Dzisiaj jest 05 gru 2024, 1:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam mam problem o tuż kupiłem gaźnik DELLORTO PHBG 19mm DS i za nic nie mogę go wyregulować próbowałem na dyszy 75 ,80 ,90 ,95 i 110 przy każdej zmieniałem położenie iglicy i przy 75 ,80 ,90 ,95 odpalał ale gdy chciałem jechać to tylko do 10 km/h bo gdy dałem więcej gazu to było buuu i gasł i to na filtrze oryginalnym a na stożkowym było jeszcze gorzej teraz mam 110 i oryginalny filtr i wszystko chodzi nie ma buuuuu ale jak wkręcę go na obroty to tak jakoś przerywa najgorzej jest gdy postawie go do pionu jak zdejmuje gumę z filtra to wkręca się jak piła i na gumie nie przerywa tylko ze za chwile znowu tak jakby braknie mu paliwa i jest tak jak na mniejszych dyszach kolega w aprili na airsalu sport i tym samym gaźniku miał dysze 95 i wszystko chodziło dlaczego u mnie są takie komplikacje ?? proszę o pomoc :roll: :roll: :roll:

DERBI DRD RACING
-Cylinder Airsal Racing 70cc
-Metrakit Thrower
-Tarcze sprzęgła stage6
-Wał korbowy Top Racing Evolution
-Dellorto 19mm

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Skoro robi Buu na pełnej to za mało paliwa ma czyli za mała dysza. Skoro przerywa to ma za dużo bo nie może przepalić.I wszystko na ten temat.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]