Dzisiaj jest 25 lut 2025, 8:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
W tym meczu nawet się postarali, jak dla mnie Franz zrobił teraz całkiem niezłą drużynę, tylko Wawrzyniak out ( nie, nie przez to, że się poślizgnął, cały czas nie mógł upilnować swojej strony) . Szczęsny-klasa światowa, nie ma co dużo do gadania. Peszko-hmm, szybki i umie sobie wypracować akcje, szkoda, że ich nie wykorzystał, Lewandowski się rozwinął, szkoda, że Ludo nie grał, ciekawe jakby sobie poradził.
2:2 chyba sprawiedliwy wynik.
Cytuj:
Co wy chcecie od "rodowitych" niemców?

Teraz Polska też ma takich `rodowitych` .

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale w tak szczerze to Polska wygrała bo u nas Polacy szczelili a w Niemczech jakiś kolo innej narodowości a w końcu mecz był Polska-Niemcy nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

DrivterGSI1 pisze:
Polska-Niemcy

Raczej Polska+Francja vs. reszta świata :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX & Rieju RRX
Bihon pisze:
DrivterGSI1 napisał/a:
Polska-Niemcy

Raczej Polska+Francja vs. reszta świata :mrgreen:

Reszta świata - Polska+Turcja+Afryka :lol:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=106106&start=0 ZX <3
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=190001RIEJU <3
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
Wg mnie mecz spokojnie mogliśmy wygrać, Peszko zmarnował takie sytuacje.Żeby bronił przykładowo Boruc to byśmy przegrali 5:0, no niech by było chociaż 5:1.Ale ogólnie nie ma tragedii.

Mój simson na:BP

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
WojtaStunter pisze:
Wg mnie mecz spokojnie mogliśmy wygrać, Peszko zmarnował takie sytuacje.Żeby bronił przykładowo Boruc to byśmy przegrali 5:0, no niech by było chociaż 5:1.Ale ogólnie nie ma tragedii.

20:0 byśmy przegrali, jak Boruc ratował Polske w 2006 to Szczęsny kończył gimnazjum, jasnowidz...

Ogólnie to mecz mi się podobał, jak ktoś płacze bo nam podania nie wychodzą czasem to niech pomyśli zanim coś napisze bo Niemcy to faworyci na Euro 2012 i jedna z najlepszych reprezentacji na świecie, a wygrali z nami fartem. Może i byli drużyną lepszą i dominującą ale Polacy grali bez kompleksów i potrafili stworzyć dobre okazje. Trudno by graliśmy z Niemcami jak równy z równym, zacznijmy od tego że żyjemy w kraju który daje 10% z tego co dają Niemcy na szkółki piłkarskie i dobre warunki do szkolenia młodzieży, fakt poprawia się sytuacja, ale to że ona sie poprawia odczujemy za 10-15 lat a nie dzisiaj, bo w czasach kiedy Błaszczykowski / Wasilewski itp. zaczynali swoją przygodę (w wieku tam 10+ lat załóżmy) była tragedia i to ma wielki wpływ na ich rozwój piłkarski. Trenerzy alkoholicy, boiska dziurawe i brak pieniędzy na nic. Wiem bo swojego czasu grałem w dobrym Katowickim klubie i nie było dnia żeby trener był trzeźwy i jak tu do czegoś dojść. Także jak słyszę takie głupoty i wielkie żale że nie wychodziły nam podania to mi monitor przygasa.

Aprilia SR '98

*Wrzuć na luz, śpiesz się powoli, myśl za kółkiem, myślenie nie boli*

......Lasst die Straße brennen - jagt das Baby durch die Stadt......

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bardzo dobrze że tak się stało Polska to jedno wielkie dno nie ma prawa grać w piłkę niech płaczą i się uczą banda złodziei pieprzon... Dodam że gdyby była reszta piłkarzy Niemiec to Polskie polaczki PL nawet by nie dotknęli piłeczki tyle na ten temat.

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
Kamek46 pisze:
WojtaStunter pisze:

Ogólnie to mecz mi się podobał, jak ktoś płacze bo nam podania nie wychodzą czasem to niech pomyśli zanim coś napisze bo Niemcy to faworyci na Euro 2012 i jedna z najlepszych reprezentacji na świecie, a wygrali z nami fartem.

Nie wygrali, było 2:2 jakbyś nie zauważył...

Mój simson na:BP

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oj dziękuje za poprawkę, w głowie mi chodził post Razora "prze*ebali jak zwykle".

Aprilia SR '98

*Wrzuć na luz, śpiesz się powoli, myśl za kółkiem, myślenie nie boli*

......Lasst die Straße brennen - jagt das Baby durch die Stadt......

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kamek46 pisze:
20:0 byśmy przegrali, jak Boruc ratował Polske w 2006 to Szczęsny kończył gimnazjum,

Dobrze gadasz :) Boruc miał swój czas i go dobrze wykorzystał. Teraz jest czas Wojtka. Jak wg was zagrał Wasyl po takiej przerwie? Wg mnie widać było, że się stara itd. ale faworytem u Smudy jest i tak Piszczek.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Keeway Matrix
Bihon, Piszczek ma zakaz od PZPN-u -.-

ObrazekObrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kozaa96, Wiem :) dlatego postawił na Wasilewskiego, gdyby Piszczek mógł grać napewno grałby on. Bo Wasilewski i Smuda mieli jakieś zgrzyty czy coś.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Że dopiero teraz zauważyłem ten temat :D
Moim zdaniem super postawa, nie wiem jak można być nie zadowolonym. Przed meczem sam mówiłem, że przegrana 1-2 bramkami będzie w porządku (chodziło w ogóle o jakieś nawiązanie walki)-zaskoczony jestem jak najbardziej pozytywnie. Spójrzcie na ostatnie mecze Niemców (3:2 z Brazylią, czy 8:2 z Austrią). Pieprzenia, że nie grali najmocniejszym składem nie będę komentował. Jakby nie patrzeć to Polacy też nie; też można sobie gdybać, że jeśli Smuda miałby wszystkich do dyspozycji było by lepiej. Ja bym w tej drużynie widział jeszcze Wołąkiewicza w środku obrony, może po prostu Perquis jeszcze nie wszedł dobrze do drużyny. Wasilewski jest jak dla mnie pokazał się z lepszej strony niż Piszczek i to pewni na niego postawią na Euro. O klasie, jaką pokazał Szczęsny nie muszę wspominać.
Szkoda Podolskiego. Jak chciał grać dla polski, a nie był jeszcze aż tak dobry to nie byli zainteresowani a teraz ludzie na niego nalatują.
Ja tam jestem zadowolony-pokazali, że mogą walczyć z najlepszymi.
Wiecie może kiedy grają jakieś następne mecze?

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
Dzisiaj też jest mecz Polska vs Niemcy.

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2011, 17:11 przez Miki6830, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rox
Roost. pisze:
kewin pisze:
i to jeszcze bambus ...

Bambus? Czarna śmierdząca zawszona małpa. Białe dłonie mają bo na drążku wisieli jak ich opalali. :mrgreen: :mrgreen: Sory, jak kogoś poprzez to uraziłem, ale moje zdanie. ;d

Wez sie ogarnij....i dorośnij.Na szczescie twoj wiek cie usprawiedliwia(jak narazie).

Mecz był dobry jak na polski poziom,jednak gdyby od poczatku niemcy wystawili swój podstawowy sklad to moglibyśmy tylko pomarzyć o takim wyniku jaki mamy teraz.

Co do Boruca był baardzo dobry oglądajac mecz polska-niemcy przypomniały mi sie chwile uniesienia kiedy to on ratował nasz zespół,a było tych akcji nie mało wyglada na to,że Szczesny jest równie dobry,a może nawet i będzie lepszy i tego mu zycze.

I tak najlepszy był....stadion :D

Miki w co grają dzisiaj?

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2011, 17:23 przez Multifruit, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
W piłkę siatkową.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
Multifruit pisze:
Wez sie ogarnij....i dorośnij.Na szczescie twoj wiek cie usprawiedliwia(jak narazie).

Wiek, wiek i wiek. Tylko na to patrzycie :lol: Nie lubię czarnuchów i tyle. Jedyne co mają fajne to filmy, przynajmniej część.. I to moja sprawa , czy lubię czarnych czy nie lubię, tak samo chińczyków i tak samo jaki kolor jest moim ulubionym ;]

Pomarańczka ;*

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3