Dzisiaj jest 30 sty 2025, 20:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi w gostyniu sie dzis ok jechalo szkoda ze wczoreaj nie mialem deszczowek bo moze by bylo lepiej dzis mialem na deszczowkach przygody ale udalo sie dojechac!! na treningach czasowych (czsowkach) mialem pierwsze czasy :lol: z czego bagatela sie ciesze w drugiej klasie udalo sie wygrac mimo ciezkiej walki z Kuba Wrubleskim W pierwszej klasie bylo dosyc nudno poniewarz mojemu rywalowie Kubie cos sie stalo ze skuterem wiec w pierwszej klasie jezdzilem na luzie jestem ciekaw jak wam sie jezdzilo? Jesli macie jakies ciekawe foty lub filmy z gostynia to dajcie strone :D lub piszcie na gg 6283202

Jestem na TAK a nie na NIE pamiętaj o tym

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
eee po wczorajszym to chyba miales jakas awanture bo dzis jezdziles jak popażony na mokrym zapomniales ze jest mokro i jezdziles jak na suchym. Myśle ze nawet jak by mi skuter chodzil ciezko by mi bylo z toba walczyc. Myślałem ze nawet nie zrobie okrażenia zapoznawczego wyprzedzili mnie wszyscy zawodnicy z klasy 1 i dopiero potem ssanie właczylem i zaczol jakos tam sie kulac na tyle ze udało mi sie dogonic Kaje. Ale Tomek Bodzicz to jest kamikadze wczoraj chyba 5 razy leżał dzis 2 razy ale w przeciagu 5 sek :P:P szkoda ze przy okazji zgarnoł kube wroblewskiego. Podziw dla Jurka Mielocha juniora ktory zapiepszał niesamowicie szkoda ze robil to dopiero po kilku okrazeniach a nie od startu

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bydgoszcz- Na czasówkach mi sie dennie jeźdzło, zresztą nigdy mi na czasówkach nie idzie bo jak sie rozpędze to zaraz musze kogoś wyprzedzać i trace na tym. Było sucho i im jechałem szybciej i dynamiczniej to przedni amor nie wytrzymywał i podskakiwło mi przednie koło, ze 4 razy bym sie przewrócił.
Jak spadł deszcz przyrzuciłem deszczówki 5min zapoznawcze byle jak przejechałem i sie ździwiłem bo myslałem że będzie gorzej, ale było ok. Na wyścigu traciłem na jednym zakręcie (prawo) w kółko mi sie koło uślizgiwało :x

Gostyń- Hehe nie lubie tego toru bo kiedyś tam szlifowałem :P Opórcz tego że dalej mi koło podskakiwało i tylnie szczęki się skończyły to było ok...

Pozdro

Tytuł:
**

Pojazd:
siemacie.. Co do Tomka Bodzicza..
Jest KOZAK... wczoraj to poszedł po całosci;)

W bydgosczy było super do czasu kiedy spadł deszcz... i moja oponka (łysa) nie dała rady i była mata.. Ale udało sie złapac punkty... Dzis jechałem juz na innej ( BATMAN WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKO) nie bede wymieniał bo by mi postu nie starczyło.. Dzieki niemu pojechałem w gostyniu... Na czasówkach mokrych było niezle..
W 1 wyscigu masakra.. 2 wycieczki na trawe..
W 2 wyscigu super... dojechałem 15 ale broniłem sie jak mogłem przed Krzychem Haduła, jednakk nie dało rady...

www.pizzerianocna.pl - Polecam Pizza w Nocy w Poznaniu

Tytuł:
Vip
Awatar użytkownika

Pojazd:
oj było ostro, oponki nie pozwalały w pierwszym biegu na normalną jazde :P i często sie zdarzało,że tył skutera mnie wyprzedał...W drugim biegu było już lepiej. Wrażenia pozytywne, lecz trzeba trenować by dogonic czołówkę :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie robcie offtopic o bydgosczy jest oddzielny temat tutaj mowimy o gostyniu

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A to były moje pierwsze zawody, więc nie mam do jakich porównywać :x No więc tak:
na teraningach 2 razy gleba i mój śliczny róż został na asfalcie :lol:

W pierszym biegu jak zwylke ładny start, odrazu mnie marcinek doszedł zaraz też Kuba (nawet nie wiem kiedy) i tak mi ię nudziło przez cały wyścig bo 1 i 2 mi uciekli za mną bracia Wache się gdzieś turlali(chciałam na nich poczekać zeby się pościgać trochę, ale nie dało rady bo już Mateuszka zdublowałam).

W drugim biegu śmiesznie było bo start jak zwykle tylko tym razem nie byłam taka i Marcinka puściłam:P jade sobie jade i tak sobie myśle "gdzie tem Kuba mnie wyprzedził że ja tego nie widziałam" ja się odwracam a On za mną :) , ale to nie trwało zbyd długo bo mnie wyprzedził. Tak jak by mu się dopalacze włączyły i ziiiiiuuummmm koło mnie ;/ :shock: :evil: i tak se dojechałam do mety jeszce mi Kuba uciekł, bo jak dublowałam kolege wache to troszę mi zajechał. Ale i tak bym go przecież ine dogoniła.

No więc próbuje wskoczyć na 3 miejsce w ogólnej... moze mi się uda:))

Ja też proszę tak jak Marcinek, fotki i filmiki jak by ktoś miał, albo na stronę, albo pszczolka_kaja@wp.pl lub gg.8312917

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No Gostyń to była niezła walka , kilka nie fortunnych szlifów ale jak mówi moje motto zyciowe "jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz" sam tego doswiadczyłem w drodze na tor. Ale nie da sie ukryc ze rywalizacja była zacieta szególnie w 2 i 3 klasie piekna jazda Mieloch Racing Teamu i oczywisce Kuby przedstawicela Rapid Motocykle który dał ostro w gaz na tym torze co miało odbice na puzniejszą sytułacje w parku maszyn ale przemilczmy to. W 1 biegu 3 klasy zaskoczył mnie takze nasz Michellinek (Kepa) pieknie mu sie gumy trzymały mokrej nawieszchni czego nie mozna powiedziec o MRT ale człowiek uczy sie na błedach i na nastepny wyscig napewno ekipa MRT bedzie wyposarzona w odpowiednie ogumienie. Musze takze oddac pokłon Młodemu Hadule bo pokazał swoje umiejetnosci w pieknym sylu pokonujac kolejne zakrety toru. Niestety zmartwiło mnie jedynie to ze reprezentant włoch chyba juz nie wystartuje po raz kolejny bo polscy zawodnicy odstawili go nie miłosiernie w tył stawki. No i to by było na tyle . Ogólnie zawody miały dobre i złe strony ( nie kumatych flagowych) ale mysle ze przewarzyły te dobre. (Fakt mój błąd sorry dla Marcina)

Slider = Stunt

www.SBTEAM.PL

Stunt is my life sentence

Ostatnio zmieniony 30 maja 2006, 14:23 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
czemu niektorzy mowia "Hadyła" :P:P Przeciezz marcin sie nazywa Haduła.
A co do tego uczenia sie na bledach to nie do konca bo w bydgoszczy tez padało i MRT tez na tym straciło
Potem jeszcze te incydenty w parku maszyn ekhm... :!: :?:

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może Mayday się pomylił :P Y i U są blisko siebie :D

Szkoda, że mnie nie było :D Może bym dostał od Kaji tylko 1 dubla :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oj Łukasz nie dygaj :) nie wsadziłam bym Ci dubla :)) Dogadali byśmy się :)) hehe

A MARCIN TO HADUŁA już nie wiem która osoba się tak myli :twisted: :twisted:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie o to chodzi ze sie pomylił tylko tak co druga osoba mowi. Nawet jak np siostrze mowilem o tym że jest taki Marcin Haduła i ze ze mna wygral w kisielinie to po bydgoszczy mi sie pyta jak tam z tym hadYłą heh :P duzo ludzi tak mowi nie wiem dlaczego
Ok nie robie juz offtopu

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nom, trzeba to przyznać ''Hades'' zrobił piekło :twisted: :twisted: :twisted: Wymiata i chyba każdy ze mną sie zgodzi :wink: Kuba ''bubulek'' hmm doktor mokrej jazdy :D
Kaja coś mało trenowałaś :cry: Zamiast tego różu piżamowego trzeba było w oponki inwestować :twisted: :P

PS. Kuba15 dlaczego taki słaby start :?:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
To nie ja zawinilem tylko skuter nic nie jechal w pierwszym biegu tylko nie wystartowal i na wyjsciu z pierwszego zakretu juz jechal ale potem grzebalismy i sie okazało ze zrobilismy jeszcze gorzej i skuter nic w ogole nie jechal gasł jak gazu dodawałem nie moglem nawet okrazenia zapoznawczego zrobic potem (jak już mnie wyprzedzila cała 1 klasa :P) wlaczylem ssanie i zaczol jechac i tak nie to co bylo ale zawsze na tyle ze dogonilem Kaje. Na Suwałki bedzie juz sii mam nadzieje
Ale na treningu sie troche potrzaskałem i cos mam z palcem boli mnie jak h*** jutro pojade do przeswietlenia mam nadzieje ze nie bede mial zadnego usztywnienia na 4 tygodnie :|

WMMP Superstock 600
CBR600RR

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kuba15 pisze:
wlaczylem ssanie i zaczol jechac i tak nie to co bylo ale zawsze na tyle ze dogonilem Kaje. :|

Dzięki Kuba!! To było strasznie miłe :P

nie no co prawda to prawda :twisted:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ]