie policzyłem dni i wyszło, że mogę iść już na zwykłe B :P

AdikSR , to kup za 9k Golf IV i powiedz czy będziesz zadowolony :)

Na pewno bym był bardziej zadowolony niż Ci co jeżdżą po mieście i lansują się starymi golfa 2 / 3 z rdzą.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wedlug mnie B1 jest bardzo oplacalne ;) Od maja zrobilem ponad 4 tys km nie mowie juz ile razy auto uratowalo mi pupe jak musialem gdzies jechac a tu nagle deszcz :) Dobra panowie nie klocic mi sie tutaj wiecej bo wiadomo ze golf IV jest lepszy od Daihatsu ale mowmy tutaj o B1 :) Wiadomo takze ze V8 bedzie mialo lepszy dzwiek niz moje ale wedlug mnie i tak moj ma fajny basowy dzwiek :) -Wszyscy koledzy tak mowia ;p Dobra ja ide sie ogarnac i jade szukac przegubow :mrgreen: Ktos wie ile mechanik moze wziac za wymiane przegubow? Bo pewnie bede 2 wymienial

Tytuł:
**

Pojazd:
Wymiana około 50-100

Zależy też od warsztatu + 50-100 zł za jeden przegub trzeba liczyć, chodź nie wiem jak z częściami do Twojego samochodu.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pojade do sklepow z czesciami samochodowymi i mysle ze mi sprowadza bo na stanie na 100% nie beda mieli :) Jak nie bede umial znalezc przegubow to sie wkurze... Chyba ze mi tata na ten czas Merca pozyczy :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Właśnie o tym też nie wspomniałem, "za te pieniądze miałbym BMW" - płakać się chce. Ma co ma i stać go na to, niech jeździ. Powstrzymajcie się bo wam żyłka strzeli jakaś.

- ja śmigam fabią ze względów czysto-ekonomicznych. Wszystko dosłownie wszystko jest tańsze poza zakupem truchła jakim jest BMW z 90-któregoś roku. Dajcie se na luz...

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
br3w pisze:
Właśnie o tym też nie wspomniałem, "za te pieniądze miałbym BMW" - płakać się chce. Ma co ma i stać go na to, niech jeździ. Powstrzymajcie się bo wam żyłka strzeli jakaś.

- ja śmigam fabią ze względów czysto-ekonomicznych. Wszystko dosłownie wszystko jest tańsze poza zakupem truchła jakim jest BMW z 90-któregoś roku. Dajcie se na luz...

Nie, mówiłem o bmw z 90 roku... tylko miałem na myśli powyżej 95, po prostu mam takie zdanie że zamiast tego lepiej było się wstrzymać i kupić od razu normalne auto. Ale to nie moje pieniądze więc zrobił jak zrobił. Ja wyraziłem tylko swoją opinię jak ja bym postąpił...

A takie auta z 90 odpicowane i zadbane robią większe wrażenie niż te powyżej 2000 roku. typu e30 na germanie.

Tytuł:

Pojazd:
nie podoba mi się :P Ale zimą dużo lepsze niż autobus :):)

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdaniem to dobre rozwiazanie. Jezeli mowi prawde ze to leci ponad 140km/h to czemu nie. Troche duzo kasy za takie cos ale w wieku 16 lat juz jezdzisz na legalu autkiem i jeszcze ktory ma takie osiagi to super. Jak mialem 16 lat to sie zastanawialem nad tym ale ze moje miasto nie jest az tak duzo, do szkoly nie mam daleko wiec nie potrzebne mi bylo takie cos. U mnie w miescie jezdzi kolesia takim na B1.

DoMaN

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bylem w 3 sklepach i nic nie zalatwilem ;/ w 2 mi powiedzieli ze mam szukac uzywek a u jednego siedzialem kolo 20 min i skonczylo sie na tym ze musze wyciagnac przegub i pojechac mu go pokazac bo do mojego wychodzily przeguby 19 i 20 frezami ;(
Co do tematu ze lepiej poczekac te 2 lata do B i kupic cos lepszego.W maju bede mogl isc na normalne prawko i wtedy bd chcial sprzedac Daihatsu i mysle ze 6,5-7 tys dostane a mozna powiedziec ze juz mi sie zwrocilo bo nie musze chodzic na autobus,prosic mamy zeby mnie gdzies zawiozla jak deszcz pada albo zima ;) Bede tylko stratny troche na prawku bo dalem 1100zl a teraz na normalne B musze wyjezdzic 15h i egzamin praktyczny-cena 600-700zl ;)
Co do kasy to tak jak Jacek wspomnial handluje troche motorkami i Prawko sam sobie oplacilem a za auto juz mamie polowe oddalem i jak sprzedam Sende lub Maxstera to oddam Jej w calosci :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio ZIp II
Lewan94, ty masz jakiś karton w grilu ?

Zobacz mojego zipka ------->
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1770100#1770100

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72  Następna